موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارا تا روز 15 دسامبر رو برای مصاحبه اعلام کرده. )):
این یعنی اینکه هیچ یک از کسانی که دسامبر کارنت شدن ، تو اون ماه نمیرن مصاحبه و احتمالاً رفتیم واسه ژانویه، شایدم فوریه...)):
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-07 ساعت 20:24)AMI4SAL نوشته: خواهش می کنم موج منفی ندید آخه کی گفته برای دسامبر اعلام شده فقط مصاحبه های نوامبر اعلام شده و مصاحبه های دسامبر احتمالا ۷ نوامبر توی سایت آنکارا زده می شه ولی قبلش خود کی سی سی زمان مصاحبه رو ایمیل می کنه این دو تا شماره ای هم که در دسامبر در سایت آنکارا می بینید اعلام شده توی آپدیت قبلی یعنی شماره های اکتبر هم بودن ولی ربطی به بقیه نداره
انشالله که همگی ویزای یکضرب بگیریم
(2011-10-07 ساعت 20:13)sima s نوشته: آنکارا تا روز 15 دسامبر رو برای مصاحبه اعلام کرده. )):
این یعنی اینکه هیچ یک از کسانی که دسامبر کارنت شدن ، تو اون ماه نمیرن مصاحبه و احتمالاً رفتیم واسه ژانویه، شایدم فوریه...)):
من هم امیدوارم، چون ژانویه زمان امتحان دانشگاهمه.....
کلی انرژی مثبت تقدیم به همه
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-07 ساعت 23:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-07 ساعت 23:08 توسط SH1A2R3.)
تا حالا 68 ایرانی در سفارت ترکیه واسه مصاحبه دعوت شدند.متاسفانه از ابوظبی خبری نداریم ولی تعدادشون باید خیلی کمتر باشه.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها تو سایت سفارت زده که شماره
2012AS7407 DV 12/15/2011 8:30 واسه مصاحبه بره!!!مگه این شماره زیر 8000 نیست؟پس چرا واسه اکتبر یعنی برج 10 مصاحبش نیست؟؟ چند نمونه دیگه هم هست یه نگاه بندازید!علتش چی میتونه باشه که دیر میرن؟؟؟
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها الان یه سری به بولتن ویزا زدم ، واسه دسامبر تا 15000 کارنت شده
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان می شه لطف کنید وبگید این اطلاعات دقیق را از کجا بدست می آرید؟ باور کنید من همه این سایت را به دقت خوندم که واقعا از زحمات همه دوستان بخصوص مدیران محترم سایت نهایت تشکر را دارم و به همه سایتهای مرتیط هم سر زدم و باور کنید انگلیسی من اونقدر خوب هست که همه چیز را بتونم بخونم و بفهم در ضمن کار من هم همش با آمار و ارقام است ولی همین جور موندم تو شدت و حدت این دقتها. یکی می گه 16 تا ایرانی روز اول مصاحبه دارن یکی دیگه با دقت 99% آمار می گیره دیگری 68 نفر را شمرده یکی دیگه AS را به حساب ایران گذاشته و ...... واقعا اگه این جوری همه چیز موجود است من از مدیران محترم این سایت خواهش می کنم این اطلاعات را در دسترس همگان به صورت update قرار بدهند تا دقیقا بونیم وضعیت 2012 ی ها را trace کنیم و بدونیم کی چه وضعیتی داره در غیر این صورت باز هم از مدیران محترم سایت خواهش می کنم در آمارهای این چنینی یه پردازشی بکنند تا کسی گیج نشه. با تشکر
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-08 ساعت 00:39)bakhshandehgy نوشته: دوستان می شه لطف کنید وبگید این اطلاعات دقیق را از کجا بدست می آرید؟ باور کنید من همه این سایت را به دقت خوندم که واقعا از زحمات همه دوستان بخصوص مدیران محترم سایت نهایت تشکر را دارم و به همه سایتهای مرتیط هم سر زدم و باور کنید انگلیسی من اونقدر خوب هست که همه چیز را بتونم بخونم و بفهم در ضمن کار من هم همش با آمار و ارقام است ولی همین جور موندم تو شدت و حدت این دقتها. یکی می گه 16 تا ایرانی روز اول مصاحبه دارن یکی دیگه با دقت 99% آمار می گیره دیگری 68 نفر را شمرده یکی دیگه AS را به حساب ایران گذاشته و ...... واقعا اگه این جوری همه چیز موجود است من از مدیران محترم این سایت خواهش می کنم این اطلاعات را در دسترس همگان به صورت update قرار بدهند تا دقیقا بونیم وضعیت 2012 ی ها را trace کنیم و بدونیم کی چه وضعیتی داره در غیر این صورت باز هم از مدیران محترم سایت خواهش می کنم در آمارهای این چنینی یه پردازشی بکنند تا کسی گیج نشه. با تشکر
روز اول 16 تا که اشتباهه ، ما هم که کارمون با آمارو ارقام نیست ولی بلدیم بشمریم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-08 ساعت 09:53)bakhshandehgy نوشته: (2011-10-08 ساعت 08:45)javad_2 نوشته: (2011-10-08 ساعت 08:22)sima s نوشته: (2011-10-08 ساعت 00:39)bakhshandehgy نوشته: دوستان می شه لطف کنید وبگید این اطلاعات دقیق را از کجا بدست می آرید؟ باور کنید من همه این سایت را به دقت خوندم که واقعا از زحمات همه دوستان بخصوص مدیران محترم سایت نهایت تشکر را دارم و به همه سایتهای مرتیط هم سر زدم و باور کنید انگلیسی من اونقدر خوب هست که همه چیز را بتونم بخونم و بفهم در ضمن کار من هم همش با آمار و ارقام است ولی همین جور موندم تو شدت و حدت این دقتها. یکی می گه 16 تا ایرانی روز اول مصاحبه دارن یکی دیگه با دقت 99% آمار می گیره دیگری 68 نفر را شمرده یکی دیگه AS را به حساب ایران گذاشته و ...... واقعا اگه این جوری همه چیز موجود است من از مدیران محترم این سایت خواهش می کنم این اطلاعات را در دسترس همگان به صورت update قرار بدهند تا دقیقا بونیم وضعیت 2012 ی ها را trace کنیم و بدونیم کی چه وضعیتی داره در غیر این صورت باز هم از مدیران محترم سایت خواهش می کنم در آمارهای این چنینی یه پردازشی بکنند تا کسی گیج نشه. با تشکر
روز اول 16 تا که اشتباهه ، ما هم که کارمون با آمارو ارقام نیست ولی بلدیم بشمریم.
سلام
طبق این تاریخ و ساعت 10/31/2011 8:30 که در سایت زیر یعنی در سایت سفارت آنکارا در ترکیه زده 16 نفر از آسیا مصاحبه میشن که احتمال 99% ایرانی هستن البته بعید میدونم دیگه در ماه اکتبر بیشتر از این تو یک روز ایرانی مصاحبه بشن چون شهروندان ترک هم اون روز مصاحبه میشن
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
دوست من 16 تا را از كجا آوردي؟ اگه منظورت عدد 10 است كه نشانگر ماه هستش تعدادش بيشتر از 16 است روزها هم كه از 12 شروع مي شوند به 16 نمي رسند. در ضمن اون طور كه من از گفته هاي شما فهميدم تمام AS ي كه در آنكارا مصاحبه دارند همه ايراني هستند (با دقت 99% شما) چون بقيه AS ها در كشور خودشون مصاحبه دارند. مي شه لطفا يكي ديگه از افراد با تجربه يا مديران سايت اين جمله را تاييد كنند.
د
16 كيس نامبر نه 16 نفر- معلوم نيست هر كيس چند نفر همراه دارن. تا آخر دسامبر 69 كيس نامبر كارنت شدن.
شماره کیس : 2012as68000
تاریخ رویت قبولی در سایت:16 JUL
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:AGU 2
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-10-08 ساعت 13:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-08 ساعت 13:31 توسط ParsTrader.)
سلام
لطفا این بحث را تموم کنید
افرادی که در انکارا مصاحبه می روند به استثنا بعضی موارد خاص یا ایرانی هستند یا ترک
ترکها چون سهمیه اروپا حساب می شوند بنابراین با EU نمایش داده می شوند و ایرانی ها که جزو سهمیه اسیا هستند با as .البته همانطور که گفتم غالب ان اینگونه است و ممکن است افراد دیگری از اسیا که هم اکنون در ترکیه مقیم هستند نیز شرکت کنند که همانطور که گفتم به ندرت پیش می اید .
برای ماه 10 سال 16 کیس نامبر وجود دارد که نشاندهنده 16 خانواده است که حالا ممکن است یک کیس نامبر شامل فقط یک نفر شود و یک کیس نامبر دیگر برای یک خانواده دونفری سه نفری یا چهار نفری و ... باشد .
امیدوارم این توضیح کافی بوده باشد و دوستان کامل متوجه شده باشند
باز هم طبق معمول به همه توصیه می کنم به جای سرگرم شدن به این موارد خود را برای مهاجرت اماده کنند وبحث زبان را شوخی نگیرند متاسفانه عده ای فکر می کنند در محیط به خودی خود به اسانی یاد میگیرند در حالی که اینطوری نیست پیشنهادم این است تاپیک دیدگاههای آرش در مورد امریکا به طور کامل بخونید تا متوجه شوید فردی که در ایران زبان را تا حد مناسبی بلد بود و الان 5 سال هم امریکاست هنوز هم زبان خود را در سطح مناسبی نمی بینید
خواندن تاپیک فوق را از ابتدا تا انتها به همه پیشنهاد می کنم و از دوستان می خواهم به طور جدی در این شرایط به فکر ارتقای توانمندی های خود باشند
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی