موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان خدمت دوستان
من هم با نظرات قبلی موافقم و فکر میکنم در ماه آینده کارنت کیس های آسیا رو تا 20000 داشته باشیم.
امیدوارم با انرژیهای مثبتی که دوستان منتقل میکنند همه به راحتی ویزا بگیریم
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال دارم . بعد از اینکه کیسمون کارنت شد و وقت مصاحبه هم مشخص شد ما باید چه کاری انجام بدیم؟ یعنی فرمی چیزی لازم نیست پست کنیم قبل از مصاحبه؟ کار خاصی لازم نیست انجام بدیم قبلش؟ یا باید همه مدارکو جمع کنیم با خودمون ببریم مصاحبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-11 ساعت 02:37)amirh نوشته: من یه سوال دارم . بعد از اینکه کیسمون کارنت شد و وقت مصاحبه هم مشخص شد ما باید چه کاری انجام بدیم؟ یعنی فرمی چیزی لازم نیست پست کنیم قبل از مصاحبه؟ کار خاصی لازم نیست انجام بدیم قبلش؟ یا باید همه مدارکو جمع کنیم با خودمون ببریم مصاحبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام دوست عزيز لطفاً تاپيكهاي قبلي رو بخوان بهت كمك مي كنه قبلا دوستان ديگه اين سوال رو پرسيده بودنند و دوستان قديمي و پيشكسوت همه رو بصورت دقيق جواب دادند.
شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...الان تا CN 15000 اعلام كردند؟ براي دسامبر؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من عضو جدید هستم و خیلی آشنا به سایت نیستم ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم امروز ایمیلی گرفتم از U.S. Department State - United States Permanent Resident Card که منو جزو برند های لاتاری اعلام کرده میدونم که چند ماه از اعلام نتایج میگذره و این مشکوکه ولی خواستم با شماها که تجربه کافی در این مورد دارین مشورت کنم البته قبلا از این ایمیل های سرکاری برام اومده بود ولی اسمم معلوم نبود ایندفعه هم اسم و فامیلم هست هم شماره تلفنم ولی هیچ اشاره ای به کیس نامبر و ... نشده فقط راجع به اینکه از مزایای آموزش و بیمه و ... میتونم استفاده کنم و باید تا 15 اکتبر به ازای هر نفر 879 $ واریز کنم که 72 ساعت بعد از واریز کردن کانفرمیشن نامبر و کیس نامبرم بهم میل میشه درسته که این میل مشکوکه ولی برام جای سواله شماره تلفنم رو از کجا پیدا کردن خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید و زودتر جوابمو بدین
کاش این ایمیل سرکاری نباشه یاد اون روزا و شبایی که واسه برنده شدنم دعا میکردم بخیر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-11 ساعت 12:21)لادن 56 نوشته: با سلام من عضو جدید هستم و خیلی آشنا به سایت نیستم ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم امروز ایمیلی گرفتم از U.S. Department State - United States Permanent Resident Card که منو جزو برند های لاتاری اعلام کرده میدونم که چند ماه از اعلام نتایج میگذره و این مشکوکه ولی خواستم با شماها که تجربه کافی در این مورد دارین مشورت کنم البته قبلا از این ایمیل های سرکاری برام اومده بود ولی اسمم معلوم نبود ایندفعه هم اسم و فامیلم هست هم شماره تلفنم ولی هیچ اشاره ای به کیس نامبر و ... نشده فقط راجع به اینکه از مزایای آموزش و بیمه و ... میتونم استفاده کنم و باید تا 15 اکتبر به ازای هر نفر 879 $ واریز کنم که 72 ساعت بعد از واریز کردن کانفرمیشن نامبر و کیس نامبرم بهم میل میشه درسته که این میل مشکوکه ولی برام جای سواله شماره تلفنم رو از کجا پیدا کردن خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید و زودتر جوابمو بدین
کاش این ایمیل سرکاری نباشه یاد اون روزا و شبایی که واسه برنده شدنم دعا میکردم بخیر
ببخشيد
ولي اين ايميل الكي ...كاهبرداري!
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-11 ساعت 10:47)sheida.bvip نوشته: سلام...الان تا CN 15000 اعلام كردند؟ براي دسامبر؟
بله تا دسامبر 15000 اعلام شده
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من کارنت شدم و به kcc میل زدم تا تاریخ مصاحبمو بدونم ولی یه هفته شده خبری نیست کسی میتونه در اين مورد کمکی کنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-11 ساعت 12:21)لادن 56 نوشته: با سلام من عضو جدید هستم و خیلی آشنا به سایت نیستم ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم امروز ایمیلی گرفتم از U.S. Department State - United States Permanent Resident Card که منو جزو برند های لاتاری اعلام کرده میدونم که چند ماه از اعلام نتایج میگذره و این مشکوکه ولی خواستم با شماها که تجربه کافی در این مورد دارین مشورت کنم البته قبلا از این ایمیل های سرکاری برام اومده بود ولی اسمم معلوم نبود ایندفعه هم اسم و فامیلم هست هم شماره تلفنم ولی هیچ اشاره ای به کیس نامبر و ... نشده فقط راجع به اینکه از مزایای آموزش و بیمه و ... میتونم استفاده کنم و باید تا 15 اکتبر به ازای هر نفر 879 $ واریز کنم که 72 ساعت بعد از واریز کردن کانفرمیشن نامبر و کیس نامبرم بهم میل میشه درسته که این میل مشکوکه ولی برام جای سواله شماره تلفنم رو از کجا پیدا کردن خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید و زودتر جوابمو بدین
متاسفانه اين كلاهبرداريه
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-11 ساعت 18:06)omidooo نوشته: (2011-10-11 ساعت 16:47)ARMAN307 نوشته: من کارنت شدم و به kcc میل زدم تا تاریخ مصاحبمو بدونم ولی یه هفته شده خبری نیست کسی میتونه در اين مورد کمکی کنه؟
تبريك دوست عزيز
بايد از طريق سايتي كه برنده شدنت رو ديدي اقدام كني.
WWW.dvlottery.state.gov
موفق باشي
آقا امید
درود
اگه مکنه دقیقتر راهنمایی بفرمایید
شماره کیس من 12000 هست ولی در قسمتی که برنده شدنم را دیده بودم دوباره رفتم و نامه برنده شدنم را باز کردم ولی هیچ تغییری ندیدم. چطوری می تونم از زمان مصاحبه باخبر بشم؟
ممنون
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
0