موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا حالا یه بنده خدایی شوخی کرد .......... شما ها دیگه اینقدر ساده نباشین .................مثلا میخواین برین آمریکا.................. دوستان اینقدر ساده نباشین و نذارین به این راحتی دلتون خالی بشه......................
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-17 ساعت 11:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-17 ساعت 11:22 توسط viona.)
(2011-10-17 ساعت 08:36)mehdi3261 نوشته: ای بابا حالا یه بنده خدایی شوخی کرد .......... شما ها دیگه اینقدر ساده نباشین ......
دوست عزیز باهاتون کاملا" موافقم. اما فراموش نکنیم که همه ما داریم اینجا (ایران ) زندگی میکنیم و شرایط زندگی از بدو تولد تا امروز به گونه ای بوده که بدبین بودن جزء لاینفک زندگیمون شده!!!! اون دوستی که میاد و بابت تاریخ خاصی ابراز نگرانی میکنه هم شاید قصد بدی نداره و این نگران بودنش تنها ابزاریه که داره و میخواد باهاش همدلیش رو نشون بده!!! همین که ما از زاویه منفی به این قضیه نگاه میکنیم و میگیم داره توی دل بقیه رو خالی میکنه یعنی خودمون داریم انرژی منفی رو پخش میکنیم ( خودم از همه بدترم ها ) . وسط اینهمه استرسی که هممون درگیرش هستیم و بایستی به فکر کاهش دادنش باشیم ، همگی منتظریم یکی بیاد یه حرفی بزنه که شاید فرصتی دست بده که با گفتن حرفهای تلخ همدیگه رو آزار بدیم.
ما چه توی دلمون خالی بشه چه پر ، این پروسه ادامه پیدا میکنه و خانمها و آقایونی که توی سفارت هستند کاملا" به شرایط و استرس همه ما واقف هستند پس واقعا" تاثیری توی نتیجه نخواهد داشت و فقط این ما هستیم که داریم بین خودمون فاصله میندازیم. بیایید کاری نکنیم که اگر کسی یکبار میاد اینجا و درد دل تلخ میکنه ، جوری باهاش برخورد کنیم که دیگه جرات نکنه دوباره برگرده و یه سوال مهم که توی سرنوشتش تاثیر میذاره رو بپرسه .
من فکر میکنم که این یکسال میتونه فرصت خوبی باشه برای اینکه تمرین کنیم که توی بدترین شرایط حداکثر عکس العملی که از خودمون نشون بدیم فقط و فقط نادیده گرفتن فرد مقابل باشه و بس . اینجوری اعصاب خودمون هم راحت تره. شاید بهتر باشه از این به بعد یادداشتهایی که به قول بعضی از دوستان انرژی منفی پخش میکنند رو بخونیم و به سادگی از کنارش عبور کنیم و بذاریمش کنار اینهمه جمله مایوس کننده که در روز میشنویم ولی مثبت و پر انرژی کار خودمون رو ادامه بدیم.
با تشکرو احترام
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
tenesi جان من که گفتم روز خطرناکیه جهت شوخی و زنگ تفریح اینو گفتم،اگه این پیام من بابت آزردگی خاطر شما شد من جدا"معذرت میخوام،نمیدونستم این شوخیم اینقدر پشت سرش حرف وحدیث میاد.به امید موفقیت برای شما وگرفتن ویزای یکضرب ،برای ماهم دعا کن
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
سلام. اين پست و جاي ديگهاي گذاشته بودم. فكر كنم به اينجا مربوط تره.
البته براي دوستاني كه كيس بالا دارن جذاب تره.
اول دو تا موضوع در ارتباط با اونهايي كه فكر ميكنيم كانفرميشن نامبر هاشون رو گم كردن:
- KCC بعد از اعلام لغو نتايج، فقط براي اون دسته از شركتكنندههايي كه بعد از اعلام سري اول برندهها كانفرميشن نامبر هاشون رو توي ESC وارد كرده بودن و قبولي يا عدم قبوليشون رو چك كرده بودن، كانفرميشن نامبرهاشون رو مجدداً ايميل كرده.(جالبه كه فقط براي اونهايي فرستاده كه حداقل يه بار رفتن و برنده شدن يا نشدنشون رو چك كردن و بر اين اساس ممكنه بعد از اينكه فهميدن نبردن اون رو دور انداخته باشن، براي اونهايي كه چك نكرده بودن نفرستاده). بنابراين اين دوستان اونهايي نيستن كه از پروسه لاتاري خارج شده باشن. اما:
- دوستان توجه داشته باشيد كه امسال اولين ساليه كه چيزي بعنوان نامه پستي اول و نامه پستي دوم وجود نداره و همه جيز داره الكترونيكي انجام ميشه. اين مساله خيلي مهمه. برام جالب نيست كه اينو ميگم، اما خيلي از شركتكنندههاي در لاتاري بواسطه اينكه زبانشون خوب نبوده، موقع ثبت نام نفهميدن كه هر چي هست و نيست همين كانفرميشن نامبره و چون طبق روال سالهاي قبل فكر ميكردن نامه مياد در خونشون اين شمارهها رو دور انداختن. اين عزيزان كه جمعيتشون كم نيست اونهايي هستن كه از پروسه خارجن.
- در ارتباط با ساير افرادي كه پروسه مهاجرتشون رو دنبال ميكنن به موارد زير توجه كنيد. سعي كردم قابل فهم توضيح بدم. اگه بازم گنگه بگيد بيشتر توضيح بدم. لطفاً محاسبات رو تا آخر دنبال كنيد.
1- تعداد برندههاي ايراني امسال 4453 نفر بوده(كل برندههاي اصلي و همراهانشون) و كل برندههاي آسيا 15000 نفر يعني 29.7% برندههاي آسيا ايراني بودن.
2- نسبت برنده اصلي كه كيس نامبر داره به كل برندههاي ايران امسال حدوداً 0.53 بوده(يعني از بين 4489 نفر كل برندههاي ايراني حدوداً 2360 نفر كيس نامبر دارن و برنده اصليان و بقيه 2129 نفر همراهان اونها هستن)
3- KCC كل برندههاي آمريكايي و اقيانوسيهاي كه جمعاً 4000 نفرن و كل اروپاييها كه جمعاً 31000 نفرن(كلاً 35000 نفر برنده و همراه) رو مثل هميشه تو كيسنامبرهاي بين 1 تا 50000 جا داده. پس از كيس نامبرهاي 1 تا 50000 فقط 15000 تاش ميمونه براي ما آسياييها و آفريقاييها و كيسنامبرهاي 50000 تا 10000 كلاً مال ما و آفريقاييهاست.
4- حالا ميرسيم به اينكه ما آسياييها كلاً 15000 تا برنده داريم و آفريقاييها 50000 تا. اما آفريقاييها تا كيس نامبر 75000 رقيب ما هستن و 25000 تاي بقيه(كيس نامبر 75000 تا 100000) كلاً مال خودشونه. يعني در واقع انگار كه اونا فقط 25000 تا برنده دارن كه تا شماره 75000 كنار ما هستن. 25000تاي بعدي آفريقا رقيب هيچكس نيستن. سهم ما و آفريقاييها توي 75000 تاي اول ميشه 37.5% به 62.5%.
5- برگرديم به بند 3، با توجه به اين 37.5%، پس از اون 15000 تايي كه تو بند قبل ديديم بين كيسنامبرهاي 1 تا 50000 باقي مونده، حدوداً 5625 تاش مال ماست و 9375 تاش مال آفريقاييها(به بيان سادهتر آسياييها بايد توي 50000تاي اول، جمعاً 5625 تا برنده و همراه داشته باشن). اما بين كيس نامبرهاي 50000 تا 75000 سهم آسياييها ميشه 9375 نفر برنده و همراه و سهم آفريقاييها ميشه 15625 نفر برنده و همراه.
6- يواش يواش داريم ميرسيم به اصل موضوع. بر اساس 29.7%ي كه تو بند 1 ديديم، پس از بين اين 5625 نفري كه تو بند 5 فهميديم آسيايي هستن و توي 50000 تاي اول، حداقل 1670 تاشون بايد ايراني باشن. پس دوستان عزيز كه كيس نامبر بالا دارن ابداً نگران نباشن. همونطور كه ديدين از بين 4453 نفر برنده و همراه ايراني، فقط 1670تاشون كيس نامبر زير 50000 دارن و بقيه كيساشون بالاي 50000ه.
7- مساله آخر كه مهمترين مسالهاس:
وقتي توي كيس نامبرهاي 1 تا 50000، 1670 نفر برنده و همراه ايراني هستن. بر اساس بند 2 فقط 0.53 از اين برندههاي اصلي و همراه، كيس نامبر دارن. يعني اين 1670نفر، برابرن با 885 برنده اصلي كيس نامبردار.
خسته شدين نه حالااااااااااااااااا
دوستان مگه نه اينكه توي اكتبر و نوامبر، مصاحبههاي تا كيس 10000 توي آنكارا اعلام شده و ايرانيهاشم حدود 66 تا كيس نامبرن.
1 تا 10000 يعني 20% از 50000 تاي اول. پس از اين 885 نفر كيسنامبردار ايراني هم بايد20%شون يعني 177 تاشون كارنت شده باشن.
حالا يه فرضي بكنيم براي تعداد ايرانيهايي كه توي آنكارا ميرن مصاحبه و توي ساير نقاط. من با توجه به آماري كه بين بچههاي مهاجرسرا ديدم سهم آنكارا رو بيش از 80% ميدونم. اين يعني اگه همه برندههاي ايراني براي پروندههاشون اقدام كرده باشن، تا الان بايد آنكارا توي اكتبر و نوامبر براي 140 تا كيس نامبر ايراني وقت مصاحبه گذاشته باشه.
پس از بين 140 نفر كه بايد احتمالاً توي دو ماه اول ميرفتن آنكارا فقط 66 نفر دارن ميرن. اين يعني همچنان ايرانيها نزديك به 50%شون پروندشون رو دنبال ميكنن. پس اصلاً نگران اينكه امسال ما 4453 نفريم نباشيد.
دوستان به خدا به همه ويزا ميرسهههههههههههههههههههههههههههههه.
شرمنده از متن زياد و پيچيده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
پس از بين 140 نفر كه بايد احتمالاً توي دو ماه اول ميرفتن آنكارا فقط 66 نفر دارن ميرن. اين يعني همچنان ايرانيها نزديك به 50%شون پروندشون رو دنبال ميكنن. پس اصلاً نگران اينكه امسال ما 4453 نفريم نباشيد.
دوستان به خدا به همه ويزا ميرسهههههههههههههههههههههههههههههه.
شرمنده از متن زياد و پيچيده
[/quote]
همه اینا درست و بارک ا... به این محاسبات ولی اگه کسی قرار باشه رد بشه، اونا کاری به این آمارو ارقام ندارن.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند