کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-10-16 ساعت 19:36)علیرضا م نوشته:  
(2011-10-15 ساعت 22:28)tenesi نوشته:  
دوست عزیز 16 آذر روز خطرناکیه مواظب باش.برات دعا میکنم یکضرب ویزاتوبگیری

به خاطر روز دانشجو خطرناکه؟ ربط داره؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-16 ساعت 21:18)Serendipity نوشته:  
(2011-10-15 ساعت 22:28)tenesi نوشته:  
دوست عزیز 16 آذر روز خطرناکیه مواظب باش.برات دعا میکنم یکضرب ویزاتوبگیری

به خاطر روز دانشجو خطرناکه؟ ربط داره؟

میتونم بپرسم برای چی خطرناکه ؟
بی خودی تو دل بچه ها رو خالی میکنین....اگه اینطوره همه باید 11 سپتامبر ریفیوز می شدن که.....اما نشدن.بی دلیل چیزیو نگین لطفا.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، cmbt ، tenesi ، ali1981 ، arman_m
(2011-10-15 ساعت 22:28)tenesi نوشته:  تاریخ مصاحبه منم مشخص شد .
... دسامبر ( ... آذر )

یه ایمیل اومد با این متن :
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.

وقتی چک کردم دیدم تاریخ مصاحبه اعلام شده

ولی تو Visa Bulletin کارنت نشدیم که ؟!؟!؟!؟

حالا با توجه به اینکه تاریخ و ساعت مصاحبه اعلام شده ، مکاتبه با سفارت آنکارا لازمه ؟؟؟ اصلا چی بهشون بگیم حالا که تاریخ مصاحبه مشخص شده ؟؟؟ فقط تا قبل از 15 روز مدارک رو پست کنیم کافیه ؟؟؟
دوست عزیز ... آذر روز خطرناکیه مواظب باش.برات دعا میکنم یکضرب ویزاتوبگیری

ممنونم دوست من
باید مواظب چی باشم ؟ اصلاً چه کاری از دست من برمیاد ؟؟؟
بهرحال فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه.
انشاءالله من و سایر دوستان مهاجرسرایی با انرژی و موج مثبت میریم برای مصاحبه تا ببینیم قسمت و تقدیر ما چه خواهد شد
با تشکر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، parsy631 ، arman_m
(2011-10-17 ساعت 00:31)tenesi نوشته:  
... دسامبر ( ... آذر )

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.

حالا با توجه به اینکه تاریخ و ساعت مصاحبه اعلام شده ، مکاتبه با سفارت آنکارا لازمه ؟؟؟ اصلا چی بهشون بگیم حالا که تاریخ مصاحبه مشخص شده ؟؟؟ فقط تا قبل از 15 روز مدارک رو پست کنیم کافیه ؟؟؟

ممنونم دوست من
انشاءالله من و سایر دوستان مهاجرسرایی با انرژی و موج مثبت میریم برای مصاحبه تا ببینیم قسمت و تقدیر ما چه خواهد شد
با تشکر
موفق باشی نگران نباش

شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، Hornet ، tenesi
(2011-10-17 ساعت 00:50)parsy631 نوشته:  
... دسامبر ( ... آذر )

ممنونم دوست من
با تشکر
موفق باشی نگران نباش
توکلت به خدا باشه.با انرژی مثبت و اعتماد به نفس برو خدا پشت و پناهت.به حرف کسایی که سعی در دادن انرژی منفی هستن توجه نکن.اصلا موقع مصاحبه استرس نداشته باش.

من عاجزانه از مدیران خواهشمندم کسانی که با انرژی منفی و حرف های بیخود دل همه رو خالی میکنن و به جای دلگرمی بچه ها با یه دنیا استرس اونها رو راهی مصاحبه میکن از عضویت در این سایت ولو موقت محروم شوند تا مثبت بودن رو قبل از رفتن یاد بگیرند.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ali1981 ، arman_m ، Hornet ، tenesi ، tamanna ، parsy631 ، SANI HAGHIGHI
ای بابا حالا یه بنده خدایی شوخی کرد .......... شما ها دیگه اینقدر ساده نباشین .................مثلا میخواین برین آمریکا.................. دوستان اینقدر ساده نباشین و نذارین به این راحتی دلتون خالی بشه......................
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: behzad7 ، tenesi ، tamanna ، parsy631
(2011-10-17 ساعت 08:36)mehdi3261 نوشته:  ای بابا حالا یه بنده خدایی شوخی کرد .......... شما ها دیگه اینقدر ساده نباشین ......

دوست عزیز باهاتون کاملا" موافقم. اما فراموش نکنیم که همه ما داریم اینجا (ایران ) زندگی میکنیم و شرایط زندگی از بدو تولد تا امروز به گونه ای بوده که بدبین بودن جزء لاینفک زندگیمون شده!!!! اون دوستی که میاد و بابت تاریخ خاصی ابراز نگرانی میکنه هم شاید قصد بدی نداره و این نگران بودنش تنها ابزاریه که داره و میخواد باهاش همدلیش رو نشون بده!!! همین که ما از زاویه منفی به این قضیه نگاه میکنیم و میگیم داره توی دل بقیه رو خالی میکنه یعنی خودمون داریم انرژی منفی رو پخش میکنیم ( خودم از همه بدترم ها ) . وسط اینهمه استرسی که هممون درگیرش هستیم و بایستی به فکر کاهش دادنش باشیم ، همگی منتظریم یکی بیاد یه حرفی بزنه که شاید فرصتی دست بده که با گفتن حرفهای تلخ همدیگه رو آزار بدیم.
ما چه توی دلمون خالی بشه چه پر ، این پروسه ادامه پیدا میکنه و خانمها و آقایونی که توی سفارت هستند کاملا" به شرایط و استرس همه ما واقف هستند پس واقعا" تاثیری توی نتیجه نخواهد داشت و فقط این ما هستیم که داریم بین خودمون فاصله میندازیم. بیایید کاری نکنیم که اگر کسی یکبار میاد اینجا و درد دل تلخ میکنه ، جوری باهاش برخورد کنیم که دیگه جرات نکنه دوباره برگرده و یه سوال مهم که توی سرنوشتش تاثیر میذاره رو بپرسه .
من فکر میکنم که این یکسال میتونه فرصت خوبی باشه برای اینکه تمرین کنیم که توی بدترین شرایط حداکثر عکس العملی که از خودمون نشون بدیم فقط و فقط نادیده گرفتن فرد مقابل باشه و بس . اینجوری اعصاب خودمون هم راحت تره. شاید بهتر باشه از این به بعد یادداشتهایی که به قول بعضی از دوستان انرژی منفی پخش میکنند رو بخونیم و به سادگی از کنارش عبور کنیم و بذاریمش کنار اینهمه جمله مایوس کننده که در روز میشنویم ولی مثبت و پر انرژی کار خودمون رو ادامه بدیم.
با تشکرو احترام
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
تشکر کنندگان: Hornet ، vroom ، tenesi ، ali1981 ، ETnakhausetelefonien ، tamanna ، faranak.n ، ali72 ، shadin_n ، parsy631 ، Man ، arman_m
(2011-10-17 ساعت 11:16)viona نوشته:  
(2011-10-17 ساعت 08:36)mehdi3261 نوشته:  ای بابا حالا یه بنده خدایی شوخی کرد .......... شما ها دیگه اینقدر ساده نباشین ......

دوست عزیز باهاتون کاملا" موافقم. اما فراموش نکنیم که همه ما داریم اینجا (ایران ) زندگی میکنیم و شرایط زندگی از بدو تولد تا امروز به گونه ای بوده که بدبین بودن جزء لاینفک زندگیمون شده!!!! اون دوستی که میاد و بابت تاریخ خاصی ابراز نگرانی میکنه هم شاید قصد بدی نداره و این نگران بودنش تنها ابزاریه که داره و میخواد باهاش همدلیش رو نشون بده!!! همین که ما از زاویه منفی به این قضیه نگاه میکنیم و میگیم داره توی دل بقیه رو خالی میکنه یعنی خودمون داریم انرژی منفی رو پخش میکنیم ( خودم از همه بدترم ها ) . وسط اینهمه استرسی که هممون درگیرش هستیم و بایستی به فکر کاهش دادنش باشیم ، همگی منتظریم یکی بیاد یه حرفی بزنه که شاید فرصتی دست بده که با گفتن حرفهای تلخ همدیگه رو آزار بدیم.
ما چه توی دلمون خالی بشه چه پر ، این پروسه ادامه پیدا میکنه و خانمها و آقایونی که توی سفارت هستند کاملا" به شرایط و استرس همه ما واقف هستند پس واقعا" تاثیری توی نتیجه نخواهد داشت و فقط این ما هستیم که داریم بین خودمون فاصله میندازیم. بیایید کاری نکنیم که اگر کسی یکبار میاد اینجا و درد دل تلخ میکنه ، جوری باهاش برخورد کنیم که دیگه جرات نکنه دوباره برگرده و یه سوال مهم که توی سرنوشتش تاثیر میذاره رو بپرسه .
من فکر میکنم که این یکسال میتونه فرصت خوبی باشه برای اینکه تمرین کنیم که توی بدترین شرایط حداکثر عکس العملی که از خودمون نشون بدیم فقط و فقط نادیده گرفتن فرد مقابل باشه و بس . اینجوری اعصاب خودمون هم راحت تره. شاید بهتر باشه از این به بعد یادداشتهایی که به قول بعضی از دوستان انرژی منفی پخش میکنند رو بخونیم و به سادگی از کنارش عبور کنیم و بذاریمش کنار اینهمه جمله مایوس کننده که در روز میشنویم ولی مثبت و پر انرژی کار خودمون رو ادامه بدیم.
با تشکرو احترام

از همه دوستانی که با حرفهاشون به من روحیه دادن تشکر می کنم.
همه اینجا سعی می کنن به هر طریقی که میتونن به همدیگه کمک کنند . هرکسی پیشنهادی ، توصیه ای ، نظری و تجربه ای داره .
مهم اینه که اینها رو کنار هم بزاریم و خودمون راه درست را پیدا کنیم .
من اون پیغام دوستمون که به من گفته بود مواظب باشم رو اینطور برداشت می کنم که " مواظب باشم بخاطر اون روز خاص خودم دچار استرس نشم و نکاتی که در این مدت در مهاجرسرا به همت شما دوستان یاد گرفتم رو روز مصاحبه فراموش نکنم " نه اینکه از الان نگران مصاحبه باشم .

به هر حال بهتره موضوع رو بیشتر از این کِش ندیم و فقط به موضوعات خوب و مثبت فکر کنیم

از الان به فکر یه قرار ملاقات مهاجرسرایی در آمریکا باشید ...
تشکر کنندگان: tamanna ، viona ، SH1A2R3 ، ali72 ، shadin_n ، parsy631 ، Man ، arman_m
tenesi جان من که گفتم روز خطرناکیه جهت شوخی و زنگ تفریح اینو گفتم،اگه این پیام من بابت آزردگی خاطر شما شد من جدا"معذرت میخوام،نمیدونستم این شوخیم اینقدر پشت سرش حرف وحدیث میاد.به امید موفقیت برای شما وگرفتن ویزای یکضرب ،برای ماهم دعا کن
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: viona ، tenesi ، ali72 ، shadin_n ، parsy631 ، Man ، arman_m ، behzad7 ، tamanna ، SANI HAGHIGHI ، aden
(2011-10-17 ساعت 13:11)علیرضا م نوشته:  tenesi جان من که گفتم روز خطرناکیه جهت شوخی و زنگ تفریح اینو گفتم،اگه این پیام من بابت آزردگی خاطر شما شد من جدا"معذرت میخوام،نمیدونستم این شوخیم اینقدر پشت سرش حرف وحدیث میاد.به امید موفقیت برای شما وگرفتن ویزای یکضرب ،برای ماهم دعا کن
اختیار داری علیرضا جان ، این چه حرفیه ؟ کدوم آزردگی خاطر ؟
مطمئنم قصدت فقط دلسوزی و کمک بوده و اتفاقاً خوشحالم که به من گوشزد کردی تا اونجا غافلگیر نشم و از الان آمادگی داشته باشم

موفق باشید

( بهتره از بحث انجمن خارج نشیم )
تشکر کنندگان: ali72 ، shadin_n ، parsy631 ، arman_m ، tamanna
دوستان عزيز
سلام. اين پست و جاي ديگه‌اي گذاشته بودم. فكر كنم به اينجا مربوط تره.
البته براي دوستاني كه كيس بالا دارن جذاب تره.
اول دو تا موضوع در ارتباط با اونهايي كه فكر مي‌كنيم كانفرميشن نامبر هاشون رو گم كردن:
- KCC بعد از اعلام لغو نتايج، فقط براي اون دسته از شركت‌كننده‌هايي كه بعد از اعلام سري اول برنده‌ها كانفرميشن نامبر هاشون رو توي ESC وارد كرده بودن و قبولي يا عدم قبوليشون رو چك كرده بودن، كانفرميشن نامبرهاشون رو مجدداً ايميل كرده.(جالبه كه فقط براي اونهايي فرستاده كه حداقل يه بار رفتن و برنده شدن يا نشدنشون رو چك كردن و بر اين اساس ممكنه بعد از اينكه فهميدن نبردن اون رو دور انداخته باشن، براي اونهايي كه چك نكرده بودن نفرستاده). بنابراين اين دوستان اونهايي نيستن كه از پروسه لاتاري خارج شده باشن. اما:
- دوستان توجه داشته باشيد كه امسال اولين ساليه كه چيزي بعنوان نامه پستي اول و نامه پستي دوم وجود نداره و همه جيز داره الكترونيكي انجام مي‌شه. اين مساله خيلي مهمه. برام جالب نيست كه اينو مي‌گم، اما خيلي از شركت‌كننده‌هاي در لاتاري بواسطه اينكه زبانشون خوب نبوده، موقع ثبت نام نفهميدن كه هر چي هست و نيست همين كانفرميشن نامبره و چون طبق روال سالهاي قبل فكر مي‌كردن نامه مياد در خونشون اين شماره‌ها رو دور انداختن. اين عزيزان كه جمعيتشون كم نيست اونهايي هستن كه از پروسه خارجن.
- در ارتباط با ساير افرادي كه پروسه مهاجرتشون رو دنبال مي‌كنن به موارد زير توجه كنيد. سعي كردم قابل فهم توضيح بدم. اگه بازم گنگه بگيد بيشتر توضيح بدم. لطفاً محاسبات رو تا آخر دنبال كنيد.
1- تعداد برنده‌هاي ايراني امسال 4453 نفر بوده(كل برنده‌هاي اصلي و همراهانشون) و كل برنده‌هاي آسيا 15000 نفر يعني 29.7% برنده‌هاي آسيا ايراني بودن.
2- نسبت برنده اصلي كه كيس نامبر داره به كل برنده‌هاي ايران امسال حدوداً 0.53 بوده(يعني از بين 4489 نفر كل برنده‌هاي ايراني حدوداً 2360 نفر كيس نامبر دارن و برنده اصلي‌ان و بقيه 2129 نفر همراهان اونها هستن)
3- KCC كل برنده‌هاي آمريكايي‌ و اقيانوسيه‌اي كه جمعاً 4000 نفرن و كل اروپايي‌ها كه جمعاً 31000 نفرن(كلاً 35000 نفر برنده و همراه) رو مثل هميشه تو كيس‌نامبرهاي بين 1 تا 50000 جا داده. پس از كيس نامبر‌هاي 1 تا 50000 فقط 15000 تاش مي‌مونه براي ما آسيايي‌ها و آفريقايي‌ها و كيس‌نامبرهاي 50000 تا 10000 كلاً مال ما و آفريقايي‌هاست.
4- حالا مي‌رسيم به اينكه ما آسيايي‌ها كلاً 15000 تا برنده داريم و آفريقايي‌ها 50000 تا. اما آفريقايي‌ها تا كيس نامبر 75000 رقيب ما هستن و 25000 تاي بقيه(كيس نامبر 75000 تا 100000) كلاً مال خودشونه. يعني در واقع انگار كه اونا فقط 25000 تا برنده دارن كه تا شماره 75000 كنار ما هستن. 25000تاي بعدي آفريقا رقيب هيچكس نيستن. سهم ما و آفريقايي‌ها توي 75000 تاي اول مي‌شه 37.5% به 62.5%.
5- برگرديم به بند 3، با توجه به اين 37.5%، پس از اون 15000 تايي كه تو بند قبل ديديم بين كيس‌نامبرهاي 1 تا 50000 باقي مونده، حدوداً 5625 تاش مال ماست و 9375 تاش مال آفريقايي‌ها(به بيان ساده‌تر آسيايي‌ها بايد توي 50000تاي اول، جمعاً 5625 تا برنده و همراه داشته باشن). اما بين كيس نامبرهاي 50000 تا 75000 سهم آسيايي‌ها ميشه 9375 نفر برنده و همراه و سهم آفريقايي‌ها ميشه 15625 نفر برنده و همراه.
6- يواش يواش داريم مي‌رسيم به اصل موضوع. بر اساس 29.7%ي كه تو بند 1 ديديم، پس از بين اين 5625 نفري كه تو بند 5 فهميديم آسيايي هستن و توي 50000 تاي اول، حداقل 1670 تاشون بايد ايراني باشن. پس دوستان عزيز كه كيس نامبر بالا دارن ابداً نگران نباشن. همونطور كه ديدين از بين 4453 نفر برنده و همراه ايراني، فقط 1670تاشون كيس نامبر زير 50000 دارن و بقيه كيساشون بالاي 50000ه.
7- مساله آخر كه مهمترين مساله‌اس:
وقتي توي كيس نامبر‌هاي 1 تا 50000، 1670 نفر برنده و همراه ايراني هستن. بر اساس بند 2 فقط 0.53 از اين برنده‌هاي اصلي و همراه، كيس نامبر دارن. يعني اين 1670نفر، برابرن با 885 برنده اصلي كيس نامبردار.
خسته شدين نه حالااااااااااااااااا
دوستان مگه نه اينكه توي اكتبر و نوامبر، مصاحبه‌هاي تا كيس 10000 توي آنكارا اعلام شده و ايراني‌هاشم حدود 66 تا كيس نامبرن.
1 تا 10000 يعني 20% از 50000 تاي اول. پس از اين 885 نفر كيس‌نامبردار ايراني‌ هم بايد20%شون يعني 177 تاشون كارنت شده باشن.
حالا يه فرضي بكنيم براي تعداد ايراني‌هايي كه توي آنكارا مي‌رن مصاحبه و توي ساير نقاط. من با توجه به آماري كه بين بچه‌هاي مهاجرسرا ديدم سهم آنكارا رو بيش از 80% مي‌دونم. اين يعني اگه همه برنده‌هاي ايراني براي پرونده‌هاشون اقدام كرده باشن، تا الان بايد آنكارا توي اكتبر و نوامبر براي 140 تا كيس نامبر ايراني وقت مصاحبه گذاشته باشه.

پس از بين 140 نفر كه بايد احتمالاً توي دو ماه اول مي‌رفتن آنكارا فقط 66 نفر دارن مي‌رن. اين يعني همچنان ايراني‌ها نزديك به 50%شون پروندشون رو دنبال مي‌كنن. پس اصلاً نگران اينكه امسال ما 4453 نفريم نباشيد.
دوستان به خدا به همه ويزا مي‌رسهههههههههههههههههههههههههههههه.
شرمنده از متن زياد و پيچيده
تشکر کنندگان: frz61 ، Hornet ، sal ، Jubin ، rasbor ، SH1A2R3 ، parsy631 ، viona ، ali1981 ، behzad7 ، arman_m ، mahdicivil ، Man ، SallyD ، Hediyeh ، tamanna ، Shezem ، amirhoseain ، sahel-2012 ، funnybluesolea

پس از بين 140 نفر كه بايد احتمالاً توي دو ماه اول مي‌رفتن آنكارا فقط 66 نفر دارن مي‌رن. اين يعني همچنان ايراني‌ها نزديك به 50%شون پروندشون رو دنبال مي‌كنن. پس اصلاً نگران اينكه امسال ما 4453 نفريم نباشيد.
دوستان به خدا به همه ويزا مي‌رسهههههههههههههههههههههههههههههه.
شرمنده از متن زياد و پيچيده
[/quote]
همه اینا درست و بارک ا... به این محاسبات ولی اگه کسی قرار باشه رد بشه، اونا کاری به این آمارو ارقام ندارن.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، t.azimaie ، tamanna ، parsy631
... دسامبر ( ... آذر )

ممنونم دوست من
با تشکر

بروبه امیدخدا وپرانرژی باویزای یکضرب وامیدواری برای ما
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، tamanna ، tenesi ، parsy631
yani chi Azar rooze khatarnakie?mage azar rooze?Big Grin
تشکر کنندگان: tamanna
دوستان عزیز
بعد از مشخص شدن تاریخ مصاحبه از طریق سایت http: //www.dvlottery.state.gov/ESC چکار کنیم ؟؟؟
مثل روال سالهای قبل که باید ایمیل یا نامه دوم که توش تاریخ مصاحبه مشخص شده بود رو به سفارت می فرستادیم ، امسال هم باید اینکارو بکنیم ؟؟؟ ما که امسال ایمیلی دریافت نکردیم که توش تاریخ مصاحبه مشخص شده باشه ، فقط ایمیل اومد که سایت رو چک کنین ، بعد اونجا تاریخ مصاحبه مشخص شد .

لطفا راهنمایی کنید
(2011-10-18 ساعت 00:12)ali8077 نوشته:  yani chi Azar rooze khatarnakie?mage azar rooze?Big Grin

در پست ها ، روز دقیق رو حذف کردیم . قبلاً دقیقاً مشخص بود چندم آذر که به پیشنهاد دوستان قرار شد روز دقیق مشخص نکنیم
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان