(2011-10-26 ساعت 12:09)sara-mm نوشته: سلام دوستانیک تاپیک در این مورد در همین سایت وجود داره که اسمش یادم نیست.در آنجا مطالبی در این مورد نوشته است ولی من که بالأخره نفهمیدم میشه یا نه.در همان تاپیک فهمیدم که مدیر محترمuser هم مثل شما بودند که دیگر نمیدانام کبک تشریف بردند یا آمریکا و آیا آفیسر آمریکا از آنها سوال کرد که برای جای دیگر اقدام کردند یا نه(اگر پاسخ بفرمایند ممنون میشوم)هر کجا بتوانید کار پیدا کنید برای زندگی بهتره.هر کدام محاسن و معایبی دارند.بعضی میگویند کانادا بخصوص برای کسیکه بچه دارد محیط بهتری است.در ضمن شما بلافاصله بد از دریافت prکانادا تحت پوشش کامل بیمه هستید ولی برای آمریکا اینطور نیست.البته آب و هوای بد کانادا را هم باید در نظر داشت(که این هم باز بسته به این است که کجای کانادا یا آمریکا میخواهید زندگی کنید،مثلا آب و هوای ونکوور کانادا عالی است ولی بوستون یا واشنگتن آمریکا سرد).من شخصاً آمریکا را ترجیح میدهام چون فرصتهای شغلی بیشتری دارد و آب و هوای بهتری.ولی کی است که بگه کانادا خوب نیست.
این که گفتم با این همه اعداد وارغام اینه که من از امار چیز زیادی نمیدونم و خواستم نظر شما رو در مورد کیسم بدونم.که خوشبختانه منو امیدوار کردید.حالا کارنت شدن یا نشدنش با خداست.ضمن اینکه ما برای کانادا هم اقدام کردیم و تو مراحل اخریم.می خواستم بدونم تداخل این دو مشکلی ایجاد نمی کنه؟ و ایا میتونیم دوتاشو داشته باشیم.اقامت کاناداو امریکارو همزمان.به نظر شما کدامیک برای زندگی بهتره.راهنمایی بفرمایید.از همه دوستان ممنونم
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3