موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
[samereh zahra:
[qبخشید یه سوال واسم پیش اومد؟این 18500 کسایی هستند که تو ماه ژانویه مصاحبه میشند دیگه؟درسته؟ممنون
[/quote]
اره دقیقا همینه دو،ست عزیز
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان خدمت همه دوستان و استادان گرامی
حالا که بالاخره بولتن ویزا هم آپدیت شد دوست داشتم یه مسئله ای رو که حسابی تو این مدت ازارم داد عنوان کنم
شاید خیلی از دوستان هم با من هم عقیده باشند.
ما همگی تو این سایت عضو شدیم تا در کنار هم باشیم و تا اونجایی که در توانمون هست به هم کمک کنیم تا همگی به درستی کارهاشون رو انجام بدن و بالاخره به ارزوشون برسن.
ولی نه تنها در این جا بلکه در قسمت های دیگه هم در این سایت در حال مشاهده یک سری رفتارها هستیم که بعضا باعث آزردگی خاطر دوستان شده.
در داخل یک جمع وقتی افراد در کنار هم جمع میشن ، نظرهای متفاوت رو عنوان میکنند و طبیعتا همه نظرات با هم یکی نیست و بعضا کاملا خلاف هم هست.مهم اینه که بتونیم نظر مخالف رو براحتی گوش کنیم و به نظرات هم احترام بذاریم.
همه دوستان این مسائل رو میدونند.من خواستم دوباره این مسایل رو بازگو کنم تا دوستان همه دوباره با متمرکز شدن روی هدف اصلی ایجاد این سایت و هدف اصلی اعضای سایت از تلاششون در به انجام رسوندن هدفشون چیزی رو دریغ نکنند.
امیدوارم که در آینده دیگه شاهد این درگیری ها نباشیم.
به امید پیروزی هم دوستان
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-11 ساعت 04:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-11 ساعت 06:42 توسط mansour***.)
(2011-11-11 ساعت 03:09)arman_m نوشته: با درود فراوان خدمت همه دوستان و استادان گرامی
حالا که بالاخره بولتن ویزا هم آپدیت شد دوست داشتم یه مسئله ای رو که حسابی تو این مدت ازارم داد عنوان کنم
شاید خیلی از دوستان هم با من هم عقیده باشند.
ما همگی تو این سایت عضو شدیم تا در کنار هم باشیم و تا اونجایی که در توانمون هست به هم کمک کنیم تا همگی به درستی کارهاشون رو انجام بدن و بالاخره به ارزوشون برسن.
ولی نه تنها در این جا بلکه در قسمت های دیگه هم در این سایت در حال مشاهده یک سری رفتارها هستیم که بعضا باعث آزردگی خاطر دوستان شده.
در داخل یک جمع وقتی افراد در کنار هم جمع میشن ، نظرهای متفاوت رو عنوان میکنند و طبیعتا همه نظرات با هم یکی نیست و بعضا کاملا خلاف هم هست.مهم اینه که بتونیم نظر مخالف رو براحتی گوش کنیم و به نظرات هم احترام بذاریم.
همه دوستان این مسائل رو میدونند.من خواستم دوباره این مسایل رو بازگو کنم تا دوستان همه دوباره با متمرکز شدن روی هدف اصلی ایجاد این سایت و هدف اصلی اعضای سایت از تلاششون در به انجام رسوندن هدفشون چیزی رو دریغ نکنند.
امیدوارم که در آینده دیگه شاهد این درگیری ها نباشیم.
به امید پیروزی هم دوستان
البته همه دوستان دراینجا یک هدف مشخص دارند وبعضی ازدوستان هم بنا به دلایلی که خدامی دونه دلیلش چه چیزی است قصد دارند یکم دیگرانو سرکاربزارن وشاید یک تفریح وسرگرمی برای خودشان دست وپا کنند اما این دسته از دوستان بدانند دراین دنیا هیچ چیزبدون پاسخ نیست چون حکمت آفرینش برهمین اساس ساخته شده که در کتابهای عرفانی وغیره توضیحات داده شده وحتما هم همه دوستان این مطالب رابهتراز بنده حفظ هستید.من شخصا برای همه انسانها دعا می کنم که خداوندمتعال همه رابه راه راستین هدایت کنه.امیدوارم این جمع یکروزی ودر یک اتفاقی هم دیگر رادیدارکنندوبدانندچه فکرها واشتباهاتی درباره همدیگرکردندوابرازپشیمانی کنند،ویک روزی وقتی به کشور غریب رفتندوتنهایی راحس کردندآنوقت قدراین روزهای پرخاطره می افتندوحسرت آن رامیخورندامیدوارم ازمن بابت این چیزها دلخورنشین سخن من با آن چند نفرازدوستان بودکه خودمانی مطالب راعرض کردم.
چند دقیقه پیش رفتم توی یک سایتی که عضوبودم مطلبی رادیدم نوشته بودکشتن وحشیانه یک گوسفنددرعیدقربان توسط سربازان وحشی آمریکایی مطلب راخواندم وکلیپ اون فیلم رادانلود کردم خدایا خدایا پناه برتو با دیدن این کلیپ آنقدرآنقدراز خودم بدم اومده که حدوحساب نداره البته اگر سرچ کنید پیدا می کنیدنمی دانم دراینجامجازم این کلیپ را بزارم یانه فقط این بگم تورابه خدابرای رفتن به اون کشوراینقدرهم دیگر راخوردنکنیدبخدابه تمام ریگهای بیابان اینقدر ارزش نداره.نمی دونم شایداون حیوان بیچاره اینطوری قربانی شدتاحداقل من یکی بخودم بیام باورکنیدچشمام پراشکه که چقدرانسانها پستو بی رحم هستند که بایک میله آهنی آنقدربه سرحیوان وارد کردند که جان دادواقعا نمی تونم درک کنم که انسان اینقدروحشی باشه.
یاد اون حرف باارزش افتادم که میگه: یک معادله نابرابراما درست،انسان حیوان است اماحیوان انسان نیست.
http://www.sag.ir/forum/thread1793.html
پاینده وپیروزباشید
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-11 ساعت 01:56)tartar نوشته: [samereh zahra:
[qبخشید یه سوال واسم پیش اومد؟این 18500 کسایی هستند که تو ماه ژانویه مصاحبه میشند دیگه؟درسته؟ممنون
اره دقیقا همینه دو،ست عزیز
[/quote]
MAHDI2012
سلام به همه دوستان ....فکر می کنید با لای 20000 فوری کارنت می شن یا آوریل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امروز تاریخ 11/11/11 هستش و این روز رو به فال نیک میگیریم ....دوستان عزیزم همه با هم دعا میکنیم واسه ویزای همه ی دوستان عزیزمون..........
2012AS5XXXX
رویت قبولی:17Jul 2011
ارسال فرم:02Agu
سفارت: آنكارا
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: پست و عکس80000+140000 tarjome
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای جلوگیری از انتقال به اسبام (spam-junk(ایمیل های که ممکنه از کی سی سی واستون بیاد این ادرس رو در کنتاکت هاتون saveکنید:
noreply@state.gov
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-06 ساعت 09:55)mamal amricaei نوشته: 18500 آخرشه بالاتر از 18500 اصلاً بهش فکر هم نکنید جدی می گم من اطلاع دقیق دارم ، اگر باورتون نمی شه تا روز سه شنبه صبر کنید ، بله سه شنبه ساعت 8 شب
ایول ممل آمریکایی از یک هفته پیش داره می گه من خبر دارم تا 18500 کارنت می شه ما باور نکردیم ، جدیدترین پیش بینش هم برای ماه فوریه 23500 هست خب پس منظر می مونیم و می بینیم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
چند وقت پیش یک نفرایمیلی ازkccدریافت کردایشان کیس نامبرش حدود21000هزاربودخلاصه این شخص مثل همه شما میخواست بدونه که وقت شماره ای که داره در چه زمانی اعلام میشه kccبا سیاست خاصی همچون گذشته این متنو میفرسته اما ماها توجه نکردیم بازبان بی زبانی گفتندماه january این هم متنش که قبلا همه شما باهاش آشناهستید.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of January. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-11 ساعت 21:19)mansour*** نوشته: چند وقت پیش یک نفرایمیلی ازkccدریافت کردایشان کیس نامبرش حدود21000هزاربودخلاصه این شخص مثل همه شما میخواست بدونه که وقت شماره ای که داره در چه زمانی اعلام میشه kccبا سیاست خاصی همچون گذشته این متنو میفرسته اما ماها توجه نکردیم بازبان بی زبانی گفتندماه january این هم متنش که قبلا همه شما باهاش آشناهستید.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of January. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
سلام
ضمن ابراز ارادت ولي مفهوم اين متن اين است كه مدارك به دست kcc رسيده و براي ادامه كار مورد قبول است.kcc شماره ويزا ها را براي منطقه ما در ماه ژانويه زمان بندي كرده كه مي تونيد در آدرس مذكور شماره هاي كارنت شده را ملاحظه كنيد.
اين به اين معني نيست كه كيس نامبر مذكور در ماه ژانويه كارنت شده است
شماره کیس: 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-11 ساعت 22:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-11 ساعت 22:28 توسط mansour***.)
(2011-11-11 ساعت 21:32)hamideastwood نوشته: (2011-11-11 ساعت 21:19)mansour*** نوشته: چند وقت پیش یک نفرایمیلی ازkccدریافت کردایشان کیس نامبرش حدود21000هزاربودخلاصه این شخص مثل همه شما میخواست بدونه که وقت شماره ای که داره در چه زمانی اعلام میشه kccبا سیاست خاصی همچون گذشته این متنو میفرسته اما ماها توجه نکردیم بازبان بی زبانی گفتندماه january این هم متنش که قبلا همه شما باهاش آشناهستید.
سلام
ضمن ابراز ارادت ولي مفهوم اين متن اين است كه مدارك به دست kcc رسيده و براي ادامه كار مورد قبول است.kcc شماره ويزا ها را براي منطقه ما در ماه ژانويه زمان بندي كرده كه مي تونيد در آدرس مذكور شماره هاي كارنت شده را ملاحظه كنيد.
اما طبق واقعیت ماهوی متن یک چیزدیگر رانشان میده برای کیس نامبر21000.درضمن این نامه مربوط به دوماه پیش است پس چه ارتباطی داردکه ماه january رااشاره کرده؟
visa numbers for your region for the month of January
2012AS19000
Ankara
یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-12 ساعت 00:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-12 ساعت 00:40 توسط hamideastwood.)
(2011-11-11 ساعت 22:21)mansour*** نوشته: (2011-11-11 ساعت 21:32)hamideastwood نوشته: (2011-11-11 ساعت 21:19)mansour*** نوشته: چند وقت پیش یک نفرایمیلی ازkccدریافت کردایشان کیس نامبرش حدود21000هزاربودخلاصه این شخص مثل همه شما میخواست بدونه که وقت شماره ای که داره در چه زمانی اعلام میشه kccبا سیاست خاصی همچون گذشته این متنو میفرسته اما ماها توجه نکردیم بازبان بی زبانی گفتندماه january این هم متنش که قبلا همه شما باهاش آشناهستید.
سلام
اما طبق واقعیت ماهوی متن یک چیزدیگر رانشان میده برای کیس نامبر21000.درضمن این نامه مربوط به دوماه پیش است پس چه ارتباطی داردکه ماه january رااشاره کرده؟
visa numbers for your region for the month of January
اينكه مي فرمائيد دوماه پيش ارسال شده حق با شماست عجيب است ولي با همه اين بحث ها كه ما مي كنيم آنچه كه مهم است اعلام كيس نامبرها توسط وب سايت مربوطه است كه در ماه ژانويه تا شماره 18500 كارنت شده اند اميدوارم همگي در يك زمان مناسب كارنت بشيم و ويزاي مربوطه را اخذ كنيم براي كيس نامبر 21000 هم بالاي نود درصد بايد در فوريه كارنت شود به هر حال مجموع روند كارنت شدن ها از سال گذشته بهتر است.
شماره کیس: 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :