کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-11-10 ساعت 19:58)ماندانا نوشته:  خیلی ناراحتم برای چی اینقدر کم کارنت کردن
خوش به حال افریقایی هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا

نگران نباشید ماندانا خانم ...اگه به روند سالهای گذشته نگاه کنیم بعد از ماه Jan و Feb هر ما چیزی در حدود 2 تا 6 درصد کل شماره ها (که پارسال در حدود 50000 بود و امسال حدود 75000 هست) به کارنت شده ها اضافه میشه و در کل به نظر من هم همه چیز بسته به پراکندگی کیس نامبر ها داره ....پس اصلا جای نگرانی نیست و ایشالا ماههای آینده سرعت بالاتر میره ..... به امید ویزای 1 ضرب همه ی دوستان عزیزمون.......
2012AS5XXXX
رویت قبولی:17Jul 2011
ارسال فرم:02Agu
سفارت: آنكارا
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: پست و عکس80000+140000 tarjome
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
با تبریک به اعلام بولتن وقبول شدگان.
گرچه بسیار بسیارکم اعلام شد با توجه به پیش بینی دیگرکاری نمیشه کرد آب افتاده دست یزید.
با این تفاسیرکیس نامبر من هم افتاد برای ماه بعدومصاحبه هم لابد توی بهمن هستش وسط امتحانات وترم دانشگاه که نمی دونم باید چکار کردبا این گرفتاری!!!
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

(2011-11-10 ساعت 20:22)mansour*** نوشته:  با تبریک به اعلام بولتن وقبول شدگان.
گرچه بسیار بسیارکم اعلام شد با توجه به پیش بینی دیگرکاری نمیشه کرد آب افتاده دست یزید.
با این تفاسیرکیس نامبر من هم افتاد برای ماه بعدومصاحبه هم لابد توی بهمن هستش وسط امتحانات وترم دانشگاه که نمی دونم باید چکار کردبا این گرفتاری!!!

به امید ویزای 1ضربتون منصور جان......
2012AS5XXXX
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: mansour*** ، SH1A2R3 ، arman_m
(2011-11-10 ساعت 20:28)javad_2 نوشته:  خدارو شکر این ماه هم بخیر گذشت اگر این بولتن یکی دو روز دیگه اعلام میشد حتما یک کشت کشتار تو این سایت ایجاد میشد تا ماه بعد ببینیم چی میشه

کاملا با شما موافقم جواد جان ولی خوب به بچه ها و دوستان عزیزمون هم باید حق داد .... روند کارنت شدن بطور طبیعی استرس زا هست بنابراین اگر پیش از آپدیت شدن بولتن کسی خبر بدون منبع بده یه مقدار استرس زا میشه جو و دوستان عزیزمون هم به حق تذکر میدند .... پس باید با دوستی و کنار هم بودن به هم کمک کنیم که ایشالا تو لبخند ها و شادی های ویزاهای 1 ضرب ایشالا همه با هم لبخند بزنیم ......
2012AS5XXXX
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mhamzeh ، arman_m
(2011-11-10 ساعت 20:32)Alireza982010 نوشته:  

والا یک ضرب دوضربش برای من فرقی نداره دیگه چه برسه به دادنش وندادنش،خدا را شکرپیش بینی ما درست از آب در نیومددرغیر اینصورت سر ما را روی سینه میزاشتند.
حالا نمی دونم مثلا وسط امتحانات که توی بهمن هستش را چکار کنم باید از الان به فکرحذف کردن واحدها باشم 20واحدروی دستم مونده درسم هم از همه قوی تره اما شوربختانه باید این ترم از همه عقب بیوفتم وزحماتم به باد بره
2012AS19000
Ankara
یکضرب

تشکر کنندگان: SH1A2R3
بچه ها آیا تا به حال سابقه داشته بالای 5هزار کارنت شه ؟ میخوام ببینم ممکنه برای فوریه مثلاً تا 25000 کارنت شه؟من خیلی دلم میخواد که توی فوریه کارنت شم م م م م Cool
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip
جواد جان خوبه گفتی میخوام بدونم فرضا" احتمالا شماره من ماه بعد در بیاد یعنی مصاحبه من توی بهمن هستش؟
در خصوص حذف واحد والا توی اینطور دانشگاه ما زیادمرسوم نیست چپ نگاه کنیم نمره نمیدن دیگه چه برسه حذف واحدو فراراز امتحانات نمی دونم چی بگم این بازی هم منو از کاروزندگی انداخته.Sad
اگر کار اینها حسابو کتاب داشت من تنظیم میکردم واصلا حذف واحد انجام نمی دادم اما میترسم حذف نکنم وقت مصاحبه متقارن بشه با امتحانات!

(2011-11-10 ساعت 21:02)javad_2 نوشته:  
(2011-11-10 ساعت 20:55)mansour*** نوشته:  

والا یک ضرب دوضربش برای من فرقی نداره دیگه چه برسه به دادنش وندادنش،خدا را شکرپیش بینی ما درست از آب در نیومددرغیر اینصورت سر ما را روی سینه میزاشتند.
حالا نمی دونم مثلا وسط امتحانات که توی بهمن هستش را چکار کنم باید از الان به فکرحذف کردن واحدها باشم 20واحدروی دستم مونده درسم هم از همه قوی تره اما شوربختانه باید این ترم از همه عقب بیوفتم وزحماتم به باد بره

سلام

پس خدارو شکر یک بهونه پیدا شد برای اینکه چند واحدی رو حذف کنی Big Grin
ولی با استادات صحبت کن میتونی مشکلت رو حل کنی تمام وقتی که مصاحبه ازت میگیره 2 تا 3 روزه که با بودن پروازهای متعدد از تهران در روز مشکل رفت و آمد هم نداری سفارت هم همون روز تکلیفت رو روشن میکنه اگر کلرنس بخوری همون روز بر میگردی اگر ویزا فرداش بر میگردهCool

2012AS19000
Ankara
یکضرب

(2011-11-10 ساعت 21:12)mansour*** نوشته:  جواد جان خوبه گفتی میخوام بدونم فرضا" احتمالا شماره من ماه بعد در بیاد یعنی مصاحبه من توی بهمن هستش؟
در خصوص حذف واحد والا توی اینطور دانشگاه ما زیادمرسوم نیست چپ نگاه کنیم نمره نمیدن دیگه چه برسه حذف واحدو فراراز امتحانات نمی دونم چی بگم این بازی هم منو از کاروزندگی انداخته.Sad
اگر کار اینها حسابو کتاب داشت من تنظیم میکردم واصلا حذف واحد انجام نمی دادم اما میترسم حذف نکنم وقت مصاحبه متقارن بشه با امتحانات!

سلام

ولی با استادات صحبت کن میتونی مشکلت رو حل کنی تمام وقتی که مصاحبه ازت میگیره 2 تا 3 روزه که با بودن پروازهای متعدد از تهران در روز مشکل رفت و آمد هم نداری سفارت هم همون روز تکلیفت رو روشن میکنه اگر کلرنس بخوری همون روز بر میگردی اگر ویزا فرداش بر میگردهCool

به نظر من هم جواد جان درست میگه منصور جان.....
2012AS5XXXX
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mansour***
بله ایشان درست فرمودند اما برای من آسان گرفتند این را فراموش نکنیم کسانی که وضعیت منو دارند باید3روزجلوترحرکت کنند تا کارهای مدیکال هم انجام بدهند در واقع حداقل5روز کار داره اگر اگر ویزایکضرب بیاد اگر دوضربی باشه که کی میره این همه راه.

(2011-11-10 ساعت 21:27)Alireza982010 نوشته:  
(2011-11-10 ساعت 21:12)mansour*** نوشته:  جواد جان خوبه گفتی میخوام بدونم فرضا" احتمالا شماره من ماه بعد در بیاد یعنی مصاحبه من توی بهمن هستش؟

(2011-11-10 ساعت 20:32)Alireza982010 نوشته:  به امید ویزای 1ضربتون منصور جان......

سلام

2012AS19000
Ankara
یکضرب

سلام دوستان Wink
من ماه بعد کارنت می شم که مصاحبه ام فوریه می شه ولی هنوز مدارکم رو ترجمه نکردم اگر تاریخ ترجمه مدارک 2011 باشه و مصاحبه من در 2012 باشه مشکلی نداره ؟ یا بعد از ژانویه 2012 ترجمه کنم ؟ که در اون صورت با توجه به زمانبر بودن پروسه ترجمه و ارسال اون به سفارت وقت کم نمی یارم ؟Cool
ممکن راهنماییم کنید ...Big Grin
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n
با سلام
با توجه به اینکه رشد کارنت شده های آفریقا خیلی بالاتر از آسیاست واسم جالبه بدونم اطلاع دقیقی هست که کیس نامبر آفریقایی ها ماکزیمم تا چه عددی هستش؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
خدا سایه شما را از سر ماوبچه های سایت نگیره جواد جان بهترین پیشنهادو دادی اما من به این آمریکایی ها با این کم کاریشون زیاد اعتماد ندارم می زارم همون روال عادی طی بشه زیرا اعتبارمدیکال 6ماهه هستش حالا از خوش شانسی کلیرنس بخوریم واونم چندماه طول بکشه.اصلاول کن وقتی بهش فکر میکنم بخودم میگم بابا بیکاری برای خودت داستان درست کردی.اگر بجای آمریکایی ها بودم اون تعدادمثلا50هزارنفر که انتخاب شدند یک برنامه منظم میدادم به ترتیب شماره کیس تاریخ میزاشتم هر کی به موقع مدارک میداد میرفت مستقیم برای مصاحبه حالا اونی که مدارک داده میره اونی که نفرستاده نمیره دیگه این بولتن بازی ها والاف بازی وجود نداشت یک دنیا را برای50هزارویزای بگیرونگیرسرکارگذاشتند والا نمی دونم خودم چکاره هستم ول کنم بچسبم برم؟ نرم؟ می دهند؟ نمی دهند؟!

(2011-11-10 ساعت 22:53)javad_2 نوشته:  
(2011-11-10 ساعت 22:13)mansour*** نوشته:  بله ایشان درست فرمودند اما برای من آسان گرفتند این را فراموش نکنیم کسانی که وضعیت منو دارند باید3روزجلوترحرکت کنند تا کارهای مدیکال هم انجام بدهند در واقع حداقل5روز کار داره اگر اگر ویزایکضرب بیاد اگر دوضربی باشه که کی میره این همه راه.

(2011-11-10 ساعت 21:27)Alireza982010 نوشته:  

(2011-11-10 ساعت 21:02)javad_2 نوشته:  سلام

آقامنصور میدونی که فوریه از 10 بهمن به بعد شروع میشه و امیدوارم مصاحبه شما وسط یا آخر فوریه باشه که امتحانات تموم شده باشه
میتونی یک کار دیگه هم انجام بدی البته اگر هزینه برات مهم نباشه
میتونی قبل از امتحانات بری مدیکال و برگردی و فقط روز مصاحبه بری سفارت ان هم مشکله زمان رو برات حل میکنه و نمیخواد درس زیادی حذف کنی

2012AS19000
Ankara
یکضرب

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali72
18500 Big GrinCool
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تبریک به همه کارنت شده ها و با ارزوی موفقیت همه.دست راستتون روی سر ما کیس بالایی هاBig GrinCoolShy
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: arman_m ، cmbt
(2011-11-10 ساعت 12:45)frz61 نوشته:  
(2011-11-10 ساعت 02:43)t.azimaie نوشته:  
(2011-11-09 ساعت 21:53)frz61 نوشته:  بچه ها این جا کسی شبکه عصبی بلده؟؟؟؟
میشه با استفاده از روند کارنت شدن سال های قبل مال امسال رو باهاش پیش بینی کرد ( کل قاره ها با حد بالا و پائینشون رو هم باید در نظر گرفت)Big Grin

سلام، شبکه عصبی برای مواقعیه که پدیده نظام مند باشه و از قوانین ثابت که ما نمیدونیم پیروی گنه که بشه اونو train کرد، ولی لاتاری نظمی نداره، اعلام بولتن بیشتر به پراکندگی کیس ها بستگی داره، که آمار دقیقی وجود نداره، اگه این آمار رو داشته باشیم، فکر کنم بشه اونو آموزش داد
حق با شماست ولی تعداد قبولی ها و حد بالا و پائین گزارش شده در هر سال شاید کمکی برای پیدا کردن نرخ پراکندگی( البته نسبی) باشه-
من بعید می دونم این روند تصادفی باشه حتماً از یک نظمی پیروی می کنه و باری به هر جهت نیست

پس میتونیم یه امتحان بکنیم،بعید می دونم ولی اگه جوابش خوب شد میزارم تو سایت، فقط اگه یکی لطف کنه اگر این اطلاعاتو داره بهم بده ممنون می شم،
اگه پراکندگی کیس های آسیا رو کسی داشته باشه که مطئنم جواب دقیق می تونم بهتون بدم، هر چی تعداد سال های بیشتری هم داشته باشیم جواب دقیق تر میشه
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان