کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام به همه دوستان اعم از مصاحبه شدگان و نشدگان و كارنتي ها و منتظران كليرنس و كارنت. اساتيد با تجربه كمك كنيد كه آيا الان كه كارنت شديم لازم هست به kcc ايميل بزنيم و زمان مصاحبه را سؤال كنيم؟ يا به جمع منتظر ان بپيونديم تا خودش بياد؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-12-10 ساعت 19:47)armanbala نوشته:  سلام به همه دوستان اعم از مصاحبه شدگان و نشدگان و كارنتي ها و منتظران كليرنس و كارنت. اساتيد با تجربه كمك كنيد كه آيا الان كه كارنت شديم لازم هست به kcc ايميل بزنيم و زمان مصاحبه را سؤال كنيم؟ يا به جمع منتظر ان بپيونديم تا خودش بياد؟

سلام احتیاجی نیست چون از طریق صفحه قبولیتون از زمان مصاحبه اطلاع پیدا میکنید.نگران نباشید فقط صبر کنید.دوشنبه به بعد صفحات update
میشه Smile
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: MAHDI2012
عجب سورپرايزي كردن . با اين حساب كيس 25000 بايد واسه مارچ كارنت شه . به نظرتون تا چه كيسي كارنت ميشه ؟

من كه اصلا دوست ندارم توي اسفند و عيد برم آنكارا (11 اسفند تا 12 فروردين)
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-10 ساعت 13:51)Saina نوشته:  سلام دوستان،
من کارنت شدم، اما ایمیلی هنوز به دستم نرسیده، به آدرس https://www.dvlottery.state.gov/ESC هم مراجعه کردم و confirmation Number رو وارد کردم اما همون پیغام قبلی رو که شما پدیرفته شدید میده، آیا باید آدرس دیگه ای رو چک کنم، از دوستانی که برای ماه فوریه کارنت شدن، کسی هست که تاریخ دقیق مصاحبه رو گرفته باشه؟

هنوز آپدیت نشده باید دایم چک کنیم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
من موندم چطور اون ماه یک عده ادعا میکردندقبل از کارنت نامه براشون اومده الان این همه کارنتی داریم دریغ از یک نامه! قسم حضرت عباسو باورکنیم یا دم آقا خروسه؟
من اون ماه کارنت شدم15روز بعدش تازه صفحه آپدیت شد تازه ایمیل هم برام ارسال نشده بود!!!
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: emrah66
(2011-12-11 ساعت 00:04)MAHDI2012 نوشته:  
من کارنت شدم، اما ایمیلی هنوز به دستم نرسیده، به آدرس https://www.dvlottery.state.gov/ESC هم مراجعه کردم و confirmation Number رو وارد کردم اما همون پیغام قبلی رو که شما پدیرفته شدید میده، آیا باید آدرس دیگه ای رو چک کنم، از دوستانی که برای ماه فوریه کارنت شدن، کسی هست که تاریخ دقیق مصاحبه رو گرفته باشه؟

با درود فراوان
برای یکی از دوستان من که کیسنامبرش حدود 19000 هست امروز ایمیلی از طرف kcc اومد و به طبع از تو سایت اصلی اعلام نتایج نامه مصاحبش رو هم دید .
اواسط فوریه در سفارت ابوظبی به امید خدا مصاحبه داره.
به امید دریافت ویزای یکضرب براش
که با هم یه هورا واسش بکشیم
به امید پیروزی هم دوستان
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: emrah66 ، Hediyeh ، 3rip ، t.azimaie
(2011-12-11 ساعت 01:49)arman_m نوشته:  
(2011-12-11 ساعت 00:04)MAHDI2012 نوشته:  

با درود فراوان
برای یکی از دوستان من که کیسنامبرش حدود 19000 هست امروز ایمیلی از طرف kcc اومد و به طبع از تو سایت اصلی اعلام نتایج نامه مصاحبش رو هم دید .
اواسط فوریه در سفارت ابوظبی به امید خدا مصاحبه داره.
به امید دریافت ویزای یکضرب براش
که با هم یه هورا واسش بکشیم
به امید پیروزی هم دوستان

عزیزم توی روز تعطیل شنبه ویکشنبه کی سی سی کار نمی کنه که ایمیل بده اونم برای یک نفراز دوستان شما.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: kopol
دوستان عزيز آيا در اين ماه تاريخ دقيق مصاحبه فقط براي كارنت شده هاي ‍ژانويه (تا18500) ارسال ميشه يا كارنتهاي فوريه هم بايد اين روزها منتظر باشند؟
شماره کیس:‌ 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
تشکر کنندگان:
سلام

بچه ها قبل از اينكه ماجراي ماه قبل سر پيش بيني 18500 پيش اومد دوباره سر اين ايميل شنبه و يكشنبه بياد بزاريد دوستمون بيان و دليلش رو بگن ، زود قضاوت نكنيم.
به هر حال بنظر نمياد تاريخ رسيدن ايميل مساله مهمي باشه، مهم اينه كه تا كيس 23900 كارنت شده و براي همشونم ايميل مياد.

بيايد باهم دوست باشيم Big Grin
تشکر کنندگان: farzin_glad@yahoo.com ، behzad7 ، arman_m
سلام دوستان
من یکی از برندگان لاتری 2012 هستم.فرم ها را پر کردم و به kcc هم نامه زدم و مدارکم را تایید کرد و گفت تا ماه ژانویه باید برای مصاحبه صبر کنی . آیا قبل از مصاحبه نباید نامه وقت سفارت به صورت پست به دست من برسه؟

تشکر کنندگان:
(2011-12-11 ساعت 21:50)rezafc نوشته:  سلام دوستان
من یکی از برندگان لاتری 2012 هستم.فرم ها را پر کردم و به kcc هم نامه زدم و مدارکم را تایید کرد و گفت تا ماه ژانویه باید برای مصاحبه صبر کنی . آیا قبل از مصاحبه نباید نامه وقت سفارت به صورت پست به دست من برسه؟

سلام هیچ نامه ای از آنکارا و kcc پست نخواهد شد منتظر نامه پستی نباشید.سایت قبولیتونو چک کنید.
امضاتونم لطفا کامل کنید
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: kopol

دوست عزیز ضمن تبریک برای قبولی‌تون، باید عرض کنم که امسال هیچ نامه‌ای از طریق پست به دستتون نمیرسه، وقت مصاحبه رو تو همون سایتی که قبولی‌تون رو چک کردین می‌تونین ببینین.
یه چیز دیگه اینکه آیا مطمئنین ایمیلی که به شما زدن منظورشون این بوده ژانویه مصاحبه دارین؟ می‌تونین متن ایمیل رو برای ما بذارین؟
حدود کیس نامبرتون چنده؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان:
معمولا از طریق ایمیل زمان و تاریخ مصاحبه را اطلاع می دهند. ایمیل بزنید.

تشکر کنندگان: Hediyeh ، SH1A2R3
با سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
من نامه ی دوم راازسایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC دیروز صبح یعنی شنیه صبح دریافت کردم ووقت مصاحبه ام هم درتاریخ 13فوریه می باشد پس دوستان سایت رادرست چک کنیدیعنی شماره رجیستری خودراهمراه باتاریخ تولدتان واسم فامیلتان راواردکنید نامه ی دوم خودرامشاهده می کنید
شماره کیس :2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: july 15
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: aug
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:10 dec
تاریخ دریافت نامه دوم:10 dec
تاریخ مصاحبه:13 feb
تاریخ دریافت ویزا: به امیدخدا یکضرب Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: emrah66 ، t.azimaie ، SH1A2R3 ، alexander ، Hediyeh ، edge ، MAHDI2012 ، ozone ، arman_m
Exclamation 
(2011-12-12 ساعت 00:10)ازناوه نوشته:  با سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
من نامه ی دوم راازسایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC دیروز صبح یعنی شنیه صبح دریافت کردم ووقت مصاحبه ام هم درتاریخ 13فوریه می باشد پس دوستان سایت رادرست چک کنیدیعنی شماره رجیستری خودراهمراه باتاریخ تولدتان واسم فامیلتان راواردکنید نامه ی دوم خودرامشاهده می کنید

**** غیر از ایشون کسی از کارنتی ها نامه یا تاریخ مصاحبه دریافت کرده؟ ؟ ؟ ؟ ****
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان