کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
برای من که نیامده
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، arman_m ، parsy631
من هم چک کردم خبری نبود و ایمیلی هم نیانده
(2011-12-12 ساعت 00:10)ازناوه نوشته:  با سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
من نامه ی دوم راازسایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC دیروز صبح یعنی شنیه صبح دریافت کردم ووقت مصاحبه ام هم درتاریخ 13فوریه می باشد پس دوستان سایت رادرست چک کنیدیعنی شماره رجیستری خودراهمراه باتاریخ تولدتان واسم فامیلتان راواردکنید نامه ی دوم خودرامشاهده می کنید
میشه لطف کنید و متن را با حذف مشخصاتتون اینجا بگذارید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: mamal amricaei ، arman_m ، SH1A2R3
دوستان عزیزم
داشتن هر یک از شما در این صفحات باعث دلگرمی است . این احساسی است که ممکن است خیلی از شما داشته باشید و من هم همینطور و به داشتن این همه دوست می بالم. ولی یک چیزی هست که کمی ناراحتم کرده. با این که از دوستان در پست های مختلف و با لحن های مختلف تقاضا شده امضایشان را به فرمتی تغییر دهند که امکان ارتباط با سایت دو طرفه باشد نمی دانم چرا تعداد قلیلی کم لطف هستند . به نظرم این ناجوانمردانه است که بدون دادن کمترین اطلاعی از خودمان که علی القاعده موجب آسیب یا خدای ناکرده سوء استفاده ای هم نمی شود فقط از اطلاعات دیگران استفاده کنیم . بنابراین استدعا می کنم با رفع این نقیصه به هم احترام بگذاریم تا مبادا این احساس قشنگ اعتماد متقابل در این فضا تخریب بشود. متشکرمWink
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: Serendipity ، SH1A2R3 ، ozone ، arman_m ، 3rip ، ParsTrader ، tartar
(2011-12-12 ساعت 14:07)mamal amricaei نوشته:  برای من که نیامده
برای من نیومده

(2011-12-12 ساعت 18:36)parsy631 نوشته:  دوستان عزیزم
داشتن هر یک از شما در این صفحات باعث دلگرمی است . این احساسی است که ممکن است خیلی از شما داشته باشید و من هم همینطور و به داشتن این همه دوست می بالم. ولی یک چیزی هست که کمی ناراحتم کرده. با این که از دوستان در پست های مختلف و با لحن های مختلف تقاضا شده امضایشان را به فرمتی تغییر دهند که امکان ارتباط با سایت دو طرفه باشد نمی دانم چرا تعداد قلیلی کم لطف هستند . به نظرم این ناجوانمردانه است که بدون دادن کمترین اطلاعی از خودمان که علی القاعده موجب آسیب یا خدای ناکرده سوء استفاده ای هم نمی شود فقط از اطلاعات دیگران استفاده کنیم . بنابراین استدعا می کنم با رفع این نقیصه به هم احترام بگذاریم تا مبادا این احساس قشنگ اعتماد متقابل در این فضا تخریب بشود. متشکرمWink
دوست عزیز احتمالا روش ثبت امضا را نمیدانند مثل خودم که یکی از دوستان که به من تذکر دادند....در پروفایل قابلیت ثبت امضا وجود دارد.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، 3rip
Entrant Status Check

Help
|

United States Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A

December 09, 2011

AZNAVEH
UNIT 13 - NO. 42 - TEHRAN
TEHRAN IRAN

Dear DV Applicant,
This is the official notice for you to pursue your application for a DV-2012 visa. An appointment has been scheduled for the applicant at the stated location. The applicant and all members of the family must appear at the appointed date and time for your interview. Please notify the office listed if you cannot keep the appointment.
The applicant and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival. If you fail to obtain a DV-2012 visa by September 30, 2012, your registration will expire. Applicant and family members cannot be issued a diversity visa or accompany you or join you in the United States under DV-2012 program after September 30, 2012.
Please follow instructions provided in step 4 at http://www.dvselectee.state.gov for Interview Preparation and Fee Payments. It is very important that you follow the guidelines carefully in the preparation for your interview. All fees must be paid before the visa interview and are non-refundable if the visa is refused.
Interview Appointment

ABU DHABI
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
AL-SUDAN ST
PO BOX 4009
ABU DHABI
UNITED ARAB EMIRATES
971-2-414-2200
February 13, 2012 08:00 AM
The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case. Further inquiries should be addressed to the interviewing office. When communicating with the Embassy/Consulate either by telephone or letter, always refer to the applicants’ name and case number exactly as they appear below.
Case Number:
Principal Applicant Name: AZNAVEH, ××××
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview. Case Number: Applicant Name: AZNAVEH
Beneficiaries: ×××××××××
××××××××××

شماره کیس :2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: july 15
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: aug
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:10 dec
تاریخ دریافت نامه دوم:10 dec
تاریخ مصاحبه:13 feb
تاریخ دریافت ویزا: به امیدخدا یکضرب Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
درود فراوان خدمت دوستان
من هم نمیخوام مثل ماه قبل قضیه ای درست شه و کش و قوس پیدا کنه.
واسه یکه از دوستام (که حدودا یک ماه پیش با هم آشنا شدیم ) این مسئله پیش اومد و بعد از ارسال مدارک اولیه در حدود 20 روز پیش به kcc با کیس نامبر حدود 19000 رسیده ، شنبه ایمیلی از کنتاکی اومده و در نهایت مصاحبش اواسط فوریه مقرر شد.
جالب اینجاست که دوستم هم مثل این رفیقمون که در پست قبلی نامشون رو گذاشتن ، سفارت ابوظبی رو انتخاب کردند.
مثل اینکه از قرار معلوم تو سفارت ابوظبی خیلی خلوته که اینقدر زود قرار مصاحبه برای دوستان گذاشتن.
امیدوارم که همه دوستان در کارهاشون پیروز باشند
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: mamal amricaei ، 3rip ، parsy631 ، SH1A2R3
Toungue 
Tongue **** ایمیل زدم KCC گفت خودت رو نکش هنوز زمان مصاحبه ها مشخص نشده ، صبر کن****
اینم متن جواب KCC:
Thank you for your inquiry Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC
Big Grin ترجمش : گفته که راحت بگیرین بخوابین ! ! !
2012AS00019XXX

(2011-12-13 ساعت 03:10)arman_m نوشته:  درود فراوان خدمت دوستان
من هم نمیخوام مثل ماه قبل قضیه ای درست شه و کش و قوس پیدا کنه.
واسه یکه از دوستام (که حدودا یک ماه پیش با هم آشنا شدیم ) این مسئله پیش اومد و بعد از ارسال مدارک اولیه در حدود 20 روز پیش به kcc با کیس نامبر حدود 19000 رسیده ، شنبه ایمیلی از کنتاکی اومده و در نهایت مصاحبش اواسط فوریه مقرر شد.
جالب اینجاست که دوستم هم مثل این رفیقمون که در پست قبلی نامشون رو گذاشتن ، سفارت ابوظبی رو انتخاب کردند.
مثل اینکه از قرار معلوم تو سفارت ابوظبی خیلی خلوته که اینقدر زود قرار مصاحبه برای دوستان گذاشتن.
امیدوارم که همه دوستان در کارهاشون پیروز باشند

ضمن تایید حرف شما نکته جالب اینه که پیشنهاد خود kcc به اکثر برندگان مصاحبه در سفارت آنکارا هست.
شماره کیس:‌ 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
تشکر کنندگان: arman_m
دوستای عزیزم میشه لطفا منو راهنمایی کنید.

کیس من واسه فوریه کارنت شد خداراشکر. میخواستم بدونم چون تاریخ مصاحبه من بعد از سال جدید میلادی افتاده من باید فرم مالیاتی چه سالهاییو از اسپانسرم بخوام؟

سالهای 2011و 2010و 2009 یا

سالهای 2010و 2009و 2008 ؟؟؟

یه دنیا ممنونتونم.

--------------------------------------------------------------------------------
کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، Serendipity ، arman_m
(2011-12-14 ساعت 12:17)پریچهر م نوشته:  دوستای عزیزم میشه لطفا منو راهنمایی کنید.

سالهای 2011و 2010و 2009 یا

سالهای 2010و 2009و 2008 ؟؟؟

یه دنیا ممنونتونم.

--------------------------------------------------------------------------------
لطفا سوالتون رو در بخش مربوطه..یعنی اسپانسر و مدارک مرتبط با آن یا سوالات مطرح شده برندگان2012 بپرسید ممنون
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
یک هفته هست کارنت شدیم ولی از تاریخ مصاحبه ها خبری نشد چیکار کنیم

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mamal amricaei ، arman_m
(2011-12-14 ساعت 16:37)kopol نوشته:  یک هفته هست کارنت شدیم ولی از تاریخ مصاحبه ها خبری نشد چیکار کنیم

میشه به زودی. اینجا از ۱۰ روز قبل از کریسمس تقریبا همه جا نیمه تعطیل میشه. .

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، 3rip ، mamal amricaei ، arman_m
(2011-12-14 ساعت 18:09)Nazgol66 نوشته:  
(2011-12-14 ساعت 16:37)kopol نوشته:  یک هفته هست کارنت شدیم ولی از تاریخ مصاحبه ها خبری نشد چیکار کنیم

میشه به زودی. اینجا از ۱۰ روز قبل از کریسمس تقریبا همه جا نیمه تعطیل میشه. .

نازگل خانوم حالا کو تا کریسمس ، 2 هفه دیگه مونده

تشکر کنندگان: mamal amricaei ، SH1A2R3
من فكر مي كنم اين جمعه نامه هاي زيادي برسه نظر شما چيه
شماره کیس:‌ 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19