کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-01-12 ساعت 14:10)3rip نوشته:  سایت الان درست شده اما تاریخ مصاحبه منو هنوز نزده . به غیر از dvlottery.state.gov جای دیگه ای تاریخ مصاحبه رو نمیزنن ؟ راستی وقتی تاریخ مصاحبه رو بزنن دیگه این پیج فعلی رو نمیتونیم ببینیم ؟ من دیگه ازش پرینت ندارم اگه لازمه که بگیرم

اول به ایمیلتون یک پبام میدن بعد هم میبینی که صفحه ات آپدیت شده. میتونید زنگ بزنید به کی سی سی بپرسید. جواب میدن
حتما پرینت بگیرید
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: 3rip
(2012-01-12 ساعت 11:06)3rip نوشته:  بچه ها من امروز اصلا نمیتونم سایت لاتاری رو باز کنم . برای شمام اینطوریه ؟

این ارور رو میده :

ERROR
Proxy Error

The proxy encountered an error.

Please try again later.

سلام...بله -(Error -) احتمالا سرور مشگل داره
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip
پس چرا ایمیل آپدیت شدن پیج برا من نمیاد؟ توی پیجم هم همون اطلاعات قبلیه. به نظرتون زنگ بزنم به KCC یا صبر کنم فعلاً؟ کسی میدونه حداکثر چقدر طول میکشه تا آپدیت شه پیج؟ کسی هست که مثل من باشه آیا؟ Sad
نگراااانم م م
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: 3rip
(2012-01-13 ساعت 16:53)آرشا نوشته:  پس چرا ایمیل آپدیت شدن پیج برا من نمیاد؟ توی پیجم هم همون اطلاعات قبلیه. به نظرتون زنگ بزنم به KCC یا صبر کنم فعلاً؟ کسی میدونه حداکثر چقدر طول میکشه تا آپدیت شه پیج؟ کسی هست که مثل من باشه آیا؟ Sad
نگراااانم م م

نگران نباش . تا ۱۰ روز هم طول کشیده. فردا پس فردا هم که تعطیله. پس تا ۳ شنبه دیگه صبر کن .

تشکر کنندگان: آرشا
(2012-01-13 ساعت 16:53)آرشا نوشته:  پس چرا ایمیل آپدیت شدن پیج برا من نمیاد؟ توی پیجم هم همون اطلاعات قبلیه. به نظرتون زنگ بزنم به KCC یا صبر کنم فعلاً؟ کسی میدونه حداکثر چقدر طول میکشه تا آپدیت شه پیج؟ کسی هست که مثل من باشه آیا؟ Sad
نگراااانم م م

سلام

آرشا جان شما تنها نيستيد ، من و چند نفر ديگه كه ميشناسم هم هنوز زمان مصاحبه رو دريافت نكرديم. فكر ميكنم نهايتا تا يكشنبه ديگه تمام مصاحبه ها مشخص شده باشه.

احتمالا مشكل بالا نيامدن سايت DVLOTTERY هم به علت آپديت كردن سايت باشه
تشکر کنندگان: آرشا ، arman_m
نگراااانم م م

برای من هم هنوز چیزی نیومده
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: آرشا
سلام بچه ها.

یه سوال!می‌خواستم بدونم واسه فرستادنِ مدارکمون قبل از مصاحبه،آیا نیاز هست یه

فرم ۲ صفحه آیی که اطلاعات تحصیلی و کاری و سربازی و مسافرت‌های خارجیمون هست رو هم

بفرستیم؟ مرسی‌ از راهنماییتون.

کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
تشکر کنندگان:
(2012-01-14 ساعت 01:26)پریچهر م نوشته:  سلام بچه ها.

یه سوال!می‌خواستم بدونم واسه فرستادنِ مدارکمون قبل از مصاحبه،آیا نیاز هست یه

فرم ۲ صفحه آیی که اطلاعات تحصیلی و کاری و سربازی و مسافرت‌های خارجیمون هست رو هم

بفرستیم؟ مرسی‌ از راهنماییتون.
آره لازمه ما هم سری اول نفرستادیم دوباره پست کردیم. راستی یه پیام خصوصی براتون میگذارم ما هم همون موقع آنکارا هستیم
کیس نامبر;2012as19xxx
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم ها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ پرواز:
جمع هزینه ها: تا الان 140000 تومان
تشکر کنندگان:
(2012-01-12 ساعت 11:14)mohammadm64 نوشته:  بله برای من هم باز نمیشه ارور میده
ERROR
Proxy Error

Please try again later.
البته الان درست شد چند بار رفرش کرم باز شد مجدد ولی قاطی داره هی باز میشه هی ارور میده فکر کنم مشکل از سایتشون باشه

شما که امضای 2013 داری چرا باید برات باز بشه اون صفحه؟ Big Grin
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: mohammadm64
سلام برهمه همراهان مارسی. ما هم هنوز آپدیت نشدیم. من از شروع این پروسه تا حالا این اولین باریه که استرس دارم. دوستان از همه شما که تو مارس مصاحبه خواهید داشت می خوام که دعا کنید تاریخ مصاحبه ما بیفته اون آخرای مارس . چون نی نی من 10 فوریه به دنیا میاد. می ترسم فرصت کافی برای گرفتن شناسنامه و پاسپورت و فرستادنشون 15 روز قبل از مصاحبه رو نداشته باشیم. به امید زودتر آپدیت شدن و این که مصاحبه من بیفته 30 مارس Big Grin
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
تشکر کنندگان: hoseyn ، SH1A2R3 ، kopol ، arman_m
(2012-01-14 ساعت 12:33)Serendipity نوشته:  
(2012-01-12 ساعت 11:14)mohammadm64 نوشته:  بله برای من هم باز نمیشه ارور میده
ERROR
Proxy Error

Please try again later.
البته الان درست شد چند بار رفرش کرم باز شد مجدد ولی قاطی داره هی باز میشه هی ارور میده فکر کنم مشکل از سایتشون باشه

شما که امضای 2013 داری چرا باید برات باز بشه اون صفحه؟ Big Grin
Big Grin بله درسته من از برنده های لاتاری 2013 هستم !!! ولی خوب الان چون دوستمون گفت مشکل داره گفتم منم چک کنم اگه مشکل داره بگم به دوستمون که خیالش راحت بشه برای بقیه هم خرابه Big Grin ولی خوب قطعا این مشکلات و دلهره ها برای من هم پیش خواهد آمد در آینده ی نه چندان دور که اسمم در میاد Smile
تشکر کنندگان:
(2012-01-14 ساعت 13:38)میتی نوشته:  سلام برهمه همراهان مارسی. ما هم هنوز آپدیت نشدیم. من از شروع این پروسه تا حالا این اولین باریه که استرس دارم. دوستان از همه شما که تو مارس مصاحبه خواهید داشت می خوام که دعا کنید تاریخ مصاحبه ما بیفته اون آخرای مارس . چون نی نی من 10 فوریه به دنیا میاد. می ترسم فرصت کافی برای گرفتن شناسنامه و گذرنامه و فرستادنشون 15 روز قبل از مصاحبه رو نداشته باشیم. به امید زودتر آپدیت شدن و این که مصاحبه من بیفته 30 مارس Big Grin

نگران نباشید. همه چیز درست میشه.من که دعا میکنم مصاحبه تون 30 مارس باشه. قدم نی نی خوبه ایشاللهWink
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: 3rip ، نفس
(2012-01-14 ساعت 19:14)leilit نوشته:  
(2012-01-14 ساعت 13:38)میتی نوشته:  سلام برهمه همراهان مارسی. ما هم هنوز آپدیت نشدیم. من از شروع این پروسه تا

نگران نباشید. همه چیز درست میشه.من که دعا میکنم مصاحبه تون 30 مارس باشه. قدم نی نی خوبه ایشاللهWink

ممنونمRolleyes
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
می دانم که هنوز زود است راجع به بولتن بعدی خیلی صحبت کنیم ولی با اتفاقی که افتاد و فقط 3100 شماره آسیا کارنت شد پیش بینی می کنید در بولتن آتی چه رقمی کارنت شود؟ ما که مردیم از بس انتظار کشیدیم . به هر حال همیشه صحبت کردن با دوستان می تواند حس بهتری بدهد . امیدوار و پاینده باشید Smile
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: behzad7
به نظر من اصولا باید بین 33000-35000 کارنت بشن ولی همونطوریکه میدونید اصول خاصی نداره و بعضا با سورپریز مواجه میشیم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: parsy631

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان