کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-01-17 ساعت 21:26)vahid100 نوشته:  ببخشید دوستان، من از کارنت شده های مارس هستم ولی نه روی سایت سفارت و نه روی سایت لاتاری تاریخ مصاحبه برام معلوم نشده. کسی می تونه زاهنمایی کنه که چیکار کنم؟

سلام دوست من . ما هم وضعیت شمارو داریم. هنوز توی سایت لاتاری تاریخ مصاحبه رو نزده . نگران نباش
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

کسی از کارنتی های مارس که بایدسفارت آنکارا بره تاریخ مصاحبش مشخص شده ؟

برای ما که هنوز چیزی نیومده . فکر می کنم قضیه مربوط به تعمیر سفارت در ماه مارس باشه که هنوز برنامه ریزی نکردند
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: 3rip
(2012-01-18 ساعت 09:19)3rip نوشته:  
(2012-01-17 ساعت 21:26)vahid100 نوشته:  ببخشید دوستان، من از کارنت شده های مارس هستم ولی نه روی سایت سفارت و نه روی سایت لاتاری تاریخ مصاحبه برام معلوم نشده. کسی می تونه زاهنمایی کنه که چیکار کنم؟

سلام دوست من . ما هم وضعیت شمارو داریم. هنوز توی سایت لاتاری تاریخ مصاحبه رو نزده . نگران نباش

ممنونم دوست عزیز
تشکر کنندگان: 3rip
دوستان جواب نامه من دیروز اومد.
نگران نباشید.
Thank you for your inquiry,

Entry Status Check (www.dvlottery.state.gov/ESC) will be the sole means of informing you of your selection for DV-2012, providing instructions to you on how to proceed with your application, and notifying you of your appointment for your immigrant visa interview, so it is essential you retain your confirmation number.

This will also be the means by which selectees are informed of their DV visa interview appointment date. The KCC will not be sending selectees mailed letters informing them of their interview appointment.

ظاهرا هنوز روی سایت نیومده
تشکر کنندگان: alexander ، arman_m
شوخی شوخی دو هفته از اعلام بولتن گذشت و هنوز تاریخ مصاحبه های خیی ها مشخص نشده.

لازم هست بهشون ایمیل بزنیم ؟ ماههای پیش فکر نمیکنم بیشتر از 10 روز طول کشیده باشه ! معلوم نیست چشون شده
تشکر کنندگان: alexander
سلام
کسی میدونه تا چند روز بعد از مصاحبه باید آنکارا موند ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟Big Grin
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان:
(2012-01-20 ساعت 10:37)powerful نوشته:  سلام
کسی میدونه تا چند روز بعد از مصاحبه باید آنکارا موند ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟Big Grin

سلام،
بستگی داره، اگه ایشالا یه ضرب بگیری، حداکثر 3 روز، ولی اگه برگه آبی گرفتی، همون روز می تونی بر گردی
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: arman_m
من فکر میکنم دلیل اعلام نشدن تاریخ مصاحبه های ما هم معلوم شد. شاید به دلیل تعطیلی سفارت از 27 فوریه تا 19 مارچ (8 اسفند تا 29 اسفند) مصاحبه ای در اسفند ماه نداشته باشیم.

خب که این خبر خوبی نمیتونه باشه
تشکر کنندگان: arman_m
(2012-01-22 ساعت 11:20)3rip نوشته:  من فکر میکنم دلیل اعلام نشدن تاریخ مصاحبه های ما هم معلوم شد. شاید به دلیل تعطیلی سفارت از 27 فوریه تا 19 مارچ (8 اسفند تا 29 اسفند) مصاحبه ای در اسفند ماه نداشته باشیم.

این خبر تعطیلی رو کجا نوشته؟ ؟ ؟ وقتی کارنت کردن حتماً برنامه ریزی هم کردند. یعنی همه رو میخوان توی 11 روز آخر مصاحبه کنن؟Sad
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: alexander
(2012-01-22 ساعت 12:02)آرشا نوشته:  
(2012-01-22 ساعت 11:20)3rip نوشته:  من فکر میکنم دلیل اعلام نشدن تاریخ مصاحبه های ما هم معلوم شد. شاید به دلیل تعطیلی سفارت از 27 فوریه تا 19 مارچ (8 اسفند تا 29 اسفند) مصاحبه ای در اسفند ماه نداشته باشیم.

این خبر تعطیلی رو کجا نوشته؟ ؟ ؟ وقتی کارنت کردن حتماً برنامه ریزی هم کردند. یعنی همه رو میخوان توی 11 روز آخر مصاحبه کنن؟Sad

این خبر درسته . این لینک :
http://turkey.usembassy.gov/consular_con...oject.html
البته وقتی افراد کارنت شدن حتما مصاحبه هم خواهند شد ولی حتما در حال برنامه ریزی هستند.همان طور که نوشته تعداد مصاحبه ها را از 20 ژانویه تا 23 فوریه افزایش داده اند و بقیه ملاحظات به شرح زیر :
Immigrant Visas (IV)

Regular Services: The IV Unit has scheduled an increased number of regular appointments from January 20 through February 23. Beginning February 24, no regular interviews will be available until we reopen for full services on March 20, 2012.

Emergency Services: Time-sensitive IV Unit services including transportation letters and returning resident applications will be handled on a case-by-case basis from February 23 through March 19. In order for us to examine your transportation letter, returning resident or other IV service request, please send an e-mail request with an explanation of your circumstances through: http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html.

Applicants returning to submit missing documents after their administrative processing is complete: The IV Unit will accept missing documents and completed administrative processing cases for visa issuance until February 23. Please be advised, our business commitment for processing of these cases during the renovation period will be 5-7 business days. From February 24 through March 19, the IV Unit will be unable to accept such cases. Documents mailed to the Embassy by petitioners and/or applicants will be stored in our mail facilities until the Section reopens for full processing on March 20. Please be advised: this means that if you mail your passport to the IV Unit between February 24 and March 20, we will not have access to it.

Correspondence: The IV Unit will continue to reply to correspondence during the renovation. Please continue to submit your inquiries through: http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html.

Public Phone Hours: Phones will be staffed during the normally scheduled times from Monday – Thursday 3:30 PM to 4:30 PM. Callers should be aware, however, that there may be an increase in wait time for our staff to answer calls and we may not be able to give complete answers due to a lack of access to our files.

شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: میتی ، آرشا ، arman_m
(2012-01-22 ساعت 12:02)آرشا نوشته:  

ایمیل شده
بله همه رو می تونند در 11 روز آخر مصاحبه کنند
همانطور که کارنت های فوریه رو در 10 روز اول دارند مصاحبه می کنند
پس دلایل کارنت کم فوریه و مارچ هم مشخص شد ، کیس بالایی ها خوشحال باشند و آماده برای سفر از اواخر مارچ
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: آرشا ، arman_m ، **USA**
فکر کنم دعاهام مستجاب شد. همش می ترسیدم مصاحبه مون بیفته اوايل مارچ. الان دقیقا تو نوروز می شه. مشکل مرخصی هم نخواهیم داشت. خوشحالم.
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
تشکر کنندگان: arman_m ، Spiritual ، jordanir
دوستان عزیز یعنی ممکنه وقت مصاحبه ما april باشه ؟ اگه حدسی میزنید یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان:
(2012-01-22 ساعت 20:34)m0na_000 نوشته:  دوستان عزیز یعنی ممکنه وقت مصاحبه ما april باشه ؟ اگه حدسی میزنید یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید

به نظر من حتما در ماه مارس باید مصاحبه شویم چون اینطور کارنت کردند اما 1 مطلبی حالا که سفارت تعطیل می شه این قضیه 15 روز مدارک را زودتر فرستادن چه جوری می شه؟ پس حالا کسی نیست که قبل از مصاحبه بخواهد مدارک ما را بررسی کنه که این خیلی بد است چون احتمال ویزای 1 ضرب را پایین می آره پس خوشبحال کسی می شه که اپریل بره
نظر شما چی است؟
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: arman_m ، m0na_000 ، kopol
(2012-01-23 ساعت 01:10)alexander نوشته:  
(2012-01-22 ساعت 20:34)m0na_000 نوشته:  دوستان عزیز یعنی ممکنه وقت مصاحبه ما april باشه ؟ اگه حدسی میزنید یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید

به نظر من حتما در ماه مارس باید مصاحبه شویم چون اینطور کارنت کردند اما 1 مطلبی حالا که سفارت تعطیل می شه این قضیه 15 روز مدارک را زودتر فرستادن چه جوری می شه؟ پس حالا کسی نیست که قبل از مصاحبه بخواهد مدارک ما را بررسی کنه که این خیلی بد است چون احتمال ویزای 1 ضرب را پایین می آره پس خوشبحال کسی می شه که اپریل بره
نظر شما چی است؟

سلام دوستان عزیز
همانطور که مستحضرید پروژه لاتاری یک پروژه طولانی و همراه با کلی استرس هست .پس اینهمه به استرستون اضافه نکنید.
مطمئن باشید حتما اونها ترتیبی برای رسیدگی به مدارک اتخاذ میکنند.
نگران نباشید.
شما ها که خدارو شکر کیس نامبرتون پایینه. این نگرانی کلیرنس خوردن برای کیس نامبر های بالاست که لحظات نفس گیری رو باید در روزهایی که در ماههای پایانی مالی امریکا خدای نکرده در انتظار کلیرنس بگذرونند.
امیدوارم که شما هم کلیرنس نخورید
به امید ویزای یکضرب برای همه دوستان گلم
تشکر کنندگان: m0na_000 ، 3rip ، tartar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان