کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام

منم به این نتیجه رسیدم که باید با دید مثبت این قضیه رو نگاه کنیم. امسال تعطیلات عیدمون با بقیه سالها متفاوت تره ، و البته بهتر و هیجان انگیزتر. بعید به نظر میرسه مصاحبه ما به اپریل بکشه ، باید توی همون مارچ تمومش کنن

حداقل ماهایی که هنوز تاریخ مصاحبمون اعلام نشده مطمعن شدیم که مصاحبمون در عید برگزار میشه، امیدوارم عیدی خوبی بگیریم

فقط منم این سوال واسم پیش اومد، که الان چطور 15 روز قبل از مصاحبه مدارکمون رو بفرستیم سفارت ؟؟ این امریکاییا زیادم باهوش نیستنا، شاید خودشون به این قضیه فکر نکردن تا حالا Big Grin
سلام

منم به این نتیجه رسیدم که باید با دید مثبت این قضیه رو نگاه کنیم. امسال تعطیلات عیدمون با بقیه سالها متفاوت تره ، و البته بهتر و هیجان انگیزتر. بعید به نظر میرسه مصاحبه ما به اپریل بکشه ، باید توی همون مارچ تمومش کنن

حداقل ماهایی که هنوز تاریخ مصاحبمون اعلام نشده مطمعن شدیم که مصاحبمون در عید برگزار میشه، امیدوارم عیدی خوبی بگیریم

فقط منم این سوال واسم پیش اومد، که الان چطور 15 روز قبل از مصاحبه مدارکمون رو بفرستیم سفارت ؟؟ این امریکاییا زیادم باهوش نیستنا، شاید خودشون به این قضیه فکر نکردن تا حالا Big Grin
تشکر کنندگان:
اينكه بخش ويزا تعطيله مانند ايران به معني تعطيلي همه كارمندها نيست!
مدارك را مي فرستيم و انشا... اونها هم بررسي مي كنند. به اين مسائل اصلا اهميت ندهيد.
حله انشا... !
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m
آقا تونو پیر تونو پیغمبر راست و حسینی یکی بگه برای ۶۲۰۰۰شانسی هست یا نه٬اگه هست کی وقت ویزا میشه،ممنون
تشکر کنندگان:
دوستانی که امیدوارم به این مطلب توجه کرده باشند:

DV APPLICANTS WITH INTERVIEWS IN FEBRUARY – SUBMIT DOCUMENTS BEFORE JANAUARY 23

If you are a Diversity Visa applicant scheduled for an interview in February, 2012, you must send your required documents before January 23, 2012. If you do not, the Immigrant Visa Unit cannot guarantee that you will be interviewed on your scheduled date. Please visit http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf for instructions.
تشکر کنندگان: arman_m ، frz61 ، edge
(2012-01-23 ساعت 18:57)ASGAR2012 نوشته:  آقا تونو پیر تونو پیغمبر راست و حسینی یکی بگه برای ۶۲۰۰۰شانسی هست یا نه٬اگه هست کی وقت ویزا میشه،ممنون

این جور که شما خودتون شک دارید نه!
آخه چرا فکر میکنی نمیشه. فکر کنم زیاد تو قرعه کشی بانک ملی شرکت کردی و پشت شیشه بانک وایسادی و 200000 ریال برنده شده بودی ها!

آخه یه خورده مثبت فکر کن، اصلا گیرم که نشدی چی رو از دست میدی بیا از هیجانش لذت ببر. اگر مثل اوایل من مردد هستی اون یه بحث دیگه است، بشین با خودت فکر کن تصمیمت رو بگیر. ولی اگر تصمیم به ادامه مسیر داشتی دیگه فکر نشدن به سرت راه نده.
من نفسم از جای گرم بلند نمیشه. خودم کیس نامبرم از شما بالاتره. برای همین هم تو جواب دادن بهت شک نکردم چون میدونستم اینطوری خیالت راحت تره. کسی که کیس نامبرش 5000 باشه و بهت بگه نگران نباش معلومه دیگه ! ولی من با کمال اطمینان بهت امیدواری میدم که اگر لازم نبود این راه را بری برات پیش نمیومد حتی اگر این راه به ترکیه یا ابوظبی ختم بشه.
من که بیشتر دارم به ترکیه فکر میکنم تا امریکا چون خیلی وقته که میخوام برم و هنوز نشده. این توفیق اجباری خیلی بهم حال میده.

بیا از زندگی لذت ببریم.
موفق باشی.
تشکر کنندگان: alirezagh ، arman_m
دوستان گلم چند روز دیگه بولتن جدید اعلام میشه خدا کنه حداقل تا 33000 اعلام بشه نظرتون چیه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: kopol ، parsy631 ، arman_m
(2012-01-26 ساعت 22:36)SH1A2R3 نوشته:  دوستان گلم چند روز دیگه بولتن جدید اعلام میشه خدا کنه حداقل تا 33000 اعلام بشه نظرتون چیه؟
امیدوارم که اینطور باشه ولی تکلیف ما که برای مارس کارنت کردند هنوز معلوم نیست یعنی اصلا تاریخ مصاحبه برامون نیومده دیگر خدا به داده بقیه شماره ها برسه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
سلام من تنها چیزی که پیدا کردم همین بود : http://www.path2usa.com/how-to-fill-form-i-134

General instructions:
Only one form required for one family (example: inviting parents). No need of separate form if inviting parents or in-laws.

تشکر کنندگان: alexander ، SH1A2R3
(2012-01-27 ساعت 01:47)alexander نوشته:  
(2012-01-26 ساعت 22:36)SH1A2R3 نوشته:  دوستان گلم چند روز دیگه بولتن جدید اعلام میشه خدا کنه حداقل تا 33000 اعلام بشه نظرتون چیه؟
امیدوارم که اینطور باشه ولی تکلیف ما که برای مارس کارنت کردند هنوز معلوم نیست یعنی اصلا تاریخ مصاحبه برامون نیومده دیگر خدا به داده بقیه شماره ها برسه

چقدر انرژی منفی میدید بابا...خوب مصاحبه می شید دیگه چرا الکی استرس میدید به خودتون انقدر...ما رو هم دلسرد می کنید Big Grin نکنید آقا نکنید همتون مصاحبه هاتون سر وقت انجام می شه خوشبین باشیدShy
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: m86eb ، hoda2012 ، frz61 ، arman_m
سلام دوستان سوالی داشتم.من برنده ی لاتاری سال 2012 هستم با کیس نامبر 2012AS00001xxx ولی دیر متوجه شدم.2 هفته ی پیش متوجه شدم.مدارکمو سریع ارسال کردم.و میل زدم به KCC اونا هم گفتن که داریم بررسی میکنیم.حالا یه میل زدم که من دیر متوجه شدم میگم برو تو ویزا بولتین.من باز هم گفتم که وقتم گذشته.ولی بازم میگن چند هفته وقت بده و برو تو ویزا بولتین و اونجا وقتتو ببین.حالا من باید چی کار کنم؟
تشکر کنندگان: mansour***
عجله نکنید احتمالا توی بولتن آینده شمارتون بیرون میاد.

(2012-01-31 ساعت 01:43)pejman_kh نوشته:  سلام دوستان سوالی داشتم.من برنده ی لاتاری سال 2012 هستم با کیس نامبر 2012AS00001xxx ولی دیر متوجه شدم.2 هفته ی پیش متوجه شدم.مدارکمو سریع ارسال کردم.و میل زدم به KCC اونا هم گفتن که داریم بررسی میکنیم.حالا یه میل زدم که من دیر متوجه شدم میگم برو تو ویزا بولتین.من باز هم گفتم که وقتم گذشته.ولی بازم میگن چند هفته وقت بده و برو تو ویزا بولتین و اونجا وقتتو ببین.حالا من باید چی کار کنم؟

2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: pejman_kh
(2012-01-31 ساعت 01:43)pejman_kh نوشته:  سلام دوستان سوالی داشتم.من برنده ی لاتاری سال 2012 هستم با کیس نامبر 2012AS00001xxx ولی دیر متوجه شدم.2 هفته ی پیش متوجه شدم.مدارکمو سریع ارسال کردم.و میل زدم به KCC اونا هم گفتن که داریم بررسی میکنیم.حالا یه میل زدم که من دیر متوجه شدم میگم برو تو ویزا بولتین.من باز هم گفتم که وقتم گذشته.ولی بازم میگن چند هفته وقت بده و برو تو ویزا بولتین و اونجا وقتتو ببین.حالا من باید چی کار کنم؟
تبریک میگم
مشکلی نیست فقط یکم دیرتر میرین آمریکا
اگر زود میفهمیدین الان آمریکا بودین Smile

شماره کیس : 2012AS35XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: Nov-04-2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: November 08
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه: MAY 17
تاریخ دریافت ویزا: 19 MAY
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 3
تشکر کنندگان:
(2012-01-31 ساعت 02:06)mansour*** نوشته:  عجله نکنید احتمالا توی بولتن آینده شمارتون بیرون میاد.

بسیار سپاس گذارم
(2012-01-31 ساعت 02:34)such نوشته:  
تبریک میگم

بسیار سپاس گذارم
تشکر کنندگان:
دوستان
تاریخ مصاحبه برای کارنتی های مارچ مشخص شده یا خیر؟
شماره کیس : 2012AS25XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:23 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
تاریخ مصاحبه:2 April
تاریخ دریافت کلیرنس: 4May
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2

تشکر کنندگان:
(2012-01-31 ساعت 02:34)such نوشته:  
تبریک میگم

دوست عزيز
بعد از يكي دو هفته اين لينك را چك كن البته رديف هاي آخر رو ببين
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢