کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
اگه اينطوری پيش بره که مارچی ها مصاحبشون دير بشه ماهایی که تو آپریل هستيم هم بايد همچين سرنوشتی رو انتظار داشته باشیم.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز
عرض كنم سفارت مصاحبه كل كارنتي هاي ماه فوريه را در نه روز اول فوريه انجام داد با اين حساب احتمالا مارچي ها بايد در ده روز آخر مارچ بايستي مصاحبه شوند به اين معني كه دوستان مارچي خودشان را براي اول سال نود و يك لغايت دهم آماده كنند فكر كنم سريعتر مكاتبه كنيد و روز مصاحبتونو بدونيد بهتره چون ايام عيد دو تا مشكل اساسي خواهيد داشت
يكي بليط وهتل هم گرون ميشه هم ناياب
دوم قيمت ارز با توجه به تقاضاي زياد بالا ميره
پس بفكر بليط و ارز باشيد من براي تهيه ارز كه وسط تعطيلات اخير بود كلي اذيت شدم و ضرر كردم البته خداوند اينو ديد و با نصف شدن هزينه ويزا جبران شد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: maz1359
سلام

منم از کارنتی های مارچ هستم. من بیشتر نگران چطور فرستادن مدارک به سفارت هستم . اگر یه دفعه بگن 10 روز آخر مارچ تاریخ مصاحبمونه پس ما دیگه کی مدارک رو بفرستیم/

و نکته دیگه اینکه من الان از یه آژانس مسافرتی سوال کردم و گفت بلیط ترکیش در حال حاضر 470-480 تومنه و شب عید 700-800 هزارتومن بفروش میرسه/ فقط تونستم با یه لبخند تشکر کنم و بیام بیرون
تشکر کنندگان: alexander
کاملا درکتون ميکنم. من که تو آپريل کارنت شدم اين استرس رو دارم چه برسه به شماها. ايشالا که تو همين چند روز تاريخ مصاحبتون مياد و خيال همه راحت ميشه. تجربه ثابت کرده که معمولا روزهای آخر هفته KCC آپديت ميکنه. اميدوار باشين عزيزان.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: 3rip
(2012-02-14 ساعت 12:50)3rip نوشته:  سلام

منم از کارنتی های مارچ هستم. من بیشتر نگران چطور فرستادن مدارک به سفارت هستم . اگر یه دفعه بگن 10 روز آخر مارچ تاریخ مصاحبمونه پس ما دیگه کی مدارک رو بفرستیم/

و نکته دیگه اینکه من الان از یه آژانس مسافرتی سوال کردم و گفت بلیط ترکیش در حال حاضر 470-480 تومنه و شب عید 700-800 هزارتومن بفروش میرسه/ فقط تونستم با یه لبخند تشکر کنم و بیام بیرون

دوست عزیز
شک نکن که مصاحبه شما با توجه به گفته ها 10 روز آخز مارچ است . پیشنهاد می کنم بلیط flexible ترکیش را بخری که بتونی بدون پرداخت جریمه آن را به هر تاریخی بخواهی عوض کنی . این طوری ریسک گیر نیومدن بلیط را کم می کنید. فقط حواستون باشه باید بلیط را تاکید کنید flexible وگرنه برای تغییر تاریخ و پرواز باید جریمه بدید . موفق و پاینده باشید
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m
سلامِ مجدد من آوریل هستم کس نامبر ۲۹۰۰۰ ( لندن) دیروز میل اومدم واسعم و چک کردم سایت رو و تاریخ رو زده بودن
تشکر کنندگان:
بچه تاریخ مصاحبه من هم اومد.اول ایمیل اومدبعد سایتو چک کردم.2 اوریل.روزسیزده بدر.نمیدونم به فال نیک بگیرم یا فال . . . . .
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: faranak.n ، tartar
(2012-02-14 ساعت 18:20)علیرضا م نوشته:  بچه تاریخ مصاحبه من هم اومد.اول ایمیل اومدبعد سایتو چک کردم.2 اوریل.روزسیزده بدر.نمیدونم به فال نیک بگیرم یا فال . . . . .

100% به فال نیک ....
دوست عزیز بعد از ماه ها بالاخره یکی دارهه میره ابوظبی برای مصاحبه..من که بی صبرانه منتظرم شما برید مصاحبه و برای ما خبر های خوب بیارید
موفق باشید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
بچه هااااااااا خبر خووووووب
همین الان برام ایمیل اومد که تاریخ مصاحبم آپ شده تو سایت
مارچی ها هم بالاخرع آپ شدند.
بچه هااااااااا خبر خووووووب
همین الان برام ایمیل اومد که تاریخ مصاحبم آپ شده تو سایت
مارچی ها هم بالاخره آپ شدند.
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
خوشبختانه خبر مصاحبه رسید
ولی اسمش مارچه
ما که آپریل افتاده مصاحبه مون و نمی دونم چه جور برنامه ریزی کنیم با محل کار و مدرسه دخترمون و ...!
بقیه دوستان مارچ هم شیفت داده شدند به آپریل یا فقط ما که نزدیک به 27000 بودیم؟
فکر کنم پیمانکار تعمیرات کنسولگری ایرنی بوده و فهمیدن توی تاریخ مقرر کار رو تحویل نمی ده. نه تنها 10 روز آخر مارچ را بی خیال شدند، چند روز هم از اپریل گرفتند.....
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: آرشا ، alexander
بله! برای من هم اواخر آپریل گذاشتن تاتریخ مصاحبمو. از قرار معلوم توی مارچ هیچ کیس لاتاری رو مصاحبه نمیکنند...
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: alexander
سلام دوستان

بالاخره تاریخ مصاحبه ما اومد ولی تو اپریل .یعنی 1 ماه پس رفت کردیم

ترجمه ها را چی کار کنیم ؟ برای ژانویه است اعتبارش نمی گذره؟همچنین تاریخ امضا اسپانسرمون؟
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2012-02-13 ساعت 18:39)shahabsohi نوشته:  سلام به دوستان گل اینجا (مهاجرسرا) من همین امروز میل از KCC گرفتم و زمان مصاحبم معلوم شد (لندن ) هستم .

سلام شما هم در اپریل زمان مصاحبتون هست.؟در صورتی که در مارچ کارنت شدید.
تشکر کنندگان:
bale Wink
تشکر کنندگان:
(2012-02-15 ساعت 02:27)shahabsohi نوشته:  bale Wink

مرسی از پاسخ.پس تعمیر سفارت انکارا دلیل انجام نشدن مصاحبه در ماه مارچ نیست. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان