کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-02-15 ساعت 16:06)montazer59 نوشته:  سلام به همه دوستان
من با کیس نامبر 35XXX ، انشا الله ماه آینده کارنت میشم. به نظرتون بعضی از کارامو مثل واکسن و ترجمه و ... از الان شروع کنم به انجام دادن که وقت کم نیارم؟؟؟

دوست عزیز دروود
واکسنهای از نوع (ویروس) مثل MMR و آبله مرغان و ... یا باید با هم تزریق شوند یا حداقل با یک ماه فاصله.
شما باید طوری برنامه ریزی کنید که یک ماه قبل از تاریخ مدیکال در ترکیه کارت واکسیناسیون اینجا را گرفته باشید تا تداخلی پیش نیاید.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان:
(2012-02-16 ساعت 02:10)آرشا نوشته:  دوستان با تجربه، به نظرتون چند وقت قبل از مصاحبه بلیط بگیریم؟ آیا ممکنه که اونها تاریخ مصاحبه رو جابجا کنند؟ به نظرتون خیلی زوده من از الان برای دو ماه دیگه بلیط بگیرم؟؟؟؟
(2012-02-15 ساعت 19:59)gol1 نوشته:  
(2012-02-15 ساعت 16:32)alexander نوشته:  
(2012-02-15 ساعت 15:58)gol1 نوشته:  كيس نامبر من 27xxx است اما خبري نيست ؟

به KCC میل بزن

چی بنویسم؟

به نظر من یه کم دیگه صبر کنین میاد.
اما اگر خواستین ایمیل بزنین ، میتونین یه متنی شبیه متن زیر بفرستین: (البته مشخصات کیس خودتونو باید کامل بنویسید)

According to the visa bulletin at www.travel.state.gov , my case will be current in March, but, I have not received any updates regarding my appointment date so far. Since I need to send some of my documents 15 days before the appoitment, I need to know my exact appointment time about 24 days before it. Please inform me, when I will find out about my appointmet date?

Best regards,
سلام .این ایمیل را به چه ادرسی بفرستم؟kccdv@atate.gov؟ به این ادرس ایمیل نمیره.و یک جواب به صورت اتومات میاد !!!!!!
تشکر کنندگان:
(2012-02-17 ساعت 00:53)hasti4
[/quote' نوشته:  
چی بنویسم؟

به نظر من یه کم دیگه صبر کنین میاد.
اما اگر خواستین ایمیل بزنین ، میتونین یه متنی شبیه متن زیر بفرستین: (البته مشخصات کیس خودتونو باید کامل بنویسید)

According to the visa bulletin at www.travel.state.gov , my case will be current in March, but, I have not received any updates regarding my appointment date so far. Since I need to send some of my documents 15 days before the appoitment, I need to know my exact appointment time about 24 days before it. Please inform me, when I will find out about my appointmet date?

Best regards,
[/quote]
سلام .این ایمیل را به چه ادرسی بفرستم؟kccdv@atate.gov؟ به این ادرس ایمیل نمیره.و یک جواب به صورت اتومات میاد !!!!!!

[/quote]

آدرس KCCDV@state.gov درسته
در جواب من اینو فرستادن:
Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC
این یک جواب اتوماته، اما متناسب با وضعیت کیس هست. نگران نباشید.
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان:
(2012-02-16 ساعت 17:19)aarshidaaa نوشته:  
من با کیس نامبر 35XXX ، انشا الله ماه آینده کارنت میشم. به نظرتون بعضی از کارامو مثل واکسن و ترجمه و ... از الان شروع کنم به انجام دادن که وقت کم نیارم؟؟؟

دوست عزیز دروود
واکسنهای از نوع (ویروس) مثل MMR و آبله مرغان و ... یا باید با هم تزریق شوند یا حداقل با یک ماه فاصله.
شما باید طوری برنامه ریزی کنید که یک ماه قبل از تاریخ مدیکال در ترکیه کارت واکسیناسیون اینجا را گرفته باشید تا تداخلی پیش نیاید.
شاد باشید.
در نامه ی دومی که از سایت دریافت کردید ؛ در قسمت Beneficiaries اسم فرزند زیر 21 سال شما بود ؟ چون نامه ی ما فقط اسم همسر زده و اسمی از فرزند زیر 21 سال نبرده ، آیا مشکلی هست؟ و یا قابل حل؟ ممنون میشم کمک کنید.
تشکر کنندگان:
(2012-02-17 ساعت 11:25)kashfimohamadh نوشته:  
دوست عزیز دروود
شاد باشید.
در نامه ی دومی که از سایت دریافت کردید ؛ در قسمت Beneficiaries اسم فرزند زیر 21 سال شما بود ؟ چون نامه ی ما فقط اسم همسر زده و اسمی از فرزند زیر 21 سال نبرده ، آیا مشکلی هست؟ و یا قابل حل؟ ممنون میشم کمک کنید.
بله. اسم فرزند ما بود. شما هم پیگیری کنید، مشکلی پیش نیاد.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
دوستان برای من mail نیومده !! توی https://www.dvlottery.state.gov/ESC هم آپ نشده الان میل زدم
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان:
(2012-02-17 ساعت 16:02)m0na_000 نوشته:  دوستان برای من mail نیومده !! توی https://www.dvlottery.state.gov/ESC هم آپ نشده الان میل زدم
چرا؟
مگه آنکارا نیستید؟
2 روزه جواب می دهند.
Rolleyes
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: m0na_000
(2012-02-17 ساعت 12:03)hoseyn نوشته:  
(2012-02-17 ساعت 11:25)kashfimohamadh نوشته:  
دوست عزیز دروود
شاد باشید.
بله. اسم فرزند ما بود. شما هم پیگیری کنید، مشکلی پیش نیاد.
چگونه باید پیگیری کنم و از چه طریقی اقدام کرد ؟ می شه کمکم کنید
تشکر کنندگان:
والا ته ایمیل که اسمها را نوشته، بالاش گفته اگه اطلاعات زیر ناقصه، روز مصاحبه با اطلاعات کامل بیایید.
فقط من تجربه اش را ندارم، چوت این پرینت را باید دم در برای ورورد نشون داد، مشکل ساز نشه!؟
پس یک ایمیل به KCC بزنید و توضیح بدهید بلکه همین حالا حل بشه.......
شاد و دیر زی .....
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . لطفا بنده رو راهنمایی‌ بفرمایید. مصاحبه من از آنکارا به ابوظبی تغییر پیدا کرده (۲۴ آوریل ). چند سوال دارم

۱- من در شرف ازدواج هستم . عقد اوایل فروردین ماه انجام می‌شه . اولا در این مورد به ابوظبی ایمیل زدم که اعلام کنم نامزدیمون رو که البته برگشت خورد . می‌شه لطفا ایمیل سفارت ابوظبی رو بدید ؟

۲- آیا می‌شه کارهای پزشکی‌ رو در دبی انجام داد و نتیجه رو به سفارت ابوظبی برد ؟

۳- آیا اسپانسر من باید اسم هر ۲ تای‌ ما رو در فرم ای-۱۳۴ در کنه ؟ یا اینکه واسه هر کدوممون فرم جداگانه پر کنه ؟

۴-آیا داشتن حساب شخصی‌ لازم هست ؟ چون خانم ملیکا گفتن بهتره علاوه بر داشتن اسپانسر هر کدوم حساب شخصی‌ به مبلغ ۵۰ میلیون تومن داشته باشید (نفری ۵۰ میلیون)

۶-آیا باید فرم ۲۳۰ رو بعد از عقد دوباره پر کرد و به سفارت ابوظبی فرستد ؟ چون خانم ملیکا میگفتن باید همسر شما هم به مصاحبه دعوت بشن .
بسیار ممنون از شما

تشکر کنندگان:
(2012-02-17 ساعت 17:08)hoseyn نوشته:  
(2012-02-17 ساعت 16:02)m0na_000 نوشته:  دوستان برای من mail نیومده !! توی https://www.dvlottery.state.gov/ESC هم آپ نشده الان میل زدم
چرا؟
مگه آنکارا نیستید؟
2 روزه جواب می دهند.
Rolleyes
دوست عزیز مطمئنی کانفیرم نامبر وبقیه مشخصات رو درست وارد میکنی

شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، m0na_000
براي كسي در ماه آپريل دعوت به مصاحبه آمده ؟ خسته شدم از اين انتظار
تشکر کنندگان:
(2012-02-18 ساعت 12:07)علیرضا م نوشته:  
چرا؟
مگه آنکارا نیستید؟
2 روزه جواب می دهند.
Rolleyes
دوست عزیز مطمئنی کانفیرم نامبر وبقیه مشخصات رو درست وارد میکنی

بله - اطلاعات قبلی میاد ولی هیچ مطلب تازه ای بهش اضافه نشده
چرا؟
مگه آنکارا نیستید؟
2 روزه جواب می دهند.
Rolleyes

جواب ای میلو دادن یه بابایی به نام Joseph جواب داده
Thank you for your inquiry
Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC

به نظرتون چه کار کنم ؟؟ کسی وضعیتش مشابه من هست ؟.
تشکر کنندگان:
دوستان من به کِی سی سی میل زدم باید به سفارت ای میل بزنم ؟
تشکر کنندگان:
(2012-02-18 ساعت 16:31)gol1 نوشته:  براي كسي در ماه آپريل دعوت به مصاحبه آمده ؟ خسته شدم از اين انتظار

نه منم کارنت آپریل (آنکارا) هستم... ولی هنوز خبری از ایمیل برای تاریخ مصاحبه نیست.
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: gol1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان