کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
با سلام میخو استم ببرسم که موسسه باستور روز بنج شنبه ها باز است یا نه؟ من کارت زرد رنگ رو در شهرستان گرفتم ولی واکسن MMR,من در تهزان زدم و نسخه آن را دارم که می خواستم همه آنها رو وارد یک کارت موسسه باستور وارد کنم.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان:
(2011-12-30 ساعت 08:39)armanbala نوشته:  سلام دوستاني كه مصاحبه رفتند بفرمايند چند روز طول ميكشه تا دكتر اونگان كانفيرميشن وقت معاينه بده؟ من سه شنبه زدم تا حالا خبري نيست
سلام .من جمعه رزرو کردم روز بعد کانفرم شد.روی سایت دکتر قسمتی
داره که می تونی چک کنید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: armanbala
سلام به دوستان عزيز

من ميخوام براي گرفتن ويزا آزمايشهاي پزشكي رو تكرار كنم كه از روز گرفتن ويزا 6 ماه فرصتم شروع بشه.دكتر اونگان 3 تا واكسن دفعه اول به من زد.آيا دوباره هم واكسن ها رو ميزنه با توجه به اينكه تو كارت انستيتو پاستور ثبت نشده ولي ما برگه آبي داريم و ميتونيم نشونش بديم؟
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان:
با توجه به اینکه مصاحبه ی من در مارچ هست، دیگه کم کم باید به فکر زدن واکسنها باشم. من همه ی مطالب این تاپیک رو خوندم، فقط در مورد اون واکسن HPV گیج شدم. از کسانی که رفتند مصاحبه خواهش می کنم یک توضیح کامل در مورد این موضوع بدن. اگر هم واقعا لازمه، سن دقیقشو بگین.
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان:
دقیقاً چند روز بعد از آزمایش روی بچه جواب را می دهد؟
تشکر کنندگان:
(2012-01-03 ساعت 22:06)gol1 نوشته:  دقیقاً چند روز بعد از آزمایش روی بچه جواب را می دهد؟

با سلام در این مورد در سایت دکتر اونگان توضیح داده شده است . اونطور که من مطالعه کردم برای کودکان جهت "تست سل "حداقل 3 تا 4 روز زمان لازم است البته من در سفر نامه هایی خوندم که روز چهارم با روز مصاحبه بعضی مصادف هم بوده که نتیجه را بعد از مصاحبه ارائه کرده اند اگه فرصت دارید 4 روز را در نظر بگیرید.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان:
(2012-01-03 ساعت 21:36)آرشا نوشته:  با توجه به اینکه مصاحبه ی من در مارچ هست، دیگه کم کم باید به فکر زدن واکسنها باشم. من همه ی مطالب این تاپیک رو خوندم، فقط در مورد اون واکسن HPV گیج شدم. از کسانی که رفتند مصاحبه خواهش می کنم یک توضیح کامل در مورد این موضوع بدن. اگر هم واقعا لازمه، سن دقیقشو بگین.
سلام
این واکسن 3 نوبت باید تزریق شود.1-زمان صفر...2-یک ماه بعد
3- پنج ماه بعد...اگر قبلا زدید کارت آن را نشان داده و فقط یک نوبت
یادآوری بزنیدو مهر نوبت اول و دوم را وارد کارت کنید

تشکر کنندگان: آرشا ، arman_m
(2012-01-04 ساعت 00:36)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-01-03 ساعت 21:36)آرشا نوشته:  با توجه به اینکه مصاحبه ی من در مارچ هست، دیگه کم کم باید به فکر زدن واکسنها باشم. من همه ی مطالب این تاپیک رو خوندم، فقط در مورد اون واکسن HPV گیج شدم. از کسانی که رفتند مصاحبه خواهش می کنم یک توضیح کامل در مورد این موضوع بدن. اگر هم واقعا لازمه، سن دقیقشو بگین.
سلام

ممنونم. اما الان که داشتم سایت سفارت آنکارا، قسمت Vaccination Requirements رو میخوندم HPV رو ذکر نکرده و فقط اینها رو نام برده:
Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria Toxoids, Pertussis, Influenza Type B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella, Pneumococcal, Influenza, Rotavirus, Meningococcal.

اما از طرفی در سایت دکتر سفارت،www.doctorun.com، از HPV فقط نام برده. من نمیدونم آیا شامل سن من میشه یا نه Sad البته یه ایمیل به دکتر سفارت زدم و پرسیدم. وقتی جوابشو گرفتم حتما اعلام میکنم. از دوستانی هم که رفتند مصاحبه ممنون میشم در مورد سن توضیح بدن.
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان. با اینکه کمتر از یک ماه به وقت دکترم مونده میتونم واکسن mmrرو الان بزنم؟تو سایت دکتر نوشته از یکماه قبل از وقت واکسنی تزریق نکنید. ایا واقعا مشکلی پیش میاد؟ کسی میدونه هزینه این واکسن اونجا چقدره؟
تشکر کنندگان:
(2012-01-04 ساعت 00:58)آرشا نوشته:  
سلام

ممنونم. اما الان که داشتم سایت سفارت آنکارا، قسمت Vaccination Requirements رو میخوندم HPV رو ذکر نکرده و فقط اینها رو نام برده:
Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria Toxoids, Pertussis, Influenza Type B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella, Pneumococcal, Influenza, Rotavirus, Meningococcal.

اما از طرفی در سایت دکتر سفارت،www.doctorun.com، از HPV فقط نام برده. من نمیدونم آیا شامل سن من میشه یا نه Sad البته یه ایمیل به دکتر سفارت زدم و پرسیدم. وقتی جوابشو گرفتم حتما اعلام میکنم. از دوستانی هم که رفتند مصاحبه ممنون میشم در مورد سن توضیح بدن.
سلام.این واکسن فقط در ابوظبی تزریق می شه و تا 26 سال
باید تزریق بشه ولی در آنکارا این واکسن تزریق نمی شه

تشکر کنندگان: آرشا
(2012-01-04 ساعت 20:48)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-01-04 ساعت 00:58)آرشا نوشته:  
سلام

سلام.این واکسن فقط در ابوظبی تزریق می شه و تا 26 سال
باید تزریق بشه ولی در آنکارا این واکسن تزریق نمی شه

ممنون. در جواب ایمیل من هم گفتند که شما فعلا به این واکسن احتیاج ندارید. (توضیح دیگه ای هم ندادن) Smile
تشکر کنندگان: MAHDI2012
من نمی دونم چرا بعضی ها راز دار نیستند وهر چی از این سایت مطالعه می کنند را به بیرون گزارش میدهند:
بعنوان مثال پاستور تجریش دیگه واکسن آبله را درج نمی کنه ومینویسه هیستوری وبرگه آزمایش آنتی بادی را بهت میده ومیگه اگر دکتر آنکارا گیر داد اینو نشون بده حسابی هم از نحوه کار دکتر آنکارا اطلاع داشت وخارج از تصور هم نیست که اینها وحتی آفیسر هم توی این سایت عضوباشندکه هستند.
پس خواهش میکنم از دوستان خودشیرینی را کنار بزارید وازهرگونه درد دل با این افراد جدا"پرهیزکنید.ماشاالله زمین وآسمان شده جاسوسو دشمن خلاصه آب توی آسیاب دشمن نریزید دیگه خود دانید.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: Hediyeh ، kopol ، parsy631 ، MAHDI2012 ، loveusa
(2012-01-04 ساعت 13:34)simba.kh نوشته:  
سلام به دوستان. با اینکه کمتر از یک ماه به وقت دکترم مونده میتونم واکسن mmrرو الان بزنم؟تو سایت دکتر نوشته از یکماه قبل از وقت واکسنی تزریق نکنید. ایا واقعا مشکلی پیش میاد؟ کسی میدونه هزینه این واکسن اونجا چقدره؟
سلام .فکر کنم بزرگسالان مشگلی نداشته باشند.
PLEASE DO NOT HAVE ANY VACCINE IN THE LAST 30 DAYS BEFORE YOUR MEDICAL APPOINTMENT!!! IT WILL CAUSE PROBLEMS IN YOUR TEST LEADING A DELAY IN YOUR MEDICAL REPORT …
Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the neccessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child

تشکر کنندگان:
(2012-01-05 ساعت 01:33)mansour*** نوشته:  من نمی دونم چرا بعضی ها راز دار نیستند وهر چی از این سایت مطالعه می کنند را به بیرون گزارش میدهند:
بعنوان مثال پاستور تجریش دیگه واکسن آبله را درج نمی کنه ومینویسه هیستوری وبرگه آزمایش آنتی بادی را بهت میده ومیگه اگر دکتر آنکارا گیر داد اینو نشون بده حسابی هم از نحوه کار دکتر آنکارا اطلاع داشت وخارج از تصور هم نیست که اینها وحتی آفیسر هم توی این سایت عضوباشندکه هستند.
پس خواهش میکنم از دوستان خودشیرینی را کنار بزارید وازهرگونه درد دل با این افراد جدا"پرهیزکنید.ماشاالله زمین وآسمان شده جاسوسو دشمن خلاصه آب توی آسیاب دشمن نریزید دیگه خود دانید.
سلام.من فکر می‌کنم کار درست و صادقانه یعنی‌ همینکه الان تازه داره انجام میده یعنی‌ هیستوری و آزمایش آنتی با دی نه اینکه مهر زدن واکسن بدون تزریق آن!!!شاید اگر از اول این کار را میکرد دیگر حالا دکتر روی این موضوع حساس نمی‌شد و جواب انتیبدی و هیستوری را از ایران قبول میکرد.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: kopol
سلام به همگی.
من ساعت 4:30 روز 26 ژانویه (5شنبه) پرواز دارم برای انکارا.زمان دکتر اونگان رو واسه همون روز 26 ژانویه ، ساعت 11:30 رزرو کردم (واسه خودم و خانومم)
1-به نظرتون همون روز می رسیم بریم دکتر؟
2-زمان مصاحبه 31 ژانویه(3شنبه) 8:30 صبح است.جواب دکتر تا اون موقع میاد؟ممنون اگه راهنماییم کنید.
کیس:2012AS00013XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:2012-jan-31
تاریخ دریافت ویزا:2012-jan-31 یکضرب
جمع حدودی هزینه ها برای 2 نفر : 8.000.000 تومان(دریافت ویزا و بازگشت از ترکیه) + 12.000.000 تومان (بلیط رفت به آمریکا و تهیه دلار)
تعداد نفرات همراه این کیس:1 نفر
تاریخ بلیط رفت به آمریکا: 2012-may-12
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان