موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-11 ساعت 09:14)M_star1316 نوشته: دوستان سلام:
من و خانواده ام هممون آبله مرغان گرفتیم . و به خانم دکتر توی پاستور تجریش هم اینو گفتیم . با اینحال ایشون نه چیزی توی کارتمون ثبت کرد و نه تستی ازمون گرفت!
ممکنه توی ترکیه بخوان این واکسن رو بهمون بزنن؟ راهی هست که این هزینه رو اونجا ندیم؟
ممنون از پاسختون
شرمنده این یکی را نمی شه کاری کرد.باید این واکسن را بزنیم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام:
من و خانواده ام هممون آبله مرغان گرفتیم . و به خانم دکتر توی پاستور تجریش هم اینو گفتیم . با اینحال ایشون نه چیزی توی کارتمون ثبت کرد و نه تستی ازمون گرفت!
ممکنه توی ترکیه بخوان این واکسن رو بهمون بزنن؟ راهی هست که این هزینه رو اونجا ندیم؟
ممنون از پاسختون
[/quote]
آزمايش خون را با خود ببريد
[/quote]
من هم به نظرم آزمایش خون را با خود ببرید.ضرری ندارد.یک نکته که من در تاریخ ویزیت به آن رسیدم این است که دکتر اونگان یک کم از نظر مالی رعایت شما را می کند که هزینه تان از یک حد خیلی زیادتر نشود مثلا یک نفر بود که اصلا واکسن نزده بود و دکتر اونگان فقط 3 تا واکسن به اون زد.به نظر من دکتر اونگان فوق العاده آدم خوبی است.من حتی برای بچه ترجمه گواهی دکترش را که آبله مرغان گرفته بود بردم و اون به بچه واکسن آبله مرغان را نزد.فقط یک نکته مهم است و آن اینه که این واکسن ها برای سلامتی شما آنجا لازم است و اگر دروغ بگویید در واقع به سلامتی خودتون بعدا آسیب می رسد.
یک نکته دیگر اینکه به نظر من منشی های دکتر از کسانی که با لیدر بودند خیلی خوششان نمی آمد پس اگر یک کم انگلیسی بلدید و اهل اینتزنت هم هستید اصلا آنجا لیدر نگیرید .پول اضافی هم خرج نکنید.خودتان همه کارهایتان را می توانید به راحتی و بدون استرس به درستی انجام دهید و دکتر و منشی هایش هم خیلی کمکتان می کنند.یک منشی جوانتر در مطب دکتر بود که خیلی مهربان بود و به ما خیلی کمک و راهنمایی کرد.فقط بدون استرس کارهایتان را پیگیری کنید.همه چیز به خوبی پیش می رود در مورد ما و تمامی کسانی که آن روز در مطب دکتر بودند و لیدر نداشتند همین طور بود.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-10 ساعت 02:22)simba.kh نوشته: از دوستانی که وقت دکتر گرفتند...میشه راهنمایی کنید؟من وقت و گرفتم می زنه ثبت شد ولی اخرش زده unconfirmed .الان 4روز بیشتره ولی هیچ ایمیلی از دکتر نیومده که بتونم وقتمو confirm کنم....چه کار باید کنم؟
دوست گرامی امضا خود را در پروفایل ثبت بفرمایید.در سایت دکتر روز دلخواه را کلیک کرده و فرم را پر کنید پس از چند روز براتون ایمیل می یاد.نگران نباشید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-10 ساعت 09:08)3rip نوشته: سلام
به نظرتون اگر کسی سابقه عمل جراحی داشته باشه باید بگه یا نه ؟
دکتر چک میکنه جای بخیه رو ؟
سلام عزیز ،
به این سوال در تاپیک مربوطه ۲۰۱۱ چند مرتبه طرح و پاسخ داده شده ، من چند جواب مختلف شنیدم، اگر چه من هنوز واسه مصاحبه نرفتم ، ولی خلاصش این بود:
۱- اولا معاینه دکتر ی معاینه سطحی هست، فقط در حد بالا زدن لباس و گوشی گذاشتنه. کلا کاری به پایین تر از شکم نداره و زخمی رو چک نمیکنه.
۲- عمل جراحی و بیماریهای ساده اصلا برای مهاجرت مهم نیست، بسیار بودن کسانی که جراحی قلبی باز، دیسک کمر و پلاتین دست و پا داشتن و مساله رو گفتن، بدون کوچکترین مساله ای مدیکال گرفتن.
۳- در مورد اینکه اصلا بگیم یا نگیم هم مسلما صداقت بهترین روشه، والی اگر عمل خیلی قدیمی، یا جاش مخفی یا خیلی کوچیک بوده ، خیلیها نگفتن و دکتر هم اصلان نادیده.
در مجموع، تصمیم گیری با خودتونه، والی اون تری که دوستان گفتن، انشا الله ماجرا خیلی راحتر از این حرفاست...
به امید ویزا یکضرب همه دوستان
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام:
من و همسرم وقت نوبت دوم واکسن هپاتیتمون مصادف میشه با یک هفته به وقت معاینه ای که دکتر اونگان داده .
ایمیلی بهش زدم و ازش پرسیدم با توجه به اینکه توی سایتش گفته یک ماه به معاینه واکسنی زده نشه باید چکار کنم ! نوبت دوم رو بزنم یا نه !
جواب ایشون این بود :
You do not need hepatit b for immigration. So no need to have it now.
پس چرا اینقدر صجبت از این واکسن و نوبتهای زدنش شده؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا از ۱ ماه قبل از معابنه نباید واکسنی زد؟ من ۲ هفته دیگه معابنه دارمو فردا دارم میرم واکسن مننژیت بزنم که !! کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه لطفآ؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-18 ساعت 14:31)Nazgol66 نوشته: واقعا از ۱ ماه قبل از معابنه نباید واکسنی زد؟ من ۲ هفته دیگه معابنه دارمو فردا دارم میرم واکسن مننژیت بزنم که !! کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه لطفآ؟
دوست من سلام:
این قضیه 1 ماه گویا فقط مختص دکتر اونگان در آنکارا باشه. به نظر من شما هم باید با شرایط مرکز درمانی که معاینه دارین ( استکلهم گویا ) خودتون رو آماده کنین.
موفق باشید
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دکتر اونگان فقط به واکسنهای زنده تاکید دارند و معتقدند یک ماه قبل از مصاحبه نباید زده شود شامل MMR وبه بقیه واکسنها کاری ندارند البته روز مصاحبه ما کسانی بودند که کمتر از یک ماه بود واکسن زده بودند و مشکلی هم براشون پیش نیامد ولی توصیه می کنم اگر تهران هستید با خانم دکتر طاهرنژاد انستیتو پاستور در مورد تاریخ ها مشورت کنید چون خیلی خوب و دقیق راهنمایی می کنند تا مشکلی پیش نیاید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من کارت واکسن دوران کودکی ام رو گم کردم. آيا بايد دوباره واکسن ها رو بزنم يا نه؟ و اگه من همه واکسن ها رو انستیتو پاستور بزنم تو آنکارا همه رو قبول ميکنن؟
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-05 ساعت 11:46)maz1359 نوشته: دوستان من کارت واکسن دوران کودکی ام رو گم کردم. آيا بايد دوباره واکسن ها رو بزنم يا نه؟ و اگه من همه واکسن ها رو انستیتو پاستور بزنم تو آنکارا همه رو قبول ميکنن؟
هيچ نيازي به اون كارت نيست اگه تهراني برو پاستور تجريش دكتر طاهرنژاد خودش راهنمايي هاي لازم رو ميكنه بهتون. فقط واكسن آبله مرغون ممكنه قبول نشه كه اون هم اگه برچسب واكسن تو كارتتون بخوره قبول ميكنن.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوستان عزیزم. من کیس نامبرم ***29 هست و فکر کنم واسه April بايد برم مصاحبه، با این اوصاف کی بايد برم انستيتو واکسن بزنم.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستانی که با اطلاعات دقیقشون منو راهنمایی کردن و به توصیه عزیزان من به راحتی و با خیال راحت مطب دکتر اونگان رو از طریق نت از تهران وقت گرفتم و بیست و پنجم ژانویه اونجا بودم دکتر اونگان رو برخلاف نظر بعضی از عزیزان پزشکی حاذق و بامعرفت دیدم که کار خود را بدرستی انجام میداد کارت واکسن و انجام واکسیناسیون همگی در تهران انجام شد فقط برای دختر من که پنج سالش بود تست ppd انجام شد که با توجه به قطر ده میلیمتر عکس ریه هم گرفتن که مشکلی نبود دوستان نگران واکسن و معاینات پزشکی نباشند همگی بطور روتین انجام میشود راستی هزینه ها هم 90 دلار بابت آزمایشات و عکس ریه من و همسرم و 70 دلار عکس ریه دخترم و 450 دلار هم هزینه دکتر و بطور کلی حدود 600 دلار کل هزینه های پزشکی بود.
موفق و شاد باشید
شماره کیس: *****ANK20058
کنسولگری: آنکارا
نوع ویزا: خانوادگی F3
تاریخ مصاحبه: January 2012
تاریخ دریافت کلیرنس: March 2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا:
تعداد افراد: 3
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک، بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است !!!
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
تجربه ای از بیمارستان آمریکایی در استانبول .
حدود 15 روز قبل از سفرمون زنگ زدیم اونجا . واسه 31 ژانویه ساعت 1 بعد از ظهر نوبت دادن . این تاریخ واسه تست PPD برای بچه که باید 72 ساعت بگذره کافی نبود و از طرفی هم 3 فوریه توی آنکارا مصاحبه داشتیم . موضوع رو باهاشون در میون گذاشتیم . گفتن توی ایران ازش تست بگیرن و جوابش رو بیارین . ( شاخ در آوردیم ) . واسه تاکید بیشتر ازشون پرسیدم جوابهای ایران رو قبول می کنین ؟ گفتش بله . از این صحبتش خیلی خوشحال شدم و خیالم راحت شد . دو سه روز قبل از رفتنمون رفتیم آزمایشگاه . یه آمپول کوچولو تزریق کرد زیر پوست بچه و گفت برین دو روز دیگه بیاین . وقتی واسه جواب برگشتیم بهش گفتیم برای کجا می خوایم و اونم زحمت کشید و اسم و فامیل بچه رو بصورت لاتین برامون نوشت . با پرواز ماهان رفتیم استانبول . هوا برفی بود . فردای اونروز ساعت یک رفتیم بیمارستان آمریکائی توی نیشانتاشی استانبول . عجب بیمارستانی بود. طبقه دوم قسمت CHECK UP . پاسپورت ها رو دادیم همراه با دو قطعه عکس . گفت منتظر باشین صداتون می زنم . چند دقیقه بعد واسه آزمایش خون صدامون زد . فقط از من و خانومم . از بچه فقط قد و وزن گرفت . گفت بشینین تا دوباره صداتون کنم . حدود نیم ساعت بعد رفتیم پیش دکتر . خیلی خوش اخلاق بود . چند تا سئوال از همون سئوالهائی که تو ایران می پرسن ازمون پرسید . ( سابقه جراحی دارین ؟ به چیزی حساسیت دارین ؟ و ... ) بعدش گوشی رو گذاشت رو قلبمون و خلاص . ما کارت واکسنمون رو بین المللی کرده بودیم . گفتش نیازی نبود . اگه همون کارت واکسن بچگیتون رو می آوردین و فقط تاریخ هاش رو میلادی می کردین کفایت می کرد . بچه ما واکسن آبله مرغان نزده بود با یه واکسن دیگه . فقط واسه اون نوشت که تزریق بشه . رفتیم بخش بچه ها . از بهشت هم خوشکل تر بود . ما کجا و اونا کجا . از بس که تمیز و خوشکل بود . فکر کنم اسباب بازی فروشی بود . بعد از تزریق واکسن دوباره برگشتیم بالا . بعدش از من و خانومم عکس قفسه سینه گرفتن از پسرمون رو هم همون تست PPD که اینجا گرفته بودیم قبول کردن . کل کار ما در حدود یک ساعت طول کشید جمع کل هزینه هامون در حدود 600 دلار شد . با احتساب دو تا واکسنی که پسرمون خورد . جواب آزمایشات رو هم فرداش توی سه تا پاکت در بسته بهمون دادن .
پیشنهاد من اینه که از این بیمارستان استفاده کنین . خیلی خیلی خلوته . من شنیدم که دکتر اونگان از بچه ها هم ایکس ری میگیره . اما اینجا خیلی به بچه ها اهمیت میدن . جواب تست ایران رو قبول دارن . نیازی نیست کارت واکسنتون رو بین المللی کنین . کارت واکسن دوران بچگیتون کافیه . فقط تاریخش رو میلادی کنین . جمعا یک ساعت بیشتر وقتتون رو نمی گیره . خیلی خوش اخلاق . بیمارستانش دیدن داره . مخصوصا بخش بچه ها . دم درش هم یه گاو خوشکله که لباس دکترا رو پوشیده .
بر خودم واجب دونستم تجربه خودم رو در اختیار سایر دوستان بذارم . خوش باشین .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو