کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-04-14 ساعت 11:47)honey62 نوشته:  سلام بچه ها ما رفتيم واكسن زديم. براي آنفلوانزا رفتيم پاستور تجريش كه يه تست آنتي بادي آبله هم گرفت ازمون. براي واكسن آنفولانزا نفري 15 و خورده اي و براي تست هم 5500 تومان گرفتن. واكسن mmr هم توي يه كلينيك توي قيطريه زديم كه نفري 22 تومان گرفت. ولي فكر كنم يه نوبت ديگه هم بايد بزنيم درسته؟

با سلام و خسته نباشید
می شه بفرمایید MMR رو تو کدوم کاینیک تو قیطریه زدید؟ چون من از قیطریه هستم و راحت تر هستم اونجا MMR رو بزنم با تشکر

شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام. درمانگاه نسيم قيطريه. خيابان شريعتي، بالاتر از پل رومي، كمي بالاتر از بانك سامان، ساختمان پزشكان 1775 . داخل كه رفتين طبقه اول بخش كودكانه. همونجا واكسن ميزنه. اينم شمارشه:‌22234191 حتما اول صبح زنگ بزنيد روزهاي زوج. به نظرم همون اول صبح بريد بهتره چون يه تعداد محدودي اين واكسن رو دارند كه ممكنه تا عصر تموم بشه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: behzad7 ، arman_m ، SH1A2R3
(2012-04-15 ساعت 15:04)honey62 نوشته:  سلام. درمانگاه نسيم قيطريه. خيابان شريعتي، بالاتر از پل رومي، كمي بالاتر از بانك سامان، ساختمان پزشكان 1775 . داخل كه رفتين طبقه اول بخش كودكانه. همونجا واكسن ميزنه. اينم شمارشه:‌22234191 حتما اول صبح زنگ بزنيد روزهاي زوج. به نظرم همون اول صبح بريد بهتره چون يه تعداد محدودي اين واكسن رو دارند كه ممكنه تا عصر تموم بشه.

با تشکر از لطفتون ...می خواستم بدونم توی کلنیک نسیم قیطریه MMR رو فقط یک بار می زنند؟؟؟!!!!!! . چون تو چند پست قبل گفتتید دکتر به شما اعلام کرده فقط یکبار بیشتر MMR رو تزریق نمی کنه ...اگر این طور باشه مشکلی پیش نمیاد به نظرتون؟
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
بچه ها اين جا كسي هست كه سفارت ابوظبي رو انتخاب كرده باشه؟
من مي خوام بدونم چه واكسن هايي واسه ابو ظبي ذكر شده؟
وقت دكتر رو چطوري بايد گرفت؟ چه دكتري و كدوم بيمارستان؟
سپاس گذار مي شم اكه كسي من رو راهنمايي كنه
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: f120yaf ، SH1A2R3
(2012-04-15 ساعت 16:17)maryam_sh نوشته:  بچه ها اين جا كسي هست كه سفارت ابوظبي رو انتخاب كرده باشه؟

عزیزم میشه لطف کنی امضات رو تکمیل کنیWink
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، arman_m ، SH1A2R3
(2012-04-15 ساعت 16:01)behzad7 نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 15:04)honey62 نوشته:  سلام. درمانگاه نسيم قيطريه. خيابان شريعتي، بالاتر از پل رومي، كمي بالاتر از بانك سامان، ساختمان پزشكان 1775 . داخل كه رفتين طبقه اول بخش كودكانه. همونجا واكسن ميزنه. اينم شمارشه:‌22234191 حتما اول صبح زنگ بزنيد روزهاي زوج. به نظرم همون اول صبح بريد بهتره چون يه تعداد محدودي اين واكسن رو دارند كه ممكنه تا عصر تموم بشه.

با تشکر از لطفتون ...می خواستم بدونم توی کلنیک نسیم قیطریه MMR رو فقط یک بار می زنند؟؟؟!!!!!! . چون تو چند پست قبل گفتتید دکتر به شما اعلام کرده فقط یکبار بیشتر MMR رو تزریق نمی کنه ...اگر این طور باشه مشکلی پیش نمیاد به نظرتون؟

نه اگر بخوايد 2 بار هم ميزنند ولي بايد با فاصله يك ماه باشه كه متاسفانه ما چون دير اقدام كرديم احتمالا يكيش رو آنكارا ميخوريمSad ما ميخواستيم كه دكتر تاريخ يه ماه قبل رو بزنه برامون ما بعد از مصاحبه بيايم بزنيم، حتي حاضر شديم پولش رو هم بديم ولي به گفت اين واكسن يكي كافيه خلاصه قبول نكرد.

بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: كاميلا ، arman_m ، SH1A2R3 ، behzad7
سلام و عرض ادب به دوستان خوب و صمیمی ام
من امروز رفتم و کارت زرد واکسینانسیونمو تکمیل کردیم
شنیده بودم از بچه های گل مهاجرسرا که باید تاریخ واکسن ها رو که زدیم تاریخ روز و جدید بزنه اما حقیقت متوجه نمی شم یعنی چی ؟
پدرو مادر هر واکسنی که زدند یک ماه پیش و امروز خانم دکتر طاهرنژاد تاریخ همون روز رو زد
برای واکسن های کوچیکی و گذشته هم پرسید از پدر و مادر و حدودی زد چندتا تاریخ براشون
برادرم هم همینطور ...اما برادرم چون سوابق اش موجود بود همه را دقیق زد.

می خوام بدونم تاریخ به روز یعنی چی ؟ یعنی یک ماه دیگر قبل مصاحبه ، باید بریم دوباره کارتمونو عوض کنیم !!؟

ممنونم از همه
دوستان امضاء من چرا نمی آد آخه ؟! قبلاً می آمد کمککککککک ......Sad
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي سلام .
من يك سئوالي دارم و ممنون مي شوم در صورتي كه پاسخ آن را مي دانيد مرا راهنمايي نماييد .
من برنده اصلي هستم و پرونده ام شامل شوهرم و فرزندم مي باشد .
اخيرا نيز كارنت شده ايم . شماره كيس ما حدوداي 58000 است .
البته هنوز كه زمان مصاحبه مان مشخص نشده است ولي از آنجا كه تست پزشكي كودكان زمانبر تر از بزرگسالان است و 2 تا 3 روز طول مي كشد ، ما چند روز قبل از مصاحبه در سفارت امريكا در آنكارا مي بايست از دكتر اورگان وقت بگيريم ؟
پيشاپيش از لطف دوستان سپاسگذارم
تشکر کنندگان: frz61 ، arman_m ، SH1A2R3
(2012-04-15 ساعت 16:17)maryam_sh نوشته:  بچه ها اين جا كسي هست كه سفارت ابوظبي رو انتخاب كرده باشه؟

سلام
ما هم سفارت ابوظبي افتادیم .... یکی از دوستان که رفته بوده بیمارستان nmc رفته ...... اما اینکه چجوری وقت گرفتن توضیح ندادن ..... اگه پیدا کردین به من هم بگین...ممنوووننن
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n
بچه ها کسی نیست که جواب منو بده؟ لازمه که همه واکسنا رو طبق لیستی که تو سایت سفارت نوشته بزنیم یا همونایی که خود انستیتو میزنه کافیه؟
بعضي از واكسن ها رو بر اساس سن ميزنن. يعني همه واكسن ها برا همه لازم نيست. يكي هم براي افراد بالاي 60 سال هست ظاهرا . پس بهتره با پاستور مشورت كنيد.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، amin_gholian ، shadin_n
(2012-04-10 ساعت 19:18)maryam.sh نوشته:  من هيچ كدوم از واكسن هارو نزدم.آيا ديره؟
چه واكسنهايي بايد زد؟
كسي مي دونه توي شيراز كجا بايد اين كارو كرد؟

سلام
باید برید انستیو پاستور شهرشیراز تا کارت واکسن بین الملی صادر کنه باید یک ماه قبل رفتنتون واکسن ها رو بزنید

(2012-04-17 ساعت 12:16)Ati59 نوشته:  بچه ها کسی نیست که جواب منو بده؟ لازمه که همه واکسنا رو طبق لیستی که تو سایت سفارت نوشته بزنیم یا همونایی که خود انستیتو میزنه کافیه؟

خوده انستیتو یه سری واکسن میزنه ،ولی پیش دکتر اونگان هم که میری حتماً به هر نفر 2 تا واکسنو میزنه !!!
به هر حال دوست عزیز سعی کن یه سری از واکسن رو اینجا بزنی که آنکارا هزینه کمتری پرداخت کنی
تشکر کنندگان: كاميلا ، ghorbat ، shadin_n
سلام دوستان!
برای وقت گرفتن از دکتراونگان باید برای هر نفر یک وقت جدا بگیریم یا نفر اصلی فقط تعداد همراهان رو مشخص می کنه؟
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
(2012-04-19 ساعت 15:35)ozr نوشته:  سلام دوستان!
برای وقت گرفتن از دکتراونگان باید برای هر نفر یک وقت جدا بگیریم یا نفر اصلی فقط تعداد همراهان رو مشخص می کنه؟

با درود فراوان
تا اونجایی که من اطلاع دارم باید برای هر نفر تو کیس یک وقت جداگانه گرفت
تجربه دوستان اینو میگه
حالا اگه اشتباه گفتم دوستان راهنمایی کنند
سلام دوستان

تاريخ مصاحبه من 30 خرداد سه شنبه است...... من ميخواهم بدونم كارهاي پزشكي چقدر زمان ميبره؟ با توجه به اينكه شنبه و يكشنبه تعطيله.... يعني من فقط دوشنبه رو وقت دارم.... چيكار بايد بكنم؟؟؟ از هفته ي قبلش بايد برم؟؟؟ لطفا راهنمايي كنيد
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23