کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
اطلاعیه مهم:igrant Visa units not accepting Iranian documents/passports April

23-27
April 9, 2012

The Consular Section’s Immigrant and Nonimmigrant Visa units will not be accepting missing documentation or passports for cases with completed administrative processing for Iranian cases from April 23 to 27. We apologize for any inconvenience this causes for our Iranian clients.
[/color][/size]
شماره کیس : 2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:01 آگوست 2011 TNT
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:Oct 6
تاریخ دریافت نامه دوم:14 Oct
تاریخ مصاحبه: 5 Dec.
تاریخ دریافت کلیرنس: 12 Jan
تاریخ دریافت ویزا: 19 Apr
تاریخ ورود:Tongue
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-12 ساعت 23:52)Zhoopin نوشته:  با سلام به همۀ شما عزیزان
احتمالاً سئوال من تکراری باشه ولی توی این شلوغی صفحه ها پیدا کردنِ جوابش سخته

سئوال من اینه که : با توجه به بولتن ویزای ژوئن همه کارنت میشن، من هنوز نه واکسنی زدم و نه واسۀ مدیکال اقدام کردم

لطفاً راهنماییم کنین که چه وقت باید اقدام کنم و چطور؟

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
شما همین فردا که شنبه باشه برو واکسنهات رو بزن. برای مدیکال هم فعلا کاری نمیخواد بکنی تا نامه دوم بیاد.

-------------------------
دوستان یک سوال:
دوباره من گیج شدم:
***For the applicants who are below 2 years or over 15 years age please prefer to come here "2 working days" in advance if we do not mention another spesific date in your confirmation letter, other than your request (to your e-mail address). Be careful, we do not work on Sunday in Turkey (weekend).

من از دکتر سوال کردم که بچه زیر دو ساله لازمه باشه یا نه که متن بالا که تقریبا هم روتینه و مثل اینکه برای همه میفرسته رو فرستاده.
حالا بالاخره بچه زیر دو یال مدیکال داره یا نه؟
لازمه که مطب دکتر بیاد؟
ممنون.
تشکر کنندگان: Zhoopin ، SH1A2R3
(2012-04-12 ساعت 11:59)VERTIGO نوشته:  سلام دوستان
آیا برای دکتر در آنکارا یا حتی برای پاستور لازمه تمام کارت های واکسن اعضای خانواده رو از بچگی تا حالا ترجمه کنیم و مهر دادگستری و امور خارجه بزنیم؟؟
ممنون

خير كارت واكسن پاستور بين المللي است و به زبان انگليسي!
امضاتون فراموش نشه.
since 2012
تشکر کنندگان: VERTIGO ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام بچه ها ما رفتيم واكسن زديم. براي آنفلوانزا رفتيم پاستور تجريش كه يه تست آنتي بادي آبله هم گرفت ازمون. براي واكسن آنفولانزا نفري 15 و خورده اي و براي تست هم 5500 تومان گرفتن. واكسن mmr هم توي يه كلينيك توي قيطريه زديم كه نفري 22 تومان گرفت. ولي فكر كنم يه نوبت ديگه هم بايد بزنيم درسته؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا
با تشكر از همه دوستاني كه راهنمائيم كردند
من بالاخره mmr‌رو زدم. البته در يكي از مراكز بهداشتي كه رايگان برام تزريق كردند. و مشكلي كه الان پيش اومده اينه كه قبول نميكنن اين واكسن بايد دو بار به فاصله يك ماه تزريق بشه . البته من شهرستان هستم. دوستان اگه تلفن پاستور رو دارند ميشه به من لطف كنن تا بلكه بتونم همين جا نوبت دوم mmr‌رو تزريق كنم.
ممنون.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

سلام
من رفتم انستیتو پاستور لیست واکسن هایی هم که تو سایت بود رو برده بودم با خودم اما دکتر انستیتو گفت طبق لیستی که خود سفارت آمریکا فرستاده برامون واکسن های هپاتیت، کزاز و MMR کافیه برای آبله مرغان هم تست گرفت ازم. یعنی بقیه واکسن هایی که تو لیست نوشته شده رو لازم نیست بزنیم؟
تشکر کنندگان: كاميلا
(2012-04-14 ساعت 13:45)frz61 نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 12:04)كاميلا نوشته:  با تشكر از همه دوستاني كه راهنمائيم كردند
من بالاخره mmr‌رو زدم. البته در يكي از مراكز بهداشتي كه رايگان برام تزريق كردند. و مشكلي كه الان پيش اومده اينه كه قبول نميكنن اين واكسن بايد دو بار به فاصله يك ماه تزريق بشه . البته من شهرستان هستم. دوستان اگه تلفن پاستور رو دارند ميشه به من لطف كنن تا بلكه بتونم همين جا نوبت دوم mmr‌رو تزريق كنم.
ممنون.

02166953311-9
لطفا نتیجه رو اعلام کنید من هم مشکلم مثل شماست
یک نفر گفت با یک بار هم صادر می کنن و یکی گفت حتما دو بار!!!
دوستان الان تماس گرفتم و سنم رو پرسيدند و گفتند در سال هشتاد و چند(يادم نموند) در يك طرح سراري تحت عنوان mr‌به همه تزريق كردند اين واكسن رو و يك كارت صورتي دادند كه البته من گفتم گمش كردم و گفت نيازي به اون كارت نيست. اينجا بيايد خودمون در كارت وارد ميكنيم و گفت براي من كه سنم 29 ساله يك بار بايد mmr‌رو بزنم.

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: funnybluesolea
ما هم امروز از دكتر توي درمانگاه قيطريه پرسيديم اونم گفت يك بار كافيه، ما اصرار كرديم كه نه سفارت گفته 2 بار، ولي آخرش قبول نكرد. انگار به روال خودشون عمل ميكنند.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: كاميلا
دوستان من 4 تا سوال دارم:
1- اگه هواپیمای من به وقت ترکیه ساعت 6:30 صبح بشینه فرودگاه، من همون روز میرسم به معاینه پزشکی؟
2- حتماً باید اول هتل بگیرم؟ یعنی آدرس هتل رو حتماً باید به دکتر بدم؟
3- با توجه به اینکه من یک نفرم، و کارت واکسنم هم کامله، فرداش کی جواب و میدن بهم؟
4- حداکثر هزینه ی معاینات و آزمایش برای من به دلار و لیر چقد میشه؟؟
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، amin_gholian
سلام
1- بله میرسید نیازی نیست اما حداقل هتل برید که اسبابتون را جایی بگذارید . معمولا هتلها ساعت 12 چک- این را انجام میدن و انباری برای قرار دادن وسایل دارند . از این بابت نگران نبایشد.
2- نه نیازی به ادرس هتل به دکتر نیست.
3- هزینه آزمایش 47.5 دلار. هزینه معاینه دکتر 70 دلار . هزینه واکسن جداگانه حساب میشه که امیدوارم نیازی نداشته باشید.
4- من دوبار رفتم پیش دکتر هر دو بار روز اول عصر ساعت 15:30 دکتر معاینه کرده و فرداش جواب حاضر بود. بار اول ساعت 15 روز بعد و بار دوم با توجه به اینکه ساعت 13 میخواستم سفارت برم و بهشون گفتم ساعت 11 نتایج را اماده کردند.
امیدوارم موفق باشید و خبرای خوب بیارید. برای آنکارا چتر را فراموش نکنید این روزها یهو بارونی میشه.

(2012-04-14 ساعت 15:53)آرشا نوشته:  دوستان من 4 تا سوال دارم:
1- اگه هواپیمای من به وقت ترکیه ساعت 6:30 صبح بشینه فرودگاه، من همون روز میرسم به معاینه پزشکی؟
3- با توجه به اینکه من یک نفرم، و کارت واکسنم هم کامله، فرداش کی جواب و میدن بهم؟

تشکر کنندگان: آرشا ، ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m ، amin_gholian ، a.behzadi
با سلام.

دوستان من و همسرم استانبول مي‌ ريم مديكال.
با فرض اينكه بهمون واكسني نزنن(شنيدم استانبول كارت واكسن‌هاي پاستور رو راحت‌تر قبول مي‌كنن)، حدوداً مي دونيد چقدر هزينمون مي شه؟
چون به نظرم فقط يكي دو نفر از دوستان استانبول رفته بودن مديكال و شايد در دسترس نباشن، اگه دوستان آنكارايي هم جواب بدن ممنون مي‌شم. احتمالاً عددشون توي آنكارا و استانبول حدوداً يكسان باشه.

ارادتمند

CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m ، parsy631
(2012-04-14 ساعت 16:42)ETnakhausetelefonien نوشته:  با سلام.

با فرض اينكه بهمون واكسني نزنن(شنيدم استانبول كارت واكسن‌هاي پاستور رو راحت‌تر قبول مي‌كنن)، حدوداً مي دونيد چقدر هزينمون مي شه؟
چون به نظرم فقط يكي دو نفر از دوستان استانبول رفته بودن مديكال و شايد در دسترس نباشن، اگه دوستان آنكارايي هم جواب بدن ممنون مي‌شم. احتمالاً عددشون توي آنكارا و استانبول حدوداً يكسان باشه.

ارادتمند

سلام دوست عزیز
من هم مثل شما قصد دارم با توصیه دوستان برای مدیکال برم استانبول . سئوال شما را درست متوجه نشدم . منظورتان هزینه مدیکال است یا هزینه سفر؟ اگر هزینه مدیکال را سئوال می کنید برای هر نفر بسته به نیاز به واکسن ها و ... بین 100 تا 250 دلار . emrah66 یکی از دوستان که در استانبول معاینات انجام داد 332 لیر برای یک نفر پرداخت کرد که در سفرنامه اش شرح کامل آن را می توانید ببینید. در مورد هزینه های مسافرت بدیهی است که هزینه اقامت در استانبول بیشتر از آنکارا است و یک هزینه سفر از استانبول به انکارا هم اضافه می شود. خوشحال می شوم بیشتر همفکری کنیم. موفق باشیدSmile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m ، SANI HAGHIGHI
(2012-04-14 ساعت 20:03)parsy631 نوشته:  

ارادتمند

سلام دوست عزیز
من هم مثل شما قصد دارم با توصیه دوستان برای مدیکال برم استانبول . سئوال شما را درست متوجه نشدم . منظورتان هزینه مدیکال است یا هزینه سفر؟ اگر هزینه مدیکال را سئوال می کنید برای هر نفر بسته به نیاز به واکسن ها و ... بین 100 تا 250 دلار . emrah66 یکی از دوستان که در استانبول معاینات انجام داد 332 لیر برای یک نفر پرداخت کرد که در سفرنامه اش شرح کامل آن را می توانید ببینید. در مورد هزینه های مسافرت بدیهی است که هزینه اقامت در استانبول بیشتر از آنکارا است و یک هزینه سفر از استانبول به انکارا هم اضافه می شود. خوشحال می شوم بیشتر همفکری کنیم. موفق باشیدSmile

با سلام
من تلفني با رزرويشن بيمارستان هماهنگ كردم. مشكلي نبود البته يه كمي زبان طرف ضعيف بود ولي همه چي ساده انجام شد.
براي خودم و همسرم وقت گرفتم. گفت ساعت يك بعد از ظهر اينجا باشين.
منظورم هزينه مديكال بود.
بليط و هتلم و گرفتم.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
(2012-04-14 ساعت 15:53)آرشا نوشته:  دوستان من 4 تا سوال دارم:

همون روز می رسی به دکتر آنها تازه ساعت 9 می آن.
دکتر آدرس هتل را نمی خواهد
با توجه به روز مصاحبت جواب را آماده می کنه
2012AS25XXX
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: آرشا ، arman_m ، SH1A2R3 ، a.behzadi
(2012-04-15 ساعت 00:28)ETnakhausetelefonien نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 20:03)parsy631 نوشته:  

ارادتمند

سلام دوست عزیز

با سلام
من تلفني با رزرويشن بيمارستان هماهنگ كردم. مشكلي نبود البته يه كمي زبان طرف ضعيف بود ولي همه چي ساده انجام شد.
براي خودم و همسرم وقت گرفتم. گفت ساعت يك بعد از ظهر اينجا باشين.
منظورم هزينه مديكال بود.
بليط و هتلم و گرفتم.
ارادتمند
موفق باشی
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان