کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-06-06 ساعت 13:48)mojtaba_k نوشته:  
(2012-06-02 ساعت 19:23)majid89 نوشته:  دوستان
تابحال کسی با بچه زیر دوسال رفته پیش دکتر؟ دکتر چیکار کرد؟

این سوال من هم هست نمی دانم چرا کسی در خصوص بچه زیر دو سال چیزی نمی گه من حتی به دکتر هم ایمل زدم ولی جواب نداد اگر کسی در این خصوص اطلاعات داره لطفا پاسخ بده

چند پست بالاتر عرض کردم که معاینه خاصی نداره. تست سل هم نداره. کارت واکسن بین المللی کوچولو را ببرید. و زمان گرفتن وقت هم مثل خودتونه.
من با ایمیل پرسیدم قبلا ازش. البته ییییییییییییییچ آدم زرنگیه اینجور که بچه ها میکن که یه وقت دیدین برای تلکه پول یه قامی سوراخ میکنه. (ترجمه لاتی میخواد)
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، bakhshandehgy ، کیانا ، mojtaba_k ، shadin_n ، amir82
(2012-06-07 ساعت 00:17)jordanir نوشته:  البته ییییییییییییییچ آدم زرنگیه اینجور که بچه ها میکن که یه وقت دیدین برای تلکه پول یه قامی سوراخ میکنه. (ترجمه لاتی میخواد)

بچه ها سریعا زبون لاتیتونو تقویت کنین، ایشون مدیرعامل آینده گوگل هستن و یاد گرفتن این زبون برای استفاده از سرویس های گوگل لازمه. برای شروع بهتره دکمه I'm feeling lucky زو به بزن زنگو تغییر بدین Big Grin
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، bakhshandehgy ، کیانا ، mojtaba_k ، shadin_n ، arman_m ، amir82
سلام دوستان
ما 10 روز پیش مصاحبه داشتیم من انتی بادی vzv رو تو ایران تست کرده بودم که نشون دکتر دادم که کلی عصبی شد نمیدونم چرا نه اینکه برا پولش باشه!!!!!!!!!! خلاصه از معاینه که اومدم بیرون گفتن شما باید یه تست اضافی بدین که دیدم بله همون vzv .ولی به همسرم واکسن زد
هزینه ها :220 دلار برا 2 تا ویزیت و 1 واکسن
90 دلار برا ازمایش و عکس 2 نفر
63.5 لیر برا چک انتی بادی
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، daria ، bakhshandehgy ، arman_m
(2012-06-08 ساعت 13:21)dr.sami نوشته:  سلام دوستان
ما 10 روز پیش مصاحبه داشتیم من انتی بادی vzv رو تو ایران تست کرده بودم که نشون دکتر دادم که کلی عصبی شد نمیدونم چرا نه اینکه برا پولش باشه!!!!!!!!!! خلاصه از معاینه که اومدم بیرون گفتن شما باید یه تست اضافی بدین که دیدم بله همون vzv .ولی به همسرم واکسن زد
دوستان گرامی به خصوص با تجربه ها
با این دکتر چکار کنیم؟ پول الکی نباید بهش داد. تا کی آخه؟ حداقل جامعه پزشکی ایران که از ترکیه چیزی کم که نداره.
بیاید
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria
(2012-06-08 ساعت 16:03)jahan_roone نوشته:  
با این دکتر چکار کنیم؟ پول الکی نباید بهش داد. تا کی آخه؟ حداقل جامعه پزشکی ایران که از ترکیه چیزی کم که نداره.
بیاید

به نظر بنده راهش اینه که مثل خیلی از دوستان همه برای آزمایشات پزشکی بریم استانبول تا این آقای دکتر کمی به خودشان بیایند.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، daria ، arman_m
(2012-06-08 ساعت 18:19)parsy631 نوشته:  
بیاید

به نظر بنده راهش اینه که مثل خیلی از دوستان همه برای آزمایشات پزشکی بریم استانبول تا این آقای دکتر کمی به خودشان بیایند.

اینم راهی است. ولی خیلیها مثل ما برنامشون رو برای آنکارا گذاشتن. راهی برای اعتراض و شکایت هست؟
===================
2012AS50xxx
تشکر کنندگان: ASALI ، ghorbat ، schaghayegh ، parsy631 ، majid89
درود بر شما
هتل اوزیلهان اتاق دابل شبی چند در میاد؟ میل زدم به هتل جالب بود که دلیور نشد. میلشون خرابه.
البته به هتل asalhotel میل زدم گفتند 65 دلار!
سپاس
===================
2012AS50xxx
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria
(2012-06-08 ساعت 18:53)jahan_roone نوشته:  درود بر شما
هتل اوزیلهان اتاق دابل شبی چند در میاد؟ میل زدم به هتل جالب بود که دلیور نشد. میلشون خرابه.
سپاس
سلام
دوست عزیز توی سایت booking.com خیلی راحت میتونید قیمت و شرایط هتلها رو پیدا کنید , جالب اینکه یه گزینه ای جدیدا توش پیدا کردم Big Grin که وقتی شهر آناکارا رو مثلا انتخاب کردین و هتلهاش رو آورد یه گزینه ای داره که هتلهای نزدیک مکانهای خاصو نشونتون میده مثل سفارت آمریکا Wink
راستی چرا سوال مربوط به هتل رو اینجا نوشتید ؟ Big Grin تو موضوع خودش سریعتر و بهتر جواب میگیرید
2012AS00049xxx
رویت قبولی:یکم دیر Big Grin
ارسال فرمها:27dec
کارنت شدن:Apr
مصاحبه:14Jun
دربافت ویزا :16Jun
تاریخ ورود به آمریکا : 18 oct مقصد : Colorado
تعداد : خودم
تشکر کنندگان: daria ، schaghayegh ، ghorbat ، arman_m
(2012-06-08 ساعت 21:17)باران90 نوشته:  
سپاس
سلام
دوست عزیز توی سایت booking.com خیلی راحت میتونید قیمت و شرایط هتلها رو پیدا کنید , جالب اینکه یه گزینه ای جدیدا توش پیدا کردم Big Grin که وقتی شهر آناکارا رو مثلا انتخاب کردین و هتلهاش رو آورد یه گزینه ای داره که هتلهای نزدیک مکانهای خاصو نشونتون میده مثل سفارت آمریکا Wink
راستی چرا سوال مربوط به هتل رو اینجا نوشتید ؟ Big Grin تو موضوع خودش سریعتر و بهتر جواب میگیرید

دوست عزيز هتل اوزيلهان براي دبل شبي 57$ ميگيرهSmile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m
(2012-06-08 ساعت 21:17)باران90 نوشته:  
سپاس
سلام
ببخشید. فکر کردم دکتر و هتل یه تاپیک دارن.Big Grin
===================
2012AS50xxx
تشکر کنندگان: باران90 ، ghorbat ، arman_m
(2012-06-08 ساعت 18:36)jahan_roone نوشته:  
بیاید

اینم راهی است. ولی خیلیها مثل ما برنامشون رو برای آنکارا گذاشتن. راهی برای اعتراض و شکایت هست؟

سلام
متاسفانه ما ایرانیها فقط به کار خودمون فکر می کنیم و دیگران چندان برای ما اهمیتی ندارن...(دقیقا مثل رانندگی مون!)
خیلی وقت بود می خواستم این مطلب رو بگم ولی فراموش می شد.

دوستان
وقتی کسی دکتر معتمد سفارت باشه یعنی اینکه درآمد فوق العاده ای داره... ولی متاسفانه این شخص باز هم طمع بیشتری داره.
تا وقتی که ما صدامون در نیاد چه کسی و از کجا می خواد بفهمه که این دکتر داره ما رو سرکیسه می کنه؟؟ این یه چیز واضحه که وقتی کسی تیتر آنتی بادی رو داره یعنی نباید واکسن بزنه. حالا اگر پاستور ایران و.. رو قبول ندارن خوب می تونن خیلی راحت این رو اعلام کنن و بگن فقط آزمایشات انجام شده در مطب دکتر خوشون قابل پذیرش هست و ما هم تکلیفمون رو می دونستیم....
اما همچین چیزی نگفته اند و دکتر حق نداره به هیچ بهانه ای (حتی مثلا دروغ گفتن یه شخص قبلی) به ما واکسن بیخودی بزنه.
من خدم تیتر آنتی بادی واریسلام پنج هزار و خورده ای شده و واقعا زور داره برم اونجا و دوباره واکسن بزنم!

توصیه من به دوستان اینه که اگر نمی خواهید تا قبل از مصاحبه درگیر شکایت و اعتراض بشید (مثل خودم) حداقل بعد از مصاحبه به سفارت ایمیل بزنید و اعلام کنید که دکتر اونگان به شما یا دوستانتان واکسن بی خودی زده یا آزمایش بی دلیل گرفته.
اگر چند تا ایمیل به سفارت ارسال بشه حتما تاثیر می گذاره.

با تشکر

پ.ن.
راستی این صدمین پست من تو مهاجر سراستSmile
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، a.r.a.s.h1 ، arman_m ، neshat
(2012-06-09 ساعت 19:50)majid89 نوشته:  
(2012-06-08 ساعت 18:36)jahan_roone نوشته:  
بیاید

سلام
متاسفانه ما ایرانیها فقط به کار خودمون فکر می کنیم و دیگران چندان برای ما اهمیتی ندارن...(دقیقا مثل رانندگی مون!)
خیلی وقت بود می خواستم این مطلب رو بگم ولی فراموش می شد.

دوستان
وقتی کسی دکتر معتمد سفارت باشه یعنی اینکه درآمد فوق العاده ای داره... ولی متاسفانه این شخص باز هم طمع بیشتری داره.
تا وقتی که ما صدامون در نیاد چه کسی و از کجا می خواد بفهمه که این دکتر داره ما رو سرکیسه می کنه؟؟ این یه چیز واضحه که وقتی کسی تیتر آنتی بادی رو داره یعنی نباید واکسن بزنه. حالا اگر پاستور ایران و.. رو قبول ندارن خوب می تونن خیلی راحت این رو اعلام کنن و بگن فقط آزمایشات انجام شده در مطب دکتر خوشون قابل پذیرش هست و ما هم تکلیفمون رو می دونستیم....
اما همچین چیزی نگفته اند و دکتر حق نداره به هیچ بهانه ای (حتی مثلا دروغ گفتن یه شخص قبلی) به ما واکسن بیخودی بزنه.
من خدم تیتر آنتی بادی واریسلام پنج هزار و خورده ای شده و واقعا زور داره برم اونجا و دوباره واکسن بزنم!

توصیه من به دوستان اینه که اگر نمی خواهید تا قبل از مصاحبه درگیر شکایت و اعتراض بشید (مثل خودم) حداقل بعد از مصاحبه به سفارت ایمیل بزنید و اعلام کنید که دکتر اونگان به شما یا دوستانتان واکسن بی خودی زده یا آزمایش بی دلیل گرفته.
اگر چند تا ایمیل به سفارت ارسال بشه حتما تاثیر می گذاره.

با تشکر

پ.ن.
راستی این صدمین پست من تو مهاجر سراستSmile

من هم موافقم. بهتره همگی به برخورد نامناسب این دکتر اعتراض کنیم. حداقلش اینه که بچه هایی که رفتن مصاحبه و رفتار نامناسب دیدن میل بزنن به سفارت و بگن.
===================
2012AS50xxx
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، mmmsdeghi ، arman_m ، majid89
دوستان دو سوال یا بهتر بگم دو مشکل مربوط به مدیکال واسم پیش اومده اگه ممکنه راهنمایی کنید. اول اینکه متاسفانه واکسیناسیونم رو گذاشتم واسه این هفته آخری قبل از مصاحبه. حالا تو سایت دکتر یون دیدم که نوشته ویروس زنده رو تا 30 روز قبل از مدیکال تزریق نکرده باشید وگرنه در ارائه گزارش تاخیر بوجود میاد. میدونید که مننژیت و MMR ویروسهای زنده هستند. حالا به نظر دوستان چه باید بکنم؟ Sadدوم اینکه از دوستانی که تجربه مدیکال رو دارن میخواستم بدونم گرفتن وقت قبلی چقدر دقیقه؟ آیا میشه همینطوری بدون وقت قبلی هم خودمونو یه روز تو مدیکال جا کنیم؟ WinkTongueمرسی
ما که یقین دارم روزی پروانه می شویم پس بگذار روزگار تا می تواند پیله کند.

شماره کیس: 2012AS00041XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 04 آگوست 2011، از طریق ایمیل
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2012
تاریخ مصاحبه: 20 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 31 July
جمع تقریبی هزینه ها: 4 میلیون تومان
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat
ببخشيد من سوال داشتم واسه نشان دان تيتر آبله، جواب آزمايش خون كافيه؟؟يا بايد بره پاستور تاييد بشه؟
تشکر کنندگان: ghorbat
دوستان عزيز مصاحبه رفته كسي مي دونه مطب دكتر اونگان جمعه ها تا چه ساعتي بازه ؟ دكتر بعداز ظهر جمعه هم كار مي كنه ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان