کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-06-10 ساعت 00:46)Mostafa Kianoush نوشته:  دوستان دو سوال یا بهتر بگم دو مشکل مربوط به مدیکال واسم پیش اومده اگه ممکنه راهنمایی کنید. اول اینکه متاسفانه واکسیناسیونم رو گذاشتم واسه این هفته آخری قبل از مصاحبه. حالا تو سایت دکتر یون دیدم که نوشته ویروس زنده رو تا 30 روز قبل از مدیکال تزریق نکرده باشید وگرنه در ارائه گزارش تاخیر بوجود میاد. میدونید که مننژیت و MMR ویروسهای زنده هستند. حالا به نظر دوستان چه باید بکنم؟ Sadدوم اینکه از دوستانی که تجربه مدیکال رو دارن میخواستم بدونم گرفتن وقت قبلی چقدر دقیقه؟ آیا میشه همینطوری بدون وقت قبلی هم خودمونو یه روز تو مدیکال جا کنیم؟ WinkTongueمرسی

تا اونجا که من پرسیدم فقط mmr رو ویروس زنده در نظر میگیرن
حالا اگه از این بابت نگرانید که یه وقت دکتر اونگان بهتون سر این قضیه گیر نده میتونید برید همون آنکارا واکسن های زنده رو تزریق کنید که بدون شک هزینه بیشتری نسبت به ایران باید پرداخت کنید
در مورد وقت قبلی هم باید بهتون بگم که خیلی وقتها شده افرااد وقت قبلی دارند ولی اصلا منشی های دکتر هیچ توجهی به رزرو وقت ها ارز قبل نکرده.
پس اگه میبینید وقتها پر شده برید همون جا حضوری وقت بگیرین
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: daria ، schaghayegh ، Mostafa Kianoush
(2012-06-10 ساعت 09:08)gulu نوشته:  دوستان عزيز مصاحبه رفته كسي مي دونه مطب دكتر اونگان جمعه ها تا چه ساعتي بازه ؟ دكتر بعداز ظهر جمعه هم كار مي كنه ؟
دوست عزیز ، جمعه ها و شنبه ها کلاً بازه ولی فکر کنم یکشنبه ها تا ظهر بیشتر نیست .Wink

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان:
(2012-06-10 ساعت 13:01)arman_m نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 00:46)Mostafa Kianoush نوشته:  دوستان دو سوال یا بهتر بگم دو مشکل مربوط به مدیکال واسم پیش اومده اگه ممکنه راهنمایی کنید. اول اینکه متاسفانه واکسیناسیونم رو گذاشتم واسه این هفته آخری قبل از مصاحبه. حالا تو سایت دکتر یون دیدم که نوشته ویروس زنده رو تا 30 روز قبل از مدیکال تزریق نکرده باشید وگرنه در ارائه گزارش تاخیر بوجود میاد. میدونید که مننژیت و MMR ویروسهای زنده هستند. حالا به نظر دوستان چه باید بکنم؟ Sadدوم اینکه از دوستانی که تجربه مدیکال رو دارن میخواستم بدونم گرفتن وقت قبلی چقدر دقیقه؟ آیا میشه همینطوری بدون وقت قبلی هم خودمونو یه روز تو مدیکال جا کنیم؟ WinkTongueمرسی

حالا اگه از این بابت نگرانید که یه وقت دکتر اونگان بهتون سر این قضیه گیر نده میتونید برید همون آنکارا واکسن های زنده رو تزریق کنید که بدون شک هزینه بیشتری نسبت به ایران باید پرداخت کنید
در مورد وقت قبلی هم باید بهتون بگم که خیلی وقتها شده افرااد وقت قبلی دارند ولی اصلا منشی های دکتر هیچ توجهی به رزرو وقت ها ارز قبل نکرده.
شاد و پیروز باشید

در تایید صحبتتون باید بگم به دکتر یون ایمیل زدم گفت که همینطوری بدون وقت قبلی بیا و یا شانس یا اقبال اگر رسیدیم کارتو راه میندازیم.
ما که یقین دارم روزی پروانه می شویم پس بگذار روزگار تا می تواند پیله کند.

شماره کیس: 2012AS00041XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 04 آگوست 2011، از طریق ایمیل
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2012
تاریخ مصاحبه: 20 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 31 July
جمع تقریبی هزینه ها: 4 میلیون تومان
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat
(2012-06-10 ساعت 14:47)Mostafa Kianoush نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 13:01)arman_m نوشته:  

شاد و پیروز باشید

در تایید صحبتتون باید بگم به دکتر یون ایمیل زدم گفت که همینطوری بدون وقت قبلی بیا و یا شانس یا اقبال اگر رسیدیم کارتو راه میندازیم.

همانطور که قبلا تو پیغام خصوصی عرض کردم هم برای تاکید -با توجه به تحقیق بیشتر- و هم برای اطلاع دوستان با توجه به شرایط شما اصلا واکسن را نزنید که توی آزمایش خونتون اثر میذاره و احتمال به تعویق افتادن مدیکال هم وجود داره.
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، daria ، Mostafa Kianoush
(2012-06-10 ساعت 13:05)ghorbat نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 09:08)gulu نوشته:  دوستان عزيز مصاحبه رفته كسي مي دونه مطب دكتر اونگان جمعه ها تا چه ساعتي بازه ؟ دكتر بعداز ظهر جمعه هم كار مي كنه ؟
دوست عزیز ، جمعه ها و شنبه ها کلاً بازه ولی فکر کنم یکشنبه ها تا ظهر بیشتر نیست .Wink
مطب دکتر اونگان جمعه ها باز و شنبه ها تا ساعت 1 بازه و یکشنبه ها هم کلاً تعطیله

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، ASALI
سلام!من 20 جون مصاحبه دارم و رفتم واسه هجدهم وقت دکتر بگیرم ولی همه ساعتا پر شده.یعنی ممکنه اگه بدون وقت برم بگن نمیشه؟؟هرچی هم به تلفن هاشون زنگ می زنم یکیش اشغاله و یکیش هم بر نمیدارن اصلا!
تشکر کنندگان:
اصلا نوبت ها رو نگاه نمیکنن!!! هرکی زودتر برسه!!!!
شماره کیس: 2012AS00041xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20 آگوست 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: 6000 عکس+41000 پست آرامکس+...
تشکر کنندگان: barcelon ، ghorbat ، msi ، ASALI
سلام، وقت بخیر
من نتایج آزمایش پزشکیم بیست روز زودتر از تاریخ مصاحبه ام آماده میشه، میتونم اونها رو دستی ببرم به سفارت تحویل بدم؟ یا بزارم تا همون روز مصاحبه؟
با تشکر
تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-06-12 ساعت 23:15)smmyp نوشته:  سلام، وقت بخیر
من نتایج آزمایش پزشکیم بیست روز زودتر از تاریخ مصاحبه ام آماده میشه، میتونم اونها رو دستی ببرم به سفارت تحویل بدم؟ یا بزارم تا همون روز مصاحبه؟
با تشکر

حتی اگه زودتر ازتون قبول کنن بازم فایده ای نداره،‌ برای سفارت مهم اینه که روز مصاحبه نتایج تست پزشکیتون رو داشته باشین. همین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، smmyp
سلام دوستان
من چهارشنبه 28 جولای مصاحبه دارم، میخواستم بدونم چه روزی برای تست پزشکی برم، اگه دوشنبه تست های پزشکیو انجام بدم سه شنبه نتایجو بهم میدن.
ممنون میشم جواب بدین چون موندم برای چه روزی وقت دکتر بگیرم
(2012-06-13 ساعت 21:29)solaris نوشته:  سلام دوستان
من چهارشنبه 28 جولای مصاحبه دارم، میخواستم بدونم چه روزی برای تست پزشکی برم، اگه دوشنبه تست های پزشکیو انجام بدم سه شنبه نتایجو بهم میدن.

بله همینکارو کنید ، فقط حواستون به تعطیلات ترکیه باشه که دوشنبه تعطیل نباشه.
since 2012
دوست عزیز ۲۸ جولای میشه شنبه ۷مرداد .اشتباه نمیکنید؟
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
(2012-06-13 ساعت 22:53)کیانا نوشته:  
دوست عزیز ۲۸ جولای میشه شنبه ۷مرداد .اشتباه نمیکنید؟

ببخشید اشتباه تایپی بود، 25 جولای
تشکر کنندگان: کیانا ، ghorbat
2 تا سوال:
1) برای من 2 نوبت واکسن mmr یکی 2003 و یکی هم آخر می 2012 توی کارتم دارم. آیا باید دوباره 1 ماه بعد تکرارش کنم با توجه به اینکه اگه بزنم 20 روز قبل از معاینات پزشکیمه و اینجوری که من متوجه شدم اختلال ایجاد میکنه. تکلیف چیه؟
2) تست آنتی بادی آبله مرغون رو حتما باید انسیتو پاستور تایید کنه؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
یه چیز دیگه برای دختر من که حدود 2 سال و نیم داره کارت زرد رنگ مثل مال خودمون ندادند فقط کارت واکسنشو ترجمه کردیم همونو پاستور مهر کرده. درسته؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: ghorbat ، ASALI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان