موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام چند تا سوال دارم که جوابشون در صفحات ابتدا هست ولی فکر کردم بخاطر زمان شاید این شرایط تغییر کردن بس دوباره میبرسم مرسی میشم جواب بدین
1شرایط اب هوایی اونجا چطوره؟2یک سایت که بهترین دبیرتاناش اونجا و اینکه ایا اینجا برا درس خوندن خوبه و در اینده برای درس خوندن؟ 3قیمت مسکنو تغذیه و اینا
ممنون میشم جواب بدین
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
2015-10-09 ساعت 07:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-15 ساعت 11:02 توسط reza.aa.)
خیلی وقته میخواستم اینو بنویسم ولی وقت نشد اما الان وقت دارم و مینویسمش.
اگه الان دوماه مونده به زمانی بود که میخواستم بیام امریکا چکار میکردم ؟؟؟؟
اول از همه بلیت هواپیما رو میگرفتم اونم تا جایی که پولم جواب میداد بیلتی میگرفتم که هر چه شده زمان سفرم کوتاهتر باشه و ترجیحا روشنایی روز برسم ، مطمعنان از پروازهایی استفاده میکردم که از ایران به اروپا و بعد امریکا میرفتن درواقع ترکیش لوفتهانزا یا هر گزینه اورپایی دیگه ای که میشد و اگر چاره ای نداشتم از قطر و امارات . وقتی شما میدونید چه ساعتی وارد امریکا میشید یعنی میدونید باید دنبال مسکن باشید . من فقط و فقط ایر بی ان بی رو پیشنهاد میکنم چون واقعا هتل و مسافرخونه رفتن اشتباه ترین انتخاب ممکنه . اگه دوست اشنا یا بستگانی دارید که توی امریکا هستن و میگن بیاید پیش ما حتما مزاحمشون بشید حتی برای سه چهار روز اما اگه نخواستن که مزاحمشون بشید ازشون بخواید که براتون از ایر بی ان بی خونه بگیرن ولی به هیچ وجه ازشون نخواید که شماره کابانکب و این داستانها رو به شما بدن مطمعن باشید اگه بدن هم ناراضی بودن و از سر ناچاریو رو دروایسی بهتون دادن پس لطفا نخواید اما راه حل چیه . سایت ایر بی ان بی یه امکاناتی داره که من شخصا ازش اسفتاده نکردم اما میدونم ه کار میکنه . یکیشون گیفت یا همون هدیست . حالا به چه درد میخوره ؟؟؟؟؟
شما میرید یه سراف مطمعن پیدا میکنید و قبلش هم یه حساب ایر بی ان بی با ز میکنید و بهشون میگید که به صورت گیفت ااکانت ایربی ان خودشون به اکانت شما اعتبار یا همون پول واریز کنن . مثلا هزار دلار بعد از اون انگار شما تو حساب ایر بی انبیتون هزار دلار پول دارید که میتونید باش خونه بیگیرید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب.
من به تازگی از دالاس به سیاتل آمدم، و به دنبال یک همخانه هستم.
اگر کسی موقعیت مشابه دارد ، لطف بفرمایید به موبایل تماس بگیرید یا پیام ارسال کنید.
شماره من : ۴۶۹۶۸۵۳۳۳۸ 4696853338
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
منم الان ده روزه بلیووهستم از AIRBNB.COM خون برای یکماه اجاره کردم که عالیه واقعا
اما هنوز ددودولم که کچا دنبال خنه بگردم؟ سیاتل؟بلیوو؟ کیرکلند؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
توی سیاتل وضعیت بیزینس های کوچک مثل فست فود یا آبمیوه فروشی یا .... چطوره؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-12 ساعت 23:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-12 ساعت 23:27 توسط Nightsky007.)
دوستان کسی تو سیاتل و حومه مثل ادموند یا لینوود هست که همخونه بخواد؟فوری برای این ماه حتی شده
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب.
من در سیاتل به دنبال یک همخانه هستم.
اگر کسی موقعیت مشابه دارد ، لطف بفرمایید به موبایل تماس بگیرید یا پیام ارسال کنید.
شماره من : ۴۶۹۶۸۵۳۳۳۸ 4696853338