موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ما دو روزه که اومدیم سیاتل ،خیلی خوشحال هستیم که پیش دوستان خوب اینجا آمدیم ،امیدوارم بتونیم با آقایان و خانم هایی که اینجا زندگی میکنند بیشتر آشنا بشیم ،مثل امیرآقا و آقا رضا و شهرزاد خانم و بقیه دوستان
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام.لطفا دوستان باتجربه پاسخ بدن .البته شایدهم بنظرتون خیلی بدیهی بیادولی من سردرنیاوردم.درسایت trulia.comجلوی آپارتمانهای اجاره ای قیمت رامثلا به این صورت نوشته :$2200/mo+ میخواستم لطفا بگین منظورازاین mo چیه ؟وچرا جلوی بعضی ها نوشته +mo وجلوی بعضی ها فقط mo؟ممنونم .
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-24 ساعت 23:50)ماندانا.م نوشته: سلام.لطفا دوستان باتجربه پاسخ بدن .البته شایدهم بنظرتون خیلی بدیهی بیادولی من سردرنیاوردم.درسایت trulia.comجلوی آپارتمانهای اجاره ای قیمت رامثلا به این صورت نوشته :$2200/mo+ میخواستم لطفا بگین منظورازاین mo چیه ؟وچرا جلوی بعضی ها نوشته +mo وجلوی بعضی ها فقط mo؟ممنونم .
سلام دوست عزیز.یعنی ماهی 2200 به بالا.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من وهمسرم کارشناسی ارشد آلودگیهای محیط زیست داریم یکی از صنعتی اصفهان و یکی از آزاد
می خوام بدونم بازار کارش و راه ادامه تحصیلش برای ما تو سیاتل فراهمه یا نه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید.
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سیاتلی ...
بزودی زود به شما می پیوندیم ...
شاد و سلامت باشید همگی
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان جواب ماروهم بده ممنون میشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلاااام ، ديروز رفتمو تست دادم با دوتا غلط كه نبود تو اون سوالا قبول شدم ?
خيلي خوشحالم?
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام به دوستان عزیز سیاتلی ، میخواستم بدونم از شهر Bellingham, و اینکه آیا ایرانی هم اونجا زندگی میکنه و هزینه اجاره یکخوابه یا استودیو و شرایط پیدا کردن کار ،اطلاعاتی دارید؟ از لطفتتون ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
فایل سوال های رانندگی کجاست؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵