موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان
اول متشکرم از دوست عزیز danoosh بابت جوابشون ,ما هم یک ماهی میشه آومدیم و خونه ما هم کنت هست فعلا که منتظر سوسیال هستیم وار حال کسب اطلاعات مفید از دوستان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
فراموش کردید بگید بغیر ابرو بارون عامل سوم دیگه هم هست که بدجور سراغتون میاد اونم مه هست مه هم تو فصل پاییز و زمستان هست
در کل واشنگتن ایالت خوشگلی هست از نظر اب و هوایی هم طبعا سردتر از کالیفرنیا هست ولی قابل تحمل هست سرماش اگر از پس هزینه اجاره خونه تو کالیفرنیا برمیاید انتخاب خوبی هست وگرنه واشنگتن بهتره تو بقیه موارد هم خرج و مخارج تقریبا یجور هست
این هم اضافه میکنم اینجا خیلی از خونه ها گاز طبیعی ندارند ولی تو ایالت های دیگه مثل یوتا تگزاس نوادا ونیویورک و.... گاز هست که هزینه گرمایشی بسیار پایین میاره
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
19
1 تشکر در 0 ارسال
يه موضوعي كه هست اينه كه اينجا بخاطر ازدياد درخت ، با يه باد و طوفاني كنده ميشن و رو كابلهاي برق ميفتن ...
تو اين هواي سرد ، هفته قبل اكثر شهرهاي دوروبر برقش قطع شده بود و ما هم در ردموند ٢ شب و روز برق نداشتيم و از سرما يخ زديم
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
آیا کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد این سایت داره و میمونه من رو راهنمایی کنهLabor & Industries (L&I), Washington State
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-12-01 ساعت 08:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-01 ساعت 08:23 توسط behjat.)
(2015-12-01 ساعت 05:20)reza20 نوشته: رضا دوباره اومد. هر سوالی در مورد سیاتل و شهر های اطرافش دارید میتونید از من بپرسید
خوشحال میشم تا به هموطنهام کمک بکنم
سلام من از لس آنجلس میخوام برم ایران و برای شش ماه بعد میخوام از سیاتل شروع کنم اگر لطف کنید بفرمایید از چه شهری شروع کنم که اجاره سوییت یا اتاق برای شروع کمتر باشه ،و آیا اطلاعی از شرایط شهر belinghamدارید،و آیا ممکنه کار پرستاری کودک یا سالمند برای من پیدا بشه، و در ضمن آیا کمکهای دولتی در حد لس آنجلس شامل ما میشه، همسر من ۶۵ سالش تموم شده، ممنونم از لطف شما
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-01 ساعت 08:48)reza20 نوشته: (2015-12-01 ساعت 08:22)behjat نوشته: (2015-12-01 ساعت 05:20)reza20 نوشته: رضا دوباره اومد. هر سوالی در مورد سیاتل و شهر های اطرافش دارید میتونید از من بپرسید
سلام من از لس آنجلس میخوام برم ایران و برای شش ماه بعد میخوام از سیاتل شروع کنم اگر لطف کنید بفرمایید از چه شهری شروع کنم که اجاره سوییت یا اتاق برای شروع کمتر باشه ،و آیا اطلاعی از شرایط شهر belinghamدارید،و آیا ممکنه کار پرستاری کودک یا سالمند برای من پیدا بشه، و در ضمن آیا کمکهای دولتی در حد لس آنجلس شامل ما میشه، همسر من ۶۵ سالش تموم شده، ممنونم از لطف شما
من اطلاع ندارم برای چی میخواهید برید ایران. اگر دلتون تنگ شده و از این قبیل چیزها که پیشنهاد میکنم نرید و صبر کنید تا سیتیزن بشید بعد برید. یعنی به همه پیشنهاد میکنم تا سیتیزن نشید تو این ۵ سال از آمریکا بیرون نرید حتی مکزیک و کانادا (عرض کنم قوانین ۳ سال در پنج سال در آمریکا بودن و ۶ ماه و یک روز در سال در آمریکا رو میدونم. این فقط یک پیشنهاده از طرف من اگر سیتیزنی براتون خیلی مهمه)
این به خیلی چیرها بستگی اره. یعنی اینکه شما مجردی یا متهل. کارتون کدوم شهره. ولی ارزانترین شهر اینجا اورت است.
belingham نزدیک کاناداست و هیچ ربطی به سیاتل و شهرهای اطرافش نداره و من هم هیج اطلاعی در مورد این شهر ندارم
اگر سننتون از 35 کمتر باشه کار نگهداری کودکان اینجا 100 درصد میتونی پیدا کنی ولی اگر زیاد باشه فکر نکنم
برای کمک دولتی که حدود 195 دلار dshs فوت استمپ میده اگر درآمدتون کم باشه. و حتی پول نقد هم به شما اگر سنتون زیاد باشه میدن ولی من پول نقد رو بشما پیشنهاد نمیکنم اگر سیتیزنی برانون مهمه
دوست عزیز مگه سیتیزن شدن چه مزایایی داره که اصرار داشته باشیم که هر چه زود تر سیتیزن بشیم؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-12-01 ساعت 11:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-01 ساعت 11:17 توسط behjat.)
(2015-12-01 ساعت 10:53)reza20 نوشته: (2015-12-01 ساعت 10:21)a4542 نوشته: (2015-12-01 ساعت 08:48)reza20 نوشته: (2015-12-01 ساعت 08:22)behjat نوشته: (2015-12-01 ساعت 05:20)reza20 نوشته: رضا دوباره اومد. هر سوالی در مورد سیاتل و شهر های اطرافش دارید میتونید از من بپرسید
من اطلاع ندارم برای چی میخواهید برید ایران. اگر دلتون تنگ شده و از این قبیل چیزها که پیشنهاد میکنم نرید و صبر کنید تا سیتیزن بشید بعد برید. یعنی به همه پیشنهاد میکنم تا سیتیزن نشید تو این ۵ سال از آمریکا بیرون نرید حتی مکزیک و کانادا (عرض کنم قوانین ۳ سال در پنج سال در آمریکا بودن و ۶ ماه و یک روز در سال در آمریکا رو میدونم. این فقط یک پیشنهاده از طرف من اگر سیتیزنی براتون خیلی مهمه)
این به خیلی چیرها بستگی اره. یعنی اینکه شما مجردی یا متهل. کارتون کدوم شهره. ولی ارزانترین شهر اینجا اورت است.
belingham نزدیک کاناداست و هیچ ربطی به سیاتل و شهرهای اطرافش نداره و من هم هیج اطلاعی در مورد این شهر ندارم
اگر سننتون از 35 کمتر باشه کار نگهداری کودکان اینجا 100 درصد میتونی پیدا کنی ولی اگر زیاد باشه فکر نکنم
برای کمک دولتی که حدود 195 دلار dshs فوت استمپ میده اگر درآمدتون کم باشه. و حتی پول نقد هم به شما اگر سنتون زیاد باشه میدن ولی من پول نقد رو بشما پیشنهاد نمیکنم اگر سیتیزنی برانون مهمه
دوست عزیز مگه سیتیزن شدن چه مزایایی داره که اصرار داشته باشیم که هر چه زود تر سیتیزن بشیم؟
درست میفرمایید. من دیگه هیچ توصیه ای در این مورد نمیکنم.
سلام آقا رضا ممنونم که جوابمو خیلی زود دادید، من چون فرزندانم قراره بیان ونکوور، میخوام بیام سیاتل که نزدیکشون باشم ،البته که هدف من هم هرچه زودتر سیتیزن شدنه، اینبارهم فقط چندماه، ایران میمونم و دیگه انشاالله قصدم موندنه، من ۵۶ سالمه، و هدفم انجام هرکاری برای موندنه، و امیدوارم که بتونم یک شروع جدید تو سیاتل و شهرهای اطرافش داشته باشم، بازهم از لطفتتون ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-02 ساعت 11:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-02 ساعت 11:54 توسط hu24505.)
سلام دوستان عزیز
کسی تو سیاتل به هم خونه احتیاج نداره ؟
یا کسی رو می شناسید که احتیاج داشته باشه ؟
من اوایل هفته میام 6 دسامبر
متشکرم
**2015AS22
Issued 16-Sep-2015
Seattle
ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ