موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-09 ساعت 05:33)_royaye_sabz_ نوشته: با سلام . طوری که تاپیک تو برندگان لاتاری ۲۰۱۵ خوندم اقا رضا هم به سیاتل رسیدن . خیلی دوست دارم نظرشو بعد از رسیدن به آمریکا و سیاتل بدونم !مشتاقانه .... ☺
دوست عزیز اگر به صفحات قبل رجوع کنید فکر کنم حدود 10 یا 12 صفحه قبل ایشان به سیاتل رسیدند راضی بودند و کار هم پیدا کردند تجربیاتشان راجب بانک و اوبر نوشتند احتمالا در حال حاضر وقت ندارند و مشغول هستند ارزو میکنم خوب و خوش باشند .
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم free pigeon و امیر مهاجر محترم سپاسگزارم از اطلاعات مفید و دلگرم کننده شما شاد و پیروز باشید.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-24 ساعت 14:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-25 ساعت 01:37 توسط Danoosh.)
سلام دوستان، يه آپارتمان ٢ خوابه بسيار تميز در شهر لينوود براي اجاره موجوده با قيمت مناسب و موقيعت مكاني خوب ( ١٠ دقيقه تا ترانزيت سنتر و كالج و الدروود مال داره ) من ميخوام جا به جا شم ميخوام اجاره رو واگذار كنم. قرارداد تا آخر ماه جون هستش اگه بخوايد ميتونيد با صاحب خانه تمديد كنيد خودتون. اگه كسي خواست بهم پيغام بده تا مبلغ اجاره و شرايط رو توضيح بدم،
شماره كيس: 37XX / آنكارا / كارنت: 9 DEC / نامه دوم: 12 DEC / مصاحبه: 17 FEB / وضعيت: AP
آپديت ها: 17feb, 19feb, 26feb, 27feb, 2march, 9march, 20march, 01jun, 02jun, 05 jun
كلير : Jun 05 بعد از 108 روز انتظار، دريافت ويزا jun 10
ورود به امريكا: July 06
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
کسی آرایشگر ایرانی برای آقایآن سراغ داره ؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان هست که رشته اش برق باشه یا کار مرتبط با برق اینجا انجام میده میخواستم ازشون کمک بگیرم ,مثلا برقکار ساختمانی یا برقکار صنعتی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ويزا رو از سفارت رفتيم، ايشالا تا يكي دو ماه ديگه به دوستان سياتلي اضافه ميشم
Case Number: 2016AS20** => 4 Person =>DS260:23 May => interview:Yerevan, 27 October => AP
uptade: None Cleared : 2 March
Live in Pullman, Washington
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اینطور که من احساس کردم هرچی از جنوب امریکا دورتر و به کانادا نزدیک میشیم یک مقدار کلاس و تحصیلات افراد میره بالاتر،
فقط آخرش من نفهمیدم اونجا یخ بندونه؟اب و هوای نرمال داره؟گرمه؟کسی که میخاد تصمیم بگیره و ببینه دووم میاره یا نه باید بدونه چهار فصل رو اونجا کامل داره یا فقط افراد سرمایی و گرمایی نظراتشونو انتقال دادن؟
یک مورد دیگه،دید افراد نسبت به مسلمونها چطوره؟براشون مهمه؟واسه موقع کار پیدا کردن میگم
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-11 ساعت 15:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-15 ساعت 11:37 توسط Pakpourasghar.)
#اطلاعات_ایالات_و_شهرهای_آمریکا#
ایالت واشنگتن،سیاتل
این شهر بزرگترین شهر در ایالت واشنگتن است.
در منطقه شهری جمعیتی در حدود 612000 نفر زندگی میکنند.
78% مردم انگلیسی،4%مردم اسپانیایی حرف می زنند.
میانگین هزینه زندگی و مسکن بالاتر از شاخص ملی است.
(هزینه زندگی در سیاتل 26٪ بالاتر از میانگین ایالت واشنگتن است.
هزینه زندگی در سیاتل 42 % بالاتر از میانگین ملی است.
هزینه مسکن در سیاتل 106٪ بالاتر از میانگین ملی است.
در ایالت واشنگتن مالیات بر فروش 28 درصد بالاتر از میانگین ملی است.
در ایالت واشنگتن مالیات بر درآمد 100٪ پایین تر از میانگین ملی است).
نرخ جرم و جنایت به طور کلی در سیاتل 127٪ بالاتر از از میانگین ملی است.
نرخ بیکاری 3.3% در سال 2015 است.
این شهر مقر شرکت های بزرگی همچون مایکروسافت،بوئینگ، استار باکس،... و همچنین حدود 2000 شرکت در رابطه با توسعه نرم افزار است.
نکته جالب و خوب:بیش از 90%مردم زباله های خود را یا از خانه ویا از سطل های زباله جداگانه کنار خیبان ها تفکیک میکنند.
ترکیب نژادی در سیاتل، 70.3٪ سفید ، 10.1٪ سیاه ، 1.4٪؛ بومیان آمریکا، 14.2٪ آسیایی می باشد.
آب و هوا: زمستان های معتدل و تابستان های خنک،
متوسط درجه حرارت سالانه: ژانویه 3.9 درجه سانتی گراد (39.1 ° F)؛ اوت 33.6 درجه سانتی گراد (65.6 ° F)
با توجه به اداره آمار ایالات متحده، سیاتل رتبه بالاتر از میانگین ملی را در سطح آموزشی داراست.چنان که 86.4% از افراد 25 سال وبالاتر از دبیرستان فارغ التحصیل شده اند، و 37.9 % دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر هستند،در صورتی که در مقایسه با میانگین ملی 82 درصد و 23 درصد، به ترتیب رتبه خوبی را داراست.
ستاره های مشهور این شهر:
ماری مک کارتی ،کرت کوبین ،بیل گیتس ،ویلیام بوئینگ ،جودی کالینز، جیمی هندریکس، تام رابینز و کولی رز لی
اتوبوس در مرکز شهر خدمات رایگان ارائه می دهد.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
بچه ها من یک ماه هستش با خانوادم اومدم سیاتل به خاطر اینکه فکر میکردم کار مرتبط به رشتم زیاده (کامپیوتر- مخابرات) ولی هرجا درخواست میزنیم
خبری نمیشه کسی تو شرکتی - فروشگاهی و ... مشغول هستش میتونه کمکی در زمینه استخدام انجام بده یا راهنمایی بکنه ممنون میشم
با تشکر
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
2016-05-02 ساعت 21:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-02 ساعت 21:53 توسط ?!Seattle.)
(2016-05-02 ساعت 07:07)Pigeon نوشته: پیجن وارد می شود
هر سوالی دارید که به نتیجه نرسیدید از من بپرسید
با سلام
سوال اول اینکه چجوری با تعداد پست 1 کاربر می تونه رتبه 11 داشته باشه؟ ( این شوخی بود شما جواب نده)
سوال دوم در مورد شهر بلینگهام در نزدیکی سیاتل اطلاعاتی دارین؟ وضعیت اشتغال در شغل هایی بدون نیاز به تخصص اولیه. آب و هوا و ...
ممنون
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.