موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که در این تاپیک فعال هستن، در رابطه با کامپیوترهای بزرگ(mainframe) و دستگاه های خودپرداز و بانکداری الکترونیکی در سیاتل و حومه امکان یافتن شغل مناسب وجود داره؟
با تشکر
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
آقا من یک سوالی داشتم!!
من بعد از خوندن این 21صفحه عاشق آب و هوای سیاتل شدم (چون سرما و بارون خیلی واسم بهتره تا گرما!!!) من مهندس مکانیک هستم تو یک شرکت خودرویی تو ایران کار میکنم البته کمتر از 3سال ولی با کار کردن تو کارخونه آشنایی کامل دارم به نظرتون (نخندیدا!!!!!) میشه تو شرکت بوئینگ کار پیدا کنم (کارخانه دیگری تو سیاتل داریم؟) در ضمن من به کارهای هنری هم علاقه دارم (مثل عکاسی، دکوراسیون داخلی و...) به نظرتون میشه رو این کارا هم حساب باز کرد؟(یچیزی میگم نخندید!!! قول؟؟؟ من انقد کار نجاری و کلا کار با چوبو د.ست دارم که تهران یک مدت میرفتم طراحی کابینت اشپزخونه میدادم و خودم نصب میکردم!!!!! البته مجانی!!!! چون داشتم کار یاد میگرفتم!!!!)
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب سیاتل نشین امیدوارم که سال خوبی رو شروع کرده باشید از دوستان سوال من این بودکه در شهر سیاتل گونه های نژادی و پراکندگی آنها چطور است؟؟؟ وقتی توی شهر رفت وآمد می کنید نژاد غالب چی است؟ مکزیکی زیاده؟ ایرانی ؟ ژاپنی ؟ ترکیب جمعیتی آنجا چطوریه؟
آیا کانادایی تبار هم هست؟
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
شهر سیاتل برای قهوه های بسیار عالی جزو بهترین شهرها برای خرید دسته بندی شده است. این شهر با داشتن فروشگاه های زنجیره ای مختلف همچون Nordstrom و R.E.I، مغازه های مستقل و کتاب فروشی های دنج، بهترین مکان برای خرید است. فروشگاه های این شهر از همسایگانش متفاوت است. تقاطع خیابان پاین و بلوار پنجم بهترین مکان برای آغاز خرید هستند. در این مکان، فروشگاه های محلی مختلفی همچون Macy و Coach قرار دارند. برای تهیه سوغاتی و محصولات قشنگ و کم بها، بهتر است به بازار Pike Place بروید. برای خرید صنایع دستی می توانید به فریمونت و بازار نزدیک آن یعنی بالارد بروید. در هر دو این بازارها، لوازم قدیمی و عتیقه و گالری های هنری بسیاری می توانید پیدا کنید.
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه