موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
من با گوگل مپ هر روز یه سری به سیاتل میزنم آخه خیلی خوشگلو سرسبزه به نظر شهر آرومی میاد درست میگم؟ به نظرتون با درآمد ماهانه مثلا 4-5 هزار دلار برای 2 نفر میشه تو سیاتل زندگی کرد ؟ برای یه زندگی متوسط رو به بالا چقدر باید اونجا درآمد داشت؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با رجوع به سایت craiglist.org و انتخاب شهر سیاتل و کتگوری مشاغل در این سایت می تونید از نوع کار های موجود در این شهر اطلاع کسب کنید. خیلی می تونه کمک کنه که ببینید چه نوع کارهایی available هست در مورد رشتتون
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
من ۱۰ روز سیاتل بودم و چند شهر اطراف اونم رفتم . به نظر من بهترین مکان دنیا واسه زندگی هست .
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مثل من در حال تحقیق واسه شهر مقصدشون هستن، به نظرتون نهایتا سیاتل رو انتخاب کنیم یا پورتلند؟ اگر میگین سیاتل لطفا بگین با توجه به شباهت این دو تا، چه مزیتی از سیتل رو در نظر می گیرین در مقایسه با پورتلند؟ شما اگه بودین کدومو انتخاب می کردین؟
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا