2013-03-17 ساعت 23:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-17 ساعت 23:08 توسط safarikelay.)
سلام
بالاخره من هم تصمیمم رو گرفتم که پس از اخذ ویزا کدوم ایالت ، شهر بیام (سیاتل هست شاید)
حالا دلیل سلیقه ای
1- امیر مهاجر که خدا بگم چکارش کنه
2-سیاتل آب و هوایی ابری و بارونی داره (پاییزی) که من عاشقشم البته این شاید باعث تشدید فشارهای غربت بشه.کلا تو زمستون سرد نیست و تو تابستون گرم نیست
3-مالیات ایالتی نداره یعنی Incom tax=0 هست
4-مالیات بر تمامی اجناس نداره (مخصوصا مواد خوراکی ) اینم بگم که بعضی ایالات sales tex=0 هست
5-بجای گربه میتونی آهو و گوزن ببینی
حال دلایل کاری و شخصی
1- امیر مهاجر ؛ خدا خیلی کار داره باهات (گمون نکنم که بتونی غار پیدا کنی شاید منو پیدا کردی)
2-توی سایتها که چک کردم در خصوص شغلم اگهی زیاد تر داشت حتی از دالاس بیشتر (البته شهرهایی بودن که از سیاتل هم بیشتر اگهی داشتند)
3- دانشگاهش که توی 500 دانشگاه رتبه 16 رو داشت و توی رشته من از بین 100 دانشگاه اول 26 امین بود
پس این طور به نظر به نظر میرسه توی رشته من سرمایه گذاری میشه
کارهایی که باید انجام بدم
1-پرداخت حدودی 400 دلار برای نعیین ارزش مدرک و شرکت در امتحان FE و پرداخت 100 برای شرکت در آن
2- باید امیر مهاجر رو ببینم
معایب
1 - دلیل شماره 2 از دلایل سلیقه ای یعنی اب و هوا که باعث تشدید هوای غربت میشه
2- میزان جذب شدن در شغلهای اولیه برای شروع مشخص نیست
3- به نظر من از لاس وگاس گرونتر هست و کار استارت از لاس و گاس و دالاس کمتره
4-دانشگاه آن شرطی برای master degree گذاشته اون هم نمره معدل 3 از 4 در رشته من هست البته امتحان GRE هم باید بگذرونی و نیز حداقل نمره ای براش تعیین نکرده و به سایر شرکت کننده ها نگاه می کنن ( رقابتی هست)
5-امیر مهاجر و شاید نبینم (شاید هم ببینم که این بدتره)
6- باید بیشتر تحقیق کنم مثلا مواد غذایی گرون هست
در پایان اگه جایی از تحقیقات من اشتباه بود خوشحال میشم که به من و به سایر خوانندگان اعلام کنید م نیز اگه چیز دیگه ای فهمیدم دوباره اعلام میکنم
بالاخره من هم تصمیمم رو گرفتم که پس از اخذ ویزا کدوم ایالت ، شهر بیام (سیاتل هست شاید)
حالا دلیل سلیقه ای
1- امیر مهاجر که خدا بگم چکارش کنه
2-سیاتل آب و هوایی ابری و بارونی داره (پاییزی) که من عاشقشم البته این شاید باعث تشدید فشارهای غربت بشه.کلا تو زمستون سرد نیست و تو تابستون گرم نیست
3-مالیات ایالتی نداره یعنی Incom tax=0 هست
4-مالیات بر تمامی اجناس نداره (مخصوصا مواد خوراکی ) اینم بگم که بعضی ایالات sales tex=0 هست
5-بجای گربه میتونی آهو و گوزن ببینی
حال دلایل کاری و شخصی
1- امیر مهاجر ؛ خدا خیلی کار داره باهات (گمون نکنم که بتونی غار پیدا کنی شاید منو پیدا کردی)
2-توی سایتها که چک کردم در خصوص شغلم اگهی زیاد تر داشت حتی از دالاس بیشتر (البته شهرهایی بودن که از سیاتل هم بیشتر اگهی داشتند)
3- دانشگاهش که توی 500 دانشگاه رتبه 16 رو داشت و توی رشته من از بین 100 دانشگاه اول 26 امین بود
پس این طور به نظر به نظر میرسه توی رشته من سرمایه گذاری میشه
کارهایی که باید انجام بدم
1-پرداخت حدودی 400 دلار برای نعیین ارزش مدرک و شرکت در امتحان FE و پرداخت 100 برای شرکت در آن
2- باید امیر مهاجر رو ببینم
معایب
1 - دلیل شماره 2 از دلایل سلیقه ای یعنی اب و هوا که باعث تشدید هوای غربت میشه
2- میزان جذب شدن در شغلهای اولیه برای شروع مشخص نیست
3- به نظر من از لاس وگاس گرونتر هست و کار استارت از لاس و گاس و دالاس کمتره
4-دانشگاه آن شرطی برای master degree گذاشته اون هم نمره معدل 3 از 4 در رشته من هست البته امتحان GRE هم باید بگذرونی و نیز حداقل نمره ای براش تعیین نکرده و به سایر شرکت کننده ها نگاه می کنن ( رقابتی هست)
5-امیر مهاجر و شاید نبینم (شاید هم ببینم که این بدتره)
6- باید بیشتر تحقیق کنم مثلا مواد غذایی گرون هست
در پایان اگه جایی از تحقیقات من اشتباه بود خوشحال میشم که به من و به سایر خوانندگان اعلام کنید م نیز اگه چیز دیگه ای فهمیدم دوباره اعلام میکنم
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی