موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
اونجا خرید قایق تفریحی یا ماهیگیری چطوریه ؟ شرایطش چیه و قیمت ؟ از دوستانی که اونجا هستن کسی میدونه ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من با تحقيقات و خواندن مطالب اين سايت راغب به انتخاب سياتل شدم اما كسي را اونجا ندارم. مي خوام خانه اجاره كنم البته از نوع 3 ماهه يا ماه به ماه كه اگر يه وقت با محل كار و ... فاصلش زياد بود يا به هر دليل خوشم نيامد بتونم جابجا بشم.تاريخ آمدنمون آخر نوامبر هستش.
البته عموم كه در فلوريدا هست قبول كردند كه از طرف من اجاره را پرداختند كنند قبل از ورود من. من تمام مطالبي كه در مورد محله هاي خوب بد در اين فروم نوشتين را خوندم اما يه كمك مي خوام از دوستان، برام خيلي سخته كه جايي رو كه نديدم و انتخاب كنم، آيا در بين شما كسي مي تونه جايي در نزديكي خودتون كه از نظر ترانزيت به وسايل نقيله عمومي نزديك باشه و آپارتمان تميز و مرتبي هم باشه به من معرفي كنه.ما 2 نفر هستيم و يه آپارتمان 1 اتاق خوابه مد نظرمونه كه قيمتش زير نزديك 700$ باشه.
ممنون مي شم اگر كسي بتونه كمكمون كنه.
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سیاتلی یه کمکی به ما بکنن خواهشا
من و همسرم 26 شهریور داریم میایم سیاتل
اما نه جا داریم نه مکان
میشه بگین چه باید بکنیم
سایتی چیزی که ما بتونیم خونه تو یه محله مناسب بگیریم برای 3 الی 4 ماه
ممنونم پیشاپیش
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبی
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 August
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-08 ساعت 01:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-08 ساعت 01:35 توسط efah.)
درود بر دوستان سیاتل نشین ،
15 اگوست به همراه شماری از دوستان کلیر شدم و بیست و سوم با قصد یکباره سفر کردن به شهر باران ، سیاتل ، با پرواز امارات به دبی رفتم ، بیست و پنجم به سفارت ابوظبی رفته و پاسپورتها رو دادم ،27 آگوست Mehrrdad گرامی خبر دادند که بیست و ششم Issued شدیم و 28 آگوست با هم برای گرفتن پاسپورتها به ابوظبی رفتیم ، پس از برگشت با ویزا به دفتر هواپیمایی امارات رفتم و برای صبح 29 آگوست بلیط گرفتم و شانس خوبی داشتم که من رو به بیزینس کلاس فرستادند ، 13:55 به وقت سیاتل فرودگاه بودم و پس از پایان کارهای مهاجرتی با تاکسی به kenmore منزل احسان رفتم ، دوست خوبم که آشنایی ما از مهاجرسرا بود و به سبب نزدیکی زمان مصاحبه مان در ابوظبی و هتل محل اقامتمان و دیداری که در NMC داشتیم ، شانس آشنایی بیشتر با او پیدا کردم ، پشت پنجره اتاقش منتظر من بود و قبل از پیاده شدن از تاکسی به استقبالم آمد . در سه روزی که میهمان احسان بودم ، کمکم کرد تا کارهای اولیه رو انجام بدم و از من پذیرایی کرد . از او بسیار سپاسگزارم و همچنین از همه دوستان که همواره راهنماییهای دلگرم کننده آنها ، راهگشا و روشنایی بخش راه پیش رویم بوده و هست .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ميشه راهنمايي كنيد كساني كه در بلويو خانه گرفتن براي رفت و آمد به مركز شهر سياتل بايد از ليك واشنگتن بگذرند؟ يا راه ديگه اي هست؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز