موضوعها: 0
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
بچه ها من کانفرمیشن نامبر رو انداختم سطل آشغال!! الان به نظرتون یه ایمیل به کنتاکی بزنم یا نه؟
پست 128 از همین تاپیک رو بخون. امیدوارم کارساز باشه.
CR1
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
تنه مارو نلرزونيد...هرسال كه برنده نميشدم ميگفتم عيبي نداره ايشالله ساله بعد ...الان دوستان دارن ميگن كه ميخوان لاتاريو جمع كنن...آخـــــــــــــــــــــــــه ما چجوري بريم امريكــــا خداااااااااااااا....
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
از مديراي سايت ميخوام يه گزينه تسليت هم اون پايين اضافه كنن بهترهاااااا....شرمنده اگه گل ريختم و شهدپاشي
كردم
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستانی که جز ابطال شدگان هستند من همسر سعید هستم عضو رسمی سایت مهاجر سرا نیستم اما از وقتی این تاپیک باز شد مسایل شما را دنبال می کردم و با اجازه همسرم لازم دیدم یک چیزی را که بنظرم رسیده برایتان بگویم ما جز برندگان 2010 بودیم مثل شما از دیدن نامه قبولی شاد شدیم به تمام اعضای خانواده خانواد هایمان گفتیم پروسه مهاجرتمان به کشور دیگری داشتیم کنسل کردیم و چون رتبه ما 21000 بود ماهها انتظار کشیدم که کارنت شویم ماه ها انتظار کشیدیم که زمان مصاحبه برسد مدتها دنبال اسپانسر بودیم به مصاحبه رفتیم مقدار اری از وسایل منزلمان را فروختیم هر دوی ما کار خوب داشتیم من با کارم تسویه حساب کردم دختر 7 ساله داشتم که در طول یکسال و نیم این پروسه نظارگر تمامی احوال و تغییرات زندگی ما بود کودک ما هم تحت تاثیر این یکسال و نیم انتظار و استرس تمام فکر و ذکرش رفتن به امریکا بود کار ما و یک تعدادی از بچه ها 2010 رسید به دقایق نفسگیر اخر . به ما گفتن کسانی که پروسه کلیرشان تمام نشده 2 هفته اخر حضوری به سفارت امریکا مراجعه کند همسرم با صرف هزینه مجدد به انکار رفت یادم هست دخترم اولین دندان شیریش در همان زمان افتاد من به رسم و عادات قدیمی به او گفتم دندانت را زیر بالشت بگذار تا صبح فرشته برایت هدیه بیاورند دختر کوچکم گفت به فرشته ها گفته ام بابا با ویزا برگرده بهر حال انتظار سال و ماه به روز و ساعت کشیده شد و دقیق های اخر هم گذشت هرگز صدای همسرم را از پشت تلفن فراموش نمی کنم که بعد از یکسال و نیم تلاش و انتظار و هزینه زیاد گفت .... به ما ویزا ندادند ..... من هیچ نگفتم اما دخترم از سکوت من از باخت دور از انتظار ما روزها گریه
کرد و دیدم که شبها با خدا و فرشته حرف میزد ما تعداد زیادی بودیم که با اینکه 4.5 ماه هم از کلیر ما می گذشت هیچ شغل دولتی هم نداشتیم ولی ویزا نگرفتیم اسپانسر ما با اداره ایمیگریشن در واشنگتن تماس گرفت هیچ پاسخی ندادند و گفتند لاتاری یعنی همین .... یادم هست بعد از این جریان سکوت بدی در مهاجر سرا شد یک خانم محترم پیغام خصوصی برای همسرم گذاشت که سر لوحه زندگی من شد او برای ما نوشت از روزی که در مهاجرسرا نوشته بودید دخترتان ویزا را از فرشته ها می خواهد من کار شما را دنبال کرده ام ولی فکر نمی کردم این چنین بشود اما خواهش میکنم ذهن کودکتان را بشوید تا بر پاکی فرشته خدشه ای وارد نشود .... من شماره که در سفارت امریکا گرفتم هنوز نگه داشته تا همیشه یادم باشد زندگیم را برقمار نسازم دوستان عزیز لاتاری یک قمار است یا برد یا باخت خود را باید برای هردوی انها اماده کنید در این بازی من خانم و اقایی را دیدم که دیپلم داشتند بیکار بودندو خرج سفرشان به ترکیه را به زحمت پرداختند همان روز ویزا گرفتند و خانم و اقای متخصص و جراح را همه دیدیم در ابوظبی که ویزا نگرفتند روی سخنم با دوست عزیزی است که این جمله را نوشته بود (امیدوارم داغ عزیزانشون را ببیند ) هموطن عزیز به جزای دو هفته امیدواریت و نتیجه نگرفتند از یک بازی راضی به مرگ هیچ انسانی نباش . عزیزانشون یعنی چی بچه .زنها .مردها فقط به جرم اینکه دو هفته شما امیدوار بودید اندازه امیدواریها و ناامیدی های شما چقدر است .؟؟؟/.... اگر فقط به اندازه یک بند انگشت سرتان را از دیوار خانه تان بیرون بیاورید و کوچه و شهر و کشور تان و دنیا را ببیند شاید برای مرگ عزیزان دیگران دعا نکنید ما ایرانی هستیم ..... با ارزوی سلامتی برای یکایک شما عزیزان
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2011-05-14 ساعت 23:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-14 ساعت 23:30 توسط User.)
با اعلام ابطال نتایج، تالار 2012 موقتا بسته شده و این تاپیک مخصوص گفتگوهای پیرامون ابطال است.
تلاش تیم مدیریت بر همین است که گفتگوهای بدون بار اطلاعاتی به سایر تالار ها سرایت نکند.
پس لطفا با تیم مدیریت همکاری کنید و از ایجاد مجادله در این باره دوری کنید.
این اعلام ابطال بدین گونه طبیعتا ممکن است برندگان سابق را کمی دچار ضرر و زیان بکند، اما بهتر است زودتر با قضیه کنار آمده و با ارسال های خارج از تاپیک بار سرور سایت را بیشتر نکنیم.
متشکرم
لطفا در فضای عمومی انجمن تشنج ایجاد نکنید. تاپیک موقتا بسته است و در صورت ایجاد تشنج با کاربران برابر با مقررات انجمن رفتار می شود.
از دوستانی که با تیم مدیریت همکاری کردند متشکرم.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
تاپیک بمدت یک شبانه روز قفل شد.
موضوعها: 2
رتبه:
14
2 تشکر در 0 ارسال
جالب اینجاست که بچه های قبول اعلام شده دارن به هر دری میزنن
یه پتیشن درست کردن که به امضای ۶۷۰ نفر رسیده
یه صفحه فیس بوک درست کردن ویدیو و اعتراض هاشون رو میزارن
به وکیل ها ، روزنامه ها و تی وی های مختلف نامه میدن
کارشون به وایت هاوس و International curt of justice و غیره هم رسیده
من تا حالا نمیدونستم که چقد این مساله برای خیلی ها حیاتی و مهم هست
و واقعا درک کردنش برام مشکل شد ....
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-16 ساعت 00:45)khabaloo نوشته: جالب اینجاست که بچه های قبول اعلام شده دارن به هر دری میزنن
یه پتیشن درست کردن که به امضای ۶۷۰ نفر رسیده
یه صفحه فیس بوک درست کردن ویدیو و اعتراض هاشون رو میزارن
به وکیل ها ، روزنامه ها و تی وی های مختلف نامه میدن
کارشون به وایت هاوس و International curt of justice و غیره هم رسیده
من تا حالا نمیدونستم که چقد این مساله برای خیلی ها حیاتی و مهم هست
و واقعا درک کردنش برام مشکل شد ....
درسته که رویای برنده ها با خاک یکسان شد ولی به نظر من اگر تعداد امضا و شکایات به 22000 نفر هم برسه باز بی فایدس چون این وسط حق 15 میلیون ضایع شده پس این قضیه رو خودشون هم حساب کردن برای همین این همه طول کشید تا نتایج رو باطل اعلام کنند.
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا: