موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من متاسفانه برگی که کانفیمیشن نامبر بود رو بعد از اینکه نتایج رو دیدم انداختم سطل آشغال!!
واییییییییییییییییییییییییییییی
حالا چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
واااااااااااااااااااااااااااااای خیلی خوش حالم!!!!!!البته واسه خودم و کسایی که برنده نشدن!!باور نکردنه که اونا اشتباه کنن توی موضوع به این مهمی!!!
امیدوارم با این شانس دوباره هرکی لیاقتش هست برنده شه
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
از نکات قابل توجه و جالب این که خیلی ها که هیچ اطلاعاتی از کیسشان نداده بودند و عضو سایت بودن و از اطلاعات استفاده میکردند بعد از ابطال اومدن و میگن کیس نامبر ما دو رقمی و سه رقمی بود یا من و خواهرم یا من و برادرم و... خدایش ایندفعه بعد قبولی بیاید و اطلاعاتتان را با سایرین سهیم بشید.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-14 ساعت 20:32)mr.usa نوشته: (2011-05-14 ساعت 20:09)pooia نوشته: man ye nameh amadeh kardam hamamoon be in address befrestim,chera dast roie dast bezarim inja ham bayad bezanan to saremoon
be in address ba moshakhasate kamele khodeton ke to lottery sherkat kardid baraye president Obama motmaen bashid javab migirim:
http://www.whitehouse.gov/contact
inam matnesh dar sorate eshkal tashihesh konid
Hi president Obama,
I was one of the selected people for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2012, but unfortunately I got so bad news on 05-14-2011 from KCC about invaliding last results and doing new draw again because of some computers' faults ,most of us have been living in dream for 14 days and living even for a day in the U.S.A always is a dream for us who live in suffocating conditions,please change your policy about selected people in Iran in 2012 and please don't get them this opportunity, we are very hopeless after getting this nightmarish news from KCC,
Faithfully yours,
bebakhshid ke farsi naneveshtam ,
ممنون دوستان تروخدا همتون اینو بدید
(2011-05-14 ساعت 18:40)pouyan2 نوشته: دوستان عزیز
1 کمپین برای اعتراض به تصمیم درباره لاتاری 2012 تشکیل شده.
1 سری به پرزیدنت اوباما در فیس بوک نامه زدند و کمک خواستن و بعضی هم به U.S. Department of State: Consular Affairs.
البته این جریانات رو برنده شدگان در دیگر کشورها راه انداختندو
بد نیست که ما هم اونجا اعتراضمون را بیان کنیم
http://www.facebook.com/profile.php?id=1.../travelgov
http://www.petitionspot.com/petitions/dv2012
http://www.facebook.com/profile.php?id=1...arackobama
دوستان تروخدا شرکت کنید شاید یه فکری کردند برامون
(2011-05-14 ساعت 20:27)khabaloo نوشته: (2011-05-14 ساعت 20:09)pooia نوشته: man ye nameh amadeh kardam hamamoon be in address befrestim,chera dast roie dast bezarim inja ham bayad bezanan to saremoon
be in address ba moshakhasate kamele khodeton ke to lottery sherkat kardid baraye president Obama motmaen bashid javab migirim:
inam matnesh dar sorate eshkal tashihesh konid
Hi president Obama,
I was one of the selected people for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2012, but unfortunately I got so bad news on 05-14-2011 from KCC about invaliding last results and doing new draw again because of some computers' faults ,most of us have been living in dream for 14 days and living even for a day in the U.S.A always is a dream for us who live in suffocating conditions,please change your policy about selected people in Iran in 2012 and please don't get them this opportunity, we are very hopeless after getting this nightmarish news from KCC,
Faithfully yours,
bebakhshid ke farsi naneveshtam ,
عزیزه من این چیه نوشتی آخه ؟
آقا نفرستین از این چیزا آبرومون میره پره غلط املایی و دستوری و مفهومی هستش عزیزم
بعدشم به اوباما چه ربطی داره ؟
خوب من و شما اعتراض داریم ۱۵ میلیون آدم خوشحالن که شانس دیگه ای دارن
خیلی هم تشکر و قدر دانی کردن
دوست عزیز خب شما که میتونید بهترشو بدید هیچ ضرری نداره که تلاشمونو میکنیم
har ki behtaresho balade benevise
man ke edea i nadaram dar morede zaban
shoma ham behtare inghadr be fekre abroie ma nabashid
شماره کیس : 2012AS00003XXX=dream
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من کانفرمیشن نامبر رو انداختم سطل آشغال!! الان به نظرتون یه ایمیل به کنتاکی بزنم یا نه؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ، حتما براشون مشکلی پیش اومده که قرعه کشی رو باطل کردند ...
البته درسته دوستان که قبول شدند الان شاکی باشند و لی باید با مسئله کنار اومد و این رو درک کرد...
آمریکا خودش برنامه ریزی کرده واسه لاتاری درسته .... تازه در این مورد خودمختار هم هست و هر جور که دوست داره اون رو برگزار میکنه ...
زیر نظر سازمان ملل که نیست ....البته خوب من حق میدم دوستانی که قبول شدن الان با این وضع خیلی خیلی ناراحت هستند . من واقعا متاسفم ...
تازه فکر نکنم مسئله پیش اومده بی دلیل باشه که بیان بگن نتایج لاتاری باطل شده .....حتما دلیل و برهانی خواهد داشت .( حلا با سیاست یا بدون سیاست ) ( به هر حال من که اظهار نظری ندارم )
حتما در آینده بیان خواهد شد ...از دست من و شما در این موضوع کاری بر نمی آید ... نمی تونیم که تفنگ برداریم بریم جنگشون که چرا نتایج باطل شد . ( هاهاهاهاهاهاهاهاها )----( نمی دونم اگه کاری از دست ما بر می آید بگین تا انجام بدیم)
مثل روز اول امید داشته باشید و امیدتون هم به خدا باشه ...
فقط خونسرد باشید تا 15 جولای .
امیدوارم دوباره اسمتون در بیاد وادامه راه را در پیش بگیرید ...
موفق باشید .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
راستی بچه ها من یادم رفت که بگم وقتی که اونجا اسم و فامیل و ایمیلتون رو میزنید ی ایمیل براتون میاد بعد باید اونجام کانفیرم بکنید، وقتیم که کانفیرم رو زدید میره باز تو اون سایت بعد قسمته پایینه سمته چپش نوشته , thanks just ... اونو بزنید تا دیگه ثبت بشه.
اینشالله که به ی جایی برسه والی خاهش میکنم الکی دلخودتون رو خوش نکنید چون واقعن احتمالش خیلی ضعیفه، و اونا اصلان این که سهله، حتا تو مرحله مختلفه کارتون هم حتا اگه برنده بشید بازم این حق رو برای خودشون ریسرو کردن که میتونن ویزا بهتون ندن . به هر صورت اینشالله تو قرعه کشی جدید برنده بشید.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من این حرفها چیه ... چرا اینقدر احساساتی عمل می کنید ...
البته ناراحتی تون قابل درکه ولی نه تا این حد که هر چی میخواین تو پست ها مینویسید ....
( حالا بریم یقه شون رو بگیریم بگیم چرا با احساساتم بازی کردی مگه نمی دونی من خیلی احساساتیم . بزنم ..... بیارم پایین .)
حالا باطلش کردن و لی فکر کنم اونقدر منطقی باشند که این کار رو کردند ... اونها لاتاری رو برنامه ریزی نکردند که بخوان با احساسات بازی کنن .
حالا اگه دروغ و کلک بازیه ( که فکر نکنم ) دیگه باطل شده ( لابد حتما میخوان پسر خاله ای پسر دایی یا .... حتما اونایی که مدرک دکترا دارن و .... یا پارتی بازی یا ..... ---( اصلا به این چیزها فکر هم نکنید --)-- قبول کنند .)
دوستان خواهشمندم از این پستها نفرستید - شما ها که واسه لاتاری برنامه ریزی کردید حتما خیلی منطقی تر از این حرفها هستید %%
دوستان سعی کنید نظراتتون رو در مورد ابطال نتایج لاتاری بیان کنید و از بیان موارد دیگر خودداری کنید ...
از دوستان عزیز واقعا معذرت میخوام .
البته با عرض معذرت از مدیران گرامی.. اگر پست من اشکالی داشت حذفش کنید ( خیلی خیلی ببخشید )
سربلند باشید . در پناه حق
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
روی صحبتم با کسانی هست که برنده شدن و بعد این داستان پیش اومد براشون
قبل از همه چیز هم بگم که خودم اصلا چک نکردم ببینم برنده شدم یا نه چون نمی دونستم 1 می جوابش میاد
پس به صورت بی طرف دارم حرف میزنم در اینکه اتفاقی که افتاده واقعا ناراحت کننده است برای شما ولی لطف کنید
از حق خوری صحبتی نکنید چون جوری که شماها صحبت می کنید انگار بین کل 15 میلیون نفر شرکت کننده شما
برنده شدید ، در صورتی که اینطوری نبود و این قرعه کشی فقط بین اونایی که روز اول و دوم شرکت کردن بوده
اون وقت شما می گید حقتون ضایع شده ؟!!! پس اون 13 میلیون نفر دیگه چی ؟!!!
من خودم روز دوم شرکت کردم، سه بار هم شرکت کردم (یک بار خودم، یک بار زیر مجموعه پدرم و یکبار مادرم)
کسی نمی دونه من برنده شدم یا نه ولی خوب می گم فدا سرم
این حق کاملا با شماهاست که می گید این موضوع واقعا تاثیر منفی داشته بر روی شما، من به شخصه بسیار ناراحتم
برای همه اونایی که برنده شدن ولی واقعیت اینه که عدالت طبق چیزی که خودشون می گن اجرا نشده !!
شماره کیس: ؟؟؟201
دریافت نامه قبولی: این جمعه که نیومد !!
کنسولگری:
ارسال فرمهای اول:
کارنت شدن کیس:
تو دنیا نزدیک 550 میلیون سلاح گرم هست یعنی به ازای هر 12 نفر یک
سلاح وجود داره حالا سوال اینه که ما اون 11 تای دیگه رو چه جوری مسلح کنیم؟