موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چه تضمینیه قرعه کشی دوم و بعد ها اینجوری نشه یعنی همیشه باید استرس رو داشته باشیم حتی بعد اعلام برنده شدنمون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان خوب....
بعد از چند روز اومدم به سايت سر بزنم ميگه كه سايت مشكل داره و نتايجي هم كه اعلام شده باطل شده .
اول براي كساني كه اسمشون در اومده بود متاسفم و خيلي ناراحت شدم از خدا ميخوام و انشالله كه اسمشون دوباره دربياد.
دوم اينكه من هم كمي اميدوار شدم نسبت به قبل كه اسمم در نيومده بود . شايد شانس با ما يار شد و اسم ماهم در اومد .
تازه داشتم برنامه ريزي ميكردم كه برم دبي و واسه كالج آمريكا پذيرش بگيرم . الان كه بيشتر اميدوار شدم . خدا رو چه ديدين .
دوستاني كه برنده شدن اصلا ناراحت نشن انشالله دوباره اسمتون دربياد و بازهم مثل روز اول خوشحال باشين و ادامه كارها ....
يه ضرب المثل هست كه ميگه : در نا اميدي بسي اميد است ..........پايان شب سيه سپيد است .
اميدوار باشيد .
موفق و سربلند ......
مديران محترم اگر پست من به درد اينجا نمي خوره حذفش كنيد ( ممنون )
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
حالم داره از این لاتاری و این آمریکا به هم میخوره . همه چیشون دروغه . دوستان به خدا برای ما هیچ کجا بهتر از همین کشور خراب شده خودمون نیست . درسته که خیلی از وضع موجود راضی نیستیم ولی من به این نتیجه رسیدم که لا اقل برای ما همین جا بهتره
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز؛ در این مورد دو دسته بد شانسی آوردن یه دسته اونایی که برنده شده بودند و دسته دوم کسانی که به حساب پایان قرعه کشی کانفرمیشن نامبراشون رو انداختن دور!!!
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امسال همه چیز عجیب بود این از اون سایتشون یکیم اینکه بچه های عضو سایت که قبول شده بودن حتی تو فرومهای خارجی کیس نامبر بالای 15 هزار تا اونجایی که من دیدم کسی نبود
شماره کیس :2012AS15XXX = باطل شد
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2011-05-14 ساعت 01:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-14 ساعت 01:55 توسط rs232.)
دوستان عزیز,
اول این که لغو این قرعه کشی فقط برای ایران نبوده است و هر کسی که از سراسر دنیا شرکت کرده بود و اسمش هم در آمده بود باید دوباره چشم به قرعه کشی بعدی بدوزد. دنبال کشف دروغ و توطئه و دست های پنهان پشت پرده هم نباشید چون برنامه کامپیوتری آنها به طور اشتباه فقط کسانی که در دو روز اول ثبت نام کرده بودند را در قرعه کشی شرکت داده بود و وقتی که افراد مختلف از این مسئله که برنده شدگان فقط از دو روز اول بوده اند تعجب کردند آنها به این قضیه شک کردند و بعد از بررسی متوجه این اشتباه شدند. آنها خیلی راحت می توانستند این مسئله را مخفی کنند که هم برای خودشان بهتر باشد و هم اینکه سر و ته آن را با همین قبول شدگان ببندند ولی همین جا است که فرق برخی از ما با آنها مشخص می شود. در امریکا هر چیزی که به هر نحوی مخالف قانون باشد ابطال می شود و باید دقیقا منطبق بر قانون دوباره اجرا شود. اینطوری حق کسانی که دیر تر در قرعه کشی شرکت کرده اند نیز ضایع نمی شود و همه در این قرعه کشی شانس برابر خواهند داشت. البته اگر چنین چیزی در مورد خود مردم امریکا اتفاق می افتاد موظف بودند که از قبول شدگان قبلی معذرت خواهی کنند و ضرر مالی و روانی آنها را جبران کنند ولی اداره مهاجرت که با مردم دیگر کشورها و مهاجران طرف است هرگز از این جور کارها نکرده است و نمی کند.
برای کسانی که قبول شده بودند واقعا متاسفم و می دانم که هرگز تصور خواندن چنین خبری را نمی کرده اند ولی امیدوارم که دوباره قبول شوند و یا اینکه راه بهتری برای مهاجرت پیش پایشان گذاشته شود.
با آرزوی موفقیت برای شما