موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-13 ساعت 23:25)saman.saman نوشته: (2010-10-13 ساعت 22:02)satusa نوشته: (2010-10-13 ساعت 18:29)saman.saman نوشته: سلام.ممنون میشم بگید آیا مدارک بانکی از قبیل مانده حساب رو باید اصلش رو برا سفارت پست کرد؟یا کپیش رو؟>آخه تو اطلاعات خواسته شده درشت ذکر کرده از فرستادن اصل مدارک جلوگیری کنید
دوست عزیز
توی دستورالعمل آنکارا نوشته که کلیه مدارکی که obtainable هستند (یعنی میشه دوباره گرفت) و ترجمه های انگلیسی باید اصلشون ارسال بشه و مدارکی نظیر شناسنامه، پاسپورت، مدرک تحصیلی و ازدواج و پایان خدمت و ... باید اصلشون در زمان مصاحبه همراهتون باشه.
بوکلت آنکارا صفحه 5 از 13 بند 3:
ORIGINAL DOCUMENTS: Please submit your originals such as passport, diploma, marriage certificate, divorce decrees, court documents or Iranian military exemption documents to our office during your interview. Originals of obtainable documents such as the Turkish birth certificate (Nüfus Kayıt Örneği), police certificates or original English translations should be sent to our office before the interview.
بنابراین گواهی مالی رو باید اصلش رو بفرستید
موفق باشید
ممنون پس یعنی اصل تمام مدارک ترجمه شده رو بهمراه کپی شون بفرستم؟
عزیز جان شما ترجمه مدارک رو به همراه کپی مدارک باید ارسال کنید. ضمنا" شما زحمت بکشید اطلاعاتتون رو برای درج در جدول برندگان 2011 در یک نگاه برای FREE_FREE عزیز با پیام خصوصی ارسال کنید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،دوستان باتوجه به اينكه درحال حاضر انتقال ازر با مشكلاتي مواجه شده آيا به نظرتون ما كه مي خواهيم باپرينت بانكي و سند املاك اقدام كنيم .افيسر نمي گه بانك هاي شما تحريم است شما چگونه مي خواهي پولتو منتقل كني ؟
شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-17 ساعت 15:29)kamran22 نوشته: سلام،دوستان باتوجه به اينكه درحال حاضر انتقال ازر با مشكلاتي مواجه شده آيا به نظرتون ما كه مي خواهيم باپرينت بانكي و سند املاك اقدام كنيم .افيسر نمي گه بانك هاي شما تحريم است شما چگونه مي خواهي پولتو منتقل كني ؟
دوست عزیز؛ روزی چند میلیون دلار محصولات خریداری شده وارد مملکت میشه همونطور که اونا پولشون را انتقال میدن شما هم انتقال میدید یعنی توسط بانک واسط و صرافی ها.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
پس اين بحران ارزي كه ميگن پيش آمده ،وضعيت دلار ،صف خريد دلار واينا چي هستند؟
(2010-10-17 ساعت 16:31)rayan.s نوشته: (2010-10-17 ساعت 15:29)kamran22 نوشته: سلام،دوستان باتوجه به اينكه درحال حاضر انتقال ازر با مشكلاتي مواجه شده آيا به نظرتون ما كه مي خواهيم باپرينت بانكي و سند املاك اقدام كنيم .افيسر نمي گه بانك هاي شما تحريم است شما چگونه مي خواهي پولتو منتقل كني ؟
دوست عزیز؛ روزی چند میلیون دلار محصولات خریداری شده وارد مملکت میشه همونطور که اونا پولشون را انتقال میدن شما هم انتقال میدید یعنی توسط بانک واسط و صرافی ها.
شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-17 ساعت 21:53)maxsupermax نوشته:
باسلام حضور مدیران و عزیزان
بارها در پستهای مختلف خونده ام که پرینت حساب و گواهی املاک و ... چنین و چنان ......
پس از دسته بندی نظرات متوجه شدم که اکثر پستهای ارسالی ار برندگان 2007 تا 2009 حاکی از مبالغ کم 15( هزار دلار برای هر نفر) بعلاوه ترجمه وکالت سند یا امثالهم بوده ولی از2010 ریزه گیری بیشتری خرج داده اند و گردش سالیانه + گواهی حساب + ترجمه املاک + کارشناسی دادگستری عملیات و گارانتی کردن عاقبت کار (ویزا گرفتن ) رو سخت تر کرده
چنانچه ارزیابی بنده مورد بحث است دوستان اظهار نظر نموده تا جمع بندی درستی حاصل شود....
از تک تک شما سپاسگزارم
سلام جناب maxsupermax
من ویزام تقریبا دوهفته پیش گرفتم ,هیچ سخت گیری هم نکردن
حساب من 19000$( گردش شش ماهه) و سند زمین بدون ارزش گذاری بود
تجربه هرکسی متفاوته ,و هرکسی احتیاط لازم رو میکنه و محکم کاری می کنه دوستان حتی سند رو ارزش گذاری می کنند.
زمانی که من تو هتل بودم از دوستان ساکن هتل شنیدم که کسانی بودند با 5000$ هم ویزا گرفتند تا وقتی برای خودمون تجربه نشه باورش سخته , نتیجه گیری نهایی بر عهده افیسر یه که با ما مصاحیه میکنه و شاید مهارت ها و تحصیلات شخص رو هم در کنار تمکن مالی مد نظر داره ...البته این نظر شخصیه...
شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگه برگه بانك ملي مركزي كه ميزان سپرده رو نشون ميده از حساب ارزي خودم رو ببرم سفارت قبول ميكنند؟ براي يك پسر مجرد 29 ساله چقدر باشه گير نميدن؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها.
من امروز گواهی مالی بانک تجارت رو گرفتم.
بردم ساختمان مرکزی بانک تجارت و واسم ترجمه کردن.
ولی دارالترجمه گفت باید فارسی بگیری مهر امور بین الملل بزنی بیاری ما ترجمه کنیم و مهر وزارت امور خارجه و دادگستری بزنیم.
کسی راجع به این موضوع اطلاعی داره؟
18 آبان مصاحبه هستش! گیج شدیم
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-19 ساعت 19:30)javidk نوشته: سلام بچه ها.
ولی دارالترجمه گفت باید فارسی بگیری مهر امور بین الملل بزنی بیاری ما ترجمه کنیم و مهر وزارت امور خارجه و دادگستری بزنیم.
دوست نازنین
شما باید پرینت حسابتون را به ساختمان مرکزی بانک مربوطه بیرید وبگید تاییدش کنن و مهر امور بین الملل بزنن(نیازی به ترجمه نیست)..بعد همون پرینت فارسی را که مهر کردید ببرید ترجمه اش کنن و پس از اینکه مهر دادگستری رو ترجمه اش خورد ببریدش وزارت امور خارجه و اونجا هم مهرش کنن.اون موقع دیگه مشکلی نداره.
شما تمام مدارکی که ترجمه میکنید علاوه بر مهر دادگستری باید مهر وزارت امور خارجه هم روشون بخوره.ملاک تایید اونا مهر وزارت امور خارجه هستش.
شاد باشید
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-19 ساعت 19:30)javidk نوشته: سلام بچه ها.
دوست عزیز ؛ ترجمه بانک کافی و نیازی به ترجمه نیست.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگه برگه بانك ملي مركزي كه ميزان سپرده رو نشون ميده از حساب ارزي خودم رو ببرم سفارت قبول ميكنند؟ اين برگه كاملاً متنش انگليسيه. روش بايد كاري انجام بگيره يا مهري بخوره يا فارسي بشه بعد ترجمه بشه؟ براي يك پسر مجرد 29 ساله چقدر باشه گير نميدن؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
User جان
منتظر توضيحاتت راجع به مساله مالي و تجربه ات هستيم.
ممنون
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-28 ساعت 22:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-28 ساعت 23:04 توسط success.)
سلام دوستان
از دوستان اگر كسي از امور بين الملل بانك ملي نامه گرفته لطفا بگه كه از ابتداي در خواست اين نامه در امور بين الملل تا دريافت آن چه مدت طول مي كشد؟ چند روز يا چند ساعت؟
فكر مي كنم خانم مريم گلي از بانك ملي اقدام كرده اند ممنون مي شم اگر لطف كنند و پاسخ بدهند.
در ضمن لطفا آدرس دقيق امور بين الملل بانك ملي را هم بدهيد.
با تشكر
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر