موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-28 ساعت 23:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-28 ساعت 23:27 توسط maryam_goli.)
(2010-10-28 ساعت 22:40)success نوشته: سلام دوستان
از دوستان اگر كسي از امور بين الملل بانك ملي نامه گرفته لطفا بگه كه از ابتداي در خواست اين نامه در امور بين الملل تا دريافت آن چه مدت طول مي كشد؟ چند روز يا چند ساعت؟
فكر مي كنم خانم مريم گلي از بانك ملي اقدام كرده اند ممنون مي شم اگر لطف كنند و پاسخ بدهند.
با تشكر
سلام جناب Success,
بله من از بانک ملی گرفتم...
شما از شعبه ای که حساب دارید می تونید گواهی رو به انگلیسی دریافت کنید , تنها لازمه بهشون بگید گواهی تمکن مالی(انگلیسی) برای سفارت می خواید(که فرمت رو کارمندان بانک ملی می تونند از سایت بانک ملی save کنند و بگید لطفا تایپ کنند با خودکار فرم رو پر نکنند و گردش شش ماهه باشه.
کارمندان بانک ملی به من این طوری گفتند که دیگه لازم نیست برم امور بین الملل چون خودشون مهر میکنند و این کفایت میکنه ولی من رفتم اموربین الملل شعبه چهارراه ولیعصر و برام اونها هم تایید کردند ,چون به شعبه خودم شک داشتم ,و شکم هم جایز بود
به این دلیل که شعبه من با مهر فارسیشون برام مهر کرده بودند و چون جزو شعبه های کوچیکه هنوزمهر مربوطه رو نفرستاده بودن...
(مهر مربوطه امور بین الملل بانک ملی برجسته است )دقیقا نمی دونم اصطلاحش به زبان اداری چیه
شما اگر برای بانک های دولتی اقدام کنید یکمی ادم رو می پیچونند ,بخصوص اگر پارتی نداشته باشید ,بنده هم نداشتم ,یک چها ر روزی دنبالش بودم
در خواست رو که می دید بتون می گن بعد از 48 ساعت یا 24 ساعت حاضره,بعد از گرفتنش لطفا چک کنید تا اشتباه تایپی نداشته باشه
معمولا شعبه های کوچیک زیاد اطلاع ندارند ,تجربه من که این طور بود,که حتی خودم مجبور شدم با اصرار براشون تایپ کنم ...
لطفا اگر دوستان سوال دارند پیغام خصوصی بفرستن,چون ممکن تاپیک رو چک نکنم, ودر حد توانم نتونم جوابگو باشم
ممنونم
شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
در دستورالعمل آنكارا توي قسمت مدارك مالي نوشته كه: بايد مدارك مالي يك ست براي هر يك از اعضاي خانواده تهيه شود.
Financial documents must be prepared as one set for each family member
تا جاييكه يادم مياد بر اساس توضيحات دوستان مگر قرار نيست فقط يك گواهي تمكن براي برنده اصلي تهيه بشه؟ آيا به تعداد اعضاي خانواده بايد از همون گواهي كپي تهيه بشه؟ يا هر يك گواهي / حساب جدا داشته باشند؟
جمله اش يه كم ابهام داره.
لطفا دوستان متاهل و يا خانواده توضيح بدند كه به چه شكل ارسال كردند.
ممنون
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2010-10-31 ساعت 13:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-31 ساعت 13:20 توسط User.)
مافقط يك تمكن گرفتيم اون هم به نام برنده اصلي و ارسال كرديم. ديگه هيچ مدركي نداشتيم. حتا سند هم ترجمه نكرديم ببريم. چه برسه به اسپانسر.
هيــچ سوالي هم در اين باره نپرسيدند.مبلغ تمكن هم زير 40 هزار تا بود.فقط همين. بسته به شرايط هر كيس ممكنه نيازمندي ها متفاوت باشه.
با اين حال من فكر مي كنم مساله مدارك مالي خيلي كم اهميت تر از اوني هست كه ما فكر مي كنيم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان..
دوست نداشتم پست اندر پست بشه چند تا از دوستان برام پیام خصوصی فرستادن اینو برای بقیه ی دوستان میگم که ابهامات رفع بشه :
حدود چند ماه هست که امور بین الملل بانک ملی دیگه خودش گواهی تمکن مالی رو صادر نمی کنه بلکه ما خودمون به شعبه ای که حساب داریم باید مراجعه کنیم .همون طور که در پست قبلی گفتم و ازونا در خواست کنیم ,مثل بانکای خصوصی که خودشون همه ی کارارو انجام میدن, زمانی که من اقدام کردم این قانون یه مدتی بود که وضع شده بود و بانک من هم بی اطلاع بود برای همین من دردسر کشیدم حالا دیگه لازم به رفتن به وزارت امور خارجه و مهر دادگستر ی ر و امور بین الملل نداره ..چون گواهی رو بانکی که حساب دارید به انگلیسی ارائه میده و مهر مربوطش رو هم میزنه و شما هم سوال از خود بانکی که حساب دارید بپرسید تا مطمئن بشید ,البته بانک با بانک فرق می کنه ...مثلا دوستی گفته بودن بانک ملت, من پروسه ی بانک ملت رو نمیدونم ,در ضمن بگم من این همه دردسر که کشیدم به خاطره این که بانکی که من حساب داشتم کارمندای بی کفایت و بی مسئولیتی داشت که حتی من رفتم یه بانک بزرگتر دیگه گفتم با این که همکار بودن گفتن اگه بانکت کارتو انجام نداد با بازرس تماس بگیر و شکایت کن....
راستی اینو بگم که تجربه ای هرکی متفاوته یکی مثل من که باید هفت خان رستم و بگذرونه یکی هست که کارش با 20 دقیقه راه میفته
و استرس نداشته باشید فقط سعی کنید کمی کارتونو پیگیری کنید که با مشکل مواجه نشید.
موفق باشید
شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال کسی که اسپانسر میشه چه ریسک متوجه اون هست؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان
يه سوالي داشتم.
الان حساب بانكيم مقدار كافي موجودي داره.
ولي احتمالا تا دو هفته ديگه اين مبلغ از حسابم خارج ميشه.
ميخواستم بدونم با توجه به اينكه احتمالا موعد مصاحبم 4-5 ماه ديگه هست ميتونم همين الان گواهي از بانك بگيرم يا بايد زمان صدور گواهيم نزديك به زمان مصاحبه باشه؟
ممنونم.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-07 ساعت 17:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-07 ساعت 17:25 توسط mitr.p.)
سوال دارم:
كسي رو داريم در امريكا
گرين كارت داره اما هنوز سيتيزن نشده.
اين شخص ميتونه اسپانسر ما بشه؟
=========
دوم اينكه شوهرم موقع ثبت نام و نامه اول مجرد بود.
ايا بعد از اين كه عنوان كنه ازدواج كرده من هم بايد گردش حساب داشته باشم يا نه؟/
==
اسپانسر براي هردومون بايد تعهد بده يا براي شوهرم بده كفايت ميكنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
1. توی فرم I-134 یک جا پرسیده که ارتباط اسپانسر با ما چیه؟ حالا دوستانی که تجربه دارن اگه می شه بگن که اسپانسر باید فامیل باشه یا دوست و آشنا هم باشه ملالی نیست؟ هرچند توی دستورالعمل ها چنین شرطی نکرده ولی ظاهراً توی کنسولگری (در مورد من آنکارا) یه سخت گیری هایی می کنن که فراتر از شرایطیه که رسمی اعلام کردن.
2. اگه آدم اسپانسر داشته باشه باز هم باید گردش مالی حساب ارائه بده؟ اینم باز توی دستورالعمل گفته یکی از راهها کافیه ولی باز هم فکر می کنم همون حکایتیه که بالا گفتم.
شماره کیس : 2011AS20xxx
دریافت نامه قبولی: اواسط خرداد، صندوق پستی دوستم در تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 25 جولای (1 هفته بعد رسید)
تاریخ کارنت شدن کیس: دست به دعاییم!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سؤال دیگه در مورد اسپانسر:
ما احتمالاً اسپانسرمون پدرخانومم بشه که الآن تو آمریکاست. ولی من احتمال می دم خیلی دلش نخواد ما از جزئیات حساب های بانکی و دارایی هاش خبردار بشیم! دوستانی که تجربه دارن می تونن بگن اگه همون توری که تو سایت سفارت آنکارا نوشته خود اسپانسر فرو I-134 و مدارک همراه رو مستقیماً با UPS براشون بفرسته، این از اعتبار کار کم نمی کنه؟ مثلاً آفیسره بگه این که به اینا اعتماد نداره چه جوری می خواد اسپانسرشون بشه؟!!!
شماره کیس : 2011AS20xxx
دریافت نامه قبولی: اواسط خرداد، صندوق پستی دوستم در تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 25 جولای (1 هفته بعد رسید)
تاریخ کارنت شدن کیس: دست به دعاییم!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من 2 تا سوال دارم:
اول اینکه اگی اسپانسر داشته باشم دیگه مطمئنا به حساب بانکی و سند ملکی و .... نیازی نیست؟
دوم: اسپانسر فقط باید فرم 134 و 1040 وw2 رو بفرسته؟ به هیچ چیز دیگه نیاز نیست؟ مثل تعهدنامه، مدارک شناسایی اسپانسر.....؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
زمین در شمال / 20 میلیون تومان موجودی بانکی / اسپانسر در آمریکا / دیپلم هستم / 12 سال سابقه کار .
این مدارک خوب هست یا بازهم جور کنم ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خودم تنها میرم .
الان که تازه کارنت شدم . برای ارسال فرمهای اسپانسر از الان اقدام کنم یا هنوز زوده ؟