موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-19 ساعت 19:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-19 ساعت 19:22 توسط matinam.)
سلام . من خودم از برندگان 2010 هستم که امسال برای 18 نفر بین 30 اکتبر و 2 نوامبر ثبت نام کردم که هیچکدام برنده نشده بودند . از این 18 نفر موقع ثبت نام برای 10 نفر ایمیل خودم را داده بودم . خلاصه اینکه من 4 تا ایمیل از kcc دریافت کردم که Confirmation number چهار نفر از آنها را برام فرستاده است . خبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام می گردد
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
برای من ایمیل اومد و شماره فرستاده شده با قبلی فرقی نداره من 19 اکتبر ثبتنام کرده بودم.
موضوعها: 2
رتبه:
14
2 تشکر در 0 ارسال
خوب یه خبر خوب دوستان
من برای چند نفر ثبت نام کرده بودم که چپ و راست ایمیل ها میان، یکی ۲ تاشون مشکل عکس داشتن، که مطمئن بودم حذف میشن
یعنی یکیشون اصلان عکس ۳*۴ رو ۵*۵ کرده بود که صورتش کشیده شده بود ، یکی دیگه هم فوتوشاپ شده بود کلی دست کاری کرده بودن
جالب اینجاس که اصلا انگار عکس رو چک نمیکنن چون ایمیل هر دو تا اومد پس نگران عکس نباشین
اصلا کی میشینه ۲۰ میلیون عکس رو چک کنه، هر کسی عکسش از سایت قبول شده رفته تو لاتاری عزیزان
اینم یکی از فواید باطل شدن نتایج امسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی کسی توی سایت ثبت نام میکنه سایت فقط اندازه و سایز عکس فرد رو چک میکنه و بهش یه شماره تاییده ثبت نام میده حالا اونا دارن همه اون شماره ها رو ایمیل میکنن میخوام بگم هر کسی که شماره تاییده ثبت نام داره توی قرعه کشی شرکت داده میشه ولی خودتون میدونید که اونا برای عکس شرایطی رو اعلام کرده بودند و به نظر من این عکسها بعد قبولی فرد چک میشه (البته این حدس و نظر شخصیه) و ربطی نداره که حالا که فردی شماره تاییدش براش ایمیل شده عکسش مورد قبوله و بعدا مشکلی از بابت عکس براش پیش نمیاد.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان
من کانفرمیشن نامبرم رو دارم
حالا نمی دونم که اگه برام ایمیل از طرف کی سی سی بیاد با این مشخصاتی که من دارم متفاوته یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز کلی ایمیل به اسپم من اومده بود ( معمولاً هرزنامه میاد و میل های تبلیغاتی ) همشو پاک کردم نکنه ایمیل کی سی سی هم بوده باشه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
2 بار که نمی فرستن ؟؟؟؟؟؟؟
حالا چکار کنیم........................ ؟
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای من هم امروز ایمیل اومد. هنوز برای همسرم نیومده. من هر دومونو تو یک روز ثبت نام کردم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-19 ساعت 22:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-19 ساعت 22:33 توسط arshin.)
دوستان عزیز یه چیزی که من تو این فروم مخصوصا" از یکی از کاربرا rayan.s یاد گرفتم اینه که
بین روزهای دوشنبه تا جمعه به وقت کنتاکی یا louisville کی سی سی از ساعت 7:30 am تا 4 pm بازه وقتی اونجا 7:30 صبح هست اینحا 16:30 اینا هست حالا یه 10 یا 15 دقیقه اینور اونور .... من امروز تست کردم یه میل دادم بیخودی به کی سی سی راجع به لاتاری این میل و صبح فرستادم حواسم هم بود که قبل از ساعت کاری کی سی سی باشه بعد الان شبه ساعت 22:32 هست چک کردم دیدم جوابمو داده ! پس نتیجه میگیریم که هر کاری دارین باهاشون توی روز های اداری ( دوشنبه تا جمعه ) اگه صبج ایمیل بدین و سوال و بپرسین ...شب جوابتونو میگیرین ...حالا فهمیدم که Rayan.s توی 2011 میگفت صبح بهشون میل برنین