موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-20 ساعت 00:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-20 ساعت 00:15 توسط mar308.)
(2011-05-20 ساعت 00:10)tan4x نوشته: (2010-06-03 ساعت 14:39)Nazem نوشته: دوستان عزیز
با توجه به اهمیت موضوع لازم دونستیم این مساله توی یک تاپیک مجزا دنبال بشه .
از اونجایی که از 24 ساعت پیش وزارت امور خارجه آمریکا از طریق ایمیل no-reply@state.gov برای ایمیل شرکت کنندگان در لاتاری 2012 لینک مشاهده مجدد Confirmation Number رو می فرسته ، بحث های مربوط به این موضوع رو در این تاپیک دنبال کنید و ارسال هایی که در تاپیک های دیگر موجود است به این تاپیک منتقل خواهند شد.
ارسال های نامرتبط با موضوع حذف خواهند شد.
با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم آیا مشکل ی وجود داشته که من این ایمیل رو دریافت نکردم؟ متاسفانه Conformation code رو گم کردم و مواردی دیگه ای هم که گفتین برای من کار نکرد . آیا امکان تماس تلفنی یا ایمیل به سایت گرین کارت هست یا نه ؟ آیا می توان درخواست کرد ازشون کد من را بازیابی کنند ؟
نه دوست عزیز اگر آدرس ایمیل را موقع ثبت نام نوشتید چند روز صبر کنید ایمیل میاد.
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت مدیران وهمکاران محترم سایت خوب و دلسوز مهاجرسرا
بقیه دوستان رو نمیدونم ولی من 19 می ایمیل از کی سی سی دریافت کردم.کانفرمیشن هم که قبلا داشتم همونه تغییری نداشته.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من و همسرم هم شرکت کرده بودیم برای همسرم ایمیل اومده اما برای من هنوز ایمیل نیومده تازه یادم هم نیست که کدوم ایمیل رو دادم !!!!!!!
مثل اینکه همه دوستان کار و زندگی رو تعطیل کردند و نشستند پای سایت
لطفا خودتون رو زیاد دچار استرس نکنید این شب جمعتون رو خراب نکنید و برید دنبال عشق و حالتون
تازه مملکتمون داره درست میشه شاید رفته ها هم پشیمون بشن و برگردن بیخیال بابا سخت نگیرید خوش باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من 5 اکتبر ثبت نام کردم . امروز این ایمیل رو دریافت کردم با همون شماره قبلی که از قبل اون رو داشتم . امیداورم برای بقیه دوستان هم سریعتر برسه و خودتون را هم زیاد نگران و درگیر این نکنید . به امید موفقیت همه شما . یا علی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-20 ساعت 02:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-20 ساعت 11:38 توسط maxsoulfly.)
برای من و دوستم mail اومد.
confirmation number هم همون قبلی هست.
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای من هم ایمیل اومد...بر و بکس اصلا نگران نباشین..تا 15 جولای خیلی مونده...به همه کسانی که ثبت نام کرده بودند و توی فرمشون ایمیل اعلام کرده بودن ایمیل میدن و ایمیلها هم میرسه..به امید موفقیت همگی...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
منم امرو زبعد از ظهر ايميل رو دريافت كردم و بدون هيچ تغييري توي شمارم
از ميان كساني كه براي دعاي باران به بيايان ميروند،تنها كساني به كار خود ايمان دارند كه با خود چتر ميبرند
لازم است گاهی از خود بیرون آمده و از فاصله ای دورتر به خودت بنگری واز خود بپرسی که سالها سپری شد تا آن بشوم که اکنون هستم. آیا
ارزشش را داشت ...؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایمیل منم رسید و تغییری نداشت مثل قبل بود
كيس نامبر:---
ارسال مدارك:
دريافت نامه دوم:
مصاحبه:
كليرنس:
دريافت ويزا:
دريافت گرين كارت:
خودش میبردت هرجا دلش خواست
به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ایمیل من هم امروز رسید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-20 ساعت 10:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-20 ساعت 10:15 توسط hpsarvari.)
ایمیل برای من هم اومد و همون قبلیه صحیح و سالم (سومین روزش ثبت نام کردم) در ضمن اینا با php برنامه نویسی میکنن من برم آمریکا میرم یه کم مشکلات برنامه نویسیشونو حل میکنم . آمریکایی ها یه چیزشون جالبه اونم اینه که تو زمینه کامپیوتری یه ده سالی از ما ایرانیا عقب ترن البته همه رو نمیگما (دلیلشم اینه که ما ایرانیا جدیدترین برنامه های پولی رو نصب میکنیم و یه دختر 10 ساله ام پشت فتوشاپه و داره بکگراند طراحی میکنه دیگه باید رفت تا آخرش ... )
سایه ها در هوای ابری خستگی در می کنند ... 2015 میشه که بشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان.امروز صبح برای من هم ایمیل اومد. آخرش متوجه نشدم که این ایمیل به منزله درست بودن مشخصات ( مثل عکس ) هست یا خیر ؟؟؟؟