موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی ، همسر من بعد از یکسال و شش ماه داره به امریکا بر میگرده ، تا فروردین امسال در حال تحصیل در دانشگاه بوده و به همین دلیل در بازگشتش تاخیر ایجاد شده ،خیلی نگرانیم که از ورودش جلوگیری کنن ،22 می بلیط داره ، از ترکیش ... ،چند درصد احتمال داره از وردش جلوگیری کنن یا گرین کارتشو بگیرن ؟؟؟
رتبه:
1
3 تشکر در 1 ارسال
دوستان گرامی سلام.
من بعد از 4 سال میخواستم برگردم, خواستم بدونم که اولن بهترین دلیل برای غیبت من چی میتونه باشه و بعد اینکه اگر با پرواز اتحاد بروم و به من در فرودگاه دوبی گیر بدهند, اجازه پرواز به من داده میشود؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوستان من دلیل غیبت دارم اما نمی تونم اونو ثابت کنم خونوادگیه، میشه مدارک پزشکی یه جورایی جور کرد؟ این مدارک پزشکی چی میتونه باشه و اینکه ایا اینو می فرستن پزشکی اونجا اونو تایید کنه یا قبول می کننن؟
مرسی از همتون
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
توصیه من به افرادی که غیبت طولانی دارند ، ورود به آمریکا از طریق فرودگاههای شهرهای فرعی و کوچک انجام شود چون افسرهاشون خیلی فلکسیبل هستند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-07-06 ساعت 21:29)marco250 نوشته: توصیه من به افرادی که غیبت طولانی دارند ، ورود به آمریکا از طریق فرودگاههای شهرهای فرعی و کوچک انجام شود چون افسرهاشون خیلی فلکسیبل هستند.
شهرعای کوچیک ک پرواز مستقیم ندارن، منظورتون کدوم شهرعاس؟ میشه اسم ببرین؟ میسه مثلا رفت کانادا از اونجا زمینی به شهر کوچیک وارد شد؟
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان