موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
بعد از غیبت طولانی (3 سال )
کدام ایرلاین و مقصد را برای ورود به آمریکا پیشنهاد میکنند؟
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-07-23 ساعت 23:45)mehregan1348 نوشته: دوستان عزیز
بعد از غیبت طولانی (3 سال )
کدام ایرلاین و مقصد را برای ورود به آمریکا پیشنهاد میکنند؟
سلام، دوست عزیز ایشالا که سفر بی خطر باشه، اما حتما حتما بیاین و بگین چی شد بعد سه سال. پیشاپیش ممنون که تجربتون رو در اختیار مهاجر سرا یی ها ميزارين.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . من حدودا یک سال و نیم پیش آمریکا بودم و تو اون مدتی که بودم سوشیالمو گرفتم و نتونستم گرین کارتمو بگیرم علی رغم اینکه کلی تو آمریکا دنبالش بودم بعد هزینه هام که زیاد شد مجبور شدم برگردم . تو ایران تصادف کردم و نمی تونستم برم آمریکا .الان گرین کارت دستم نیست و تاریخ ویزام هم اکسپایر شده . حالا به نظرتون چه طوری پیگیری کنم و برگردم . وقت سفارت بگیرم برم آنکارا یا راه حل دیگری به نظرتون میرسه
کیس نامبر 2300
کارنت سری اول
فرم 260 اواخر جولای
محل مصاحبه آنکارا
نامه دوم فکر کنم تا آخر پاییز بیاد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-08-06 ساعت 00:24)aydinaghajani نوشته: (2017-08-03 ساعت 19:37)shahin61 نوشته: (2017-08-03 ساعت 18:44)amrikale نوشته: سلام . من حدودا یک سال و نیم پیش آمریکا بودم و تو اون مدتی که بودم سوشیالمو گرفتم و نتونستم گرین کارتمو بگیرم علی رغم اینکه کلی تو آمریکا دنبالش بودم بعد هزینه هام که زیاد شد مجبور شدم برگردم . تو ایران تصادف کردم و نمی تونستم برم آمریکا .الان گرین کارت دستم نیست و تاریخ ویزام هم اکسپایر شده . حالا به نظرتون چه طوری پیگیری کنم و برگردم . وقت سفارت بگیرم برم آنکارا یا راه حل دیگری به نظرتون میرسه
https://www.uscis.gov/i-131a
سلام،
گرین کارت شما به اون ادرسی ک تو سفارت موقع مصاحبه دادین یا تو فرودگاه اولین ورودتون دادین ارسال شده و شما نیاز نبود اقدامی در این خصوص انجام بدین ، پس شما گرین کارتتون صادر شده و ارسال شده، اول پیگیری کنید ک ایا به اون ادرس نرفته؟ اگه گم شده یه فرایند خواعد داشت و اگه اصلا صادر نشده به نظرم میشه انلاین یا تلفنی پیگیری کنید تا به ادرسی ک قبلا دادین ارسال بشه ک بعدش میتونید یکی واستون بیاره ایران، اگر هم صادر شده ولی گم شده باید یه فرایند دیگه ای رو دنبال کنید
مدارک تصادف رو هم واسه تاخیرتون ختما باید ترجمه کنید و ارائه کنید،
پیگیری هام جواب نداد و در آخر بهم گفتن که شما باید دوباره مصاحبه بشین و افسر مهاجرتی تصمیم گیری می کنه . پس به نظرتون بهتر نیست که یک وقت سفارت بگیرم و اگر ویزا دادن آمریکا به صورت حضوری پیگیر گرین کارتم بشم ؟
کیس نامبر 2300
کارنت سری اول
فرم 260 اواخر جولای
محل مصاحبه آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من سال 2014 برنده گرین کارت شدم و به دلیل مشکلاتی نتونستم برم و ساکن بشم و هر 6 ماه میرفتم بعد یک سال اقدام به دریافت پاس سفید کردم که دو ماه دیگه مهلتش تموم میشه و قصد دارم برم میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد برام؟ و برای درخواست سیتی زنی چند سال باید اونجا باشم؟ با توجه که حدود 3 سال از تاریخ گرین کارتم گذشته و اونجا نبودم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من و همسرم سال 2015 وارد امریکا شدیم و گرین کارت و پاس سفید گرفتیم و لی الان که بعد از دو سال میخواهیم برگردیم گرین کارت همسرم گم شده ولی پاس سفیدش موجود است و هنوز تاریخش رد نشده
به نظر دوستان با نداشتن فیزیکی گرین کارت و بودن پاس سفید مشکلی از لحاظ ورود به وجود می آید؟
یا بریم سفارت اطراف ایران درخواست ویزا بدیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بعد از یک غیبت طولانی با مکاتباتی که با سفارت کردم . در نهایت به من گفتن که باید وقت بگیری و بیایی مصاحبه . سوال من از دوستانی که تجربه دارن این هست که آیا من به تنهایی می تونم برم مصاحبه یا خانواده هم حتما باید باشند . سوال رو برای سفارت فرستادم ولی هنوز جواب ندادن .دوستان اگر تجربه ای دارن ممنون میشم . ضمن اینکه فرزندم هم اضافه شده .
کیس نامبر 2300
کارنت سری اول
فرم 260 اواخر جولای
محل مصاحبه آنکارا