در يك بررسي كه در سايت وزارت امور خارجه آمريكا داشتم، به اين نتيجه رسيدم كه يكي از راه هاي اينه كه براي ويزاي مهاجرتي SB-1 تقاضا بديد. اين كار رو در تمامي سفارت هاي آمريكا كه كار ويزاهاي مهاجرتي رو انجام مي دند، مي تونيد انجام بديد كه براي ما ايراني ها دم دست ترينشون آنكارا و ابوظبي هستند.
اگه درخواست ويزاي SB-1 شما پذيرفته بشه و اون ويزا رو توي گذرنامه شما بزنن، شما تا زمان اعتبار اون ويزا ظاهرا به راحتي مي تونيد به آمريكا سفر كنيد و پس از ورود، بدون هيچ مشكلي مداركتون به روز مي شه.
اگه درخواست ويزاي SB-1 شما پذيرفته بشه و اون ويزا رو توي گذرنامه شما بزنن، شما تا زمان اعتبار اون ويزا ظاهرا به راحتي مي تونيد به آمريكا سفر كنيد و پس از ورود، بدون هيچ مشكلي مداركتون به روز مي شه.
(2011-05-20 ساعت 18:23)mason نوشته: سلام من تازه عضو شدم و فکر میکنم از همتون بیشتر سن دارم و میخوام به من کمک کنیید خواهشاً جواب بدید.
من خودم ۵۵ سالمه و نزدیک ۲۵-۳۰ سال آمریکا بودم در ایالتهای مختلف (واشنگتن ، ویرجینیا ، شیکاگو ) و گرینکارت هم دارم ولی متاسفانه خریت کردم و خودمو سیتیزن نکردم و الان خیلی پشیمونم (البته اینو هم بگم که یه جورایی میترسیدم چون خیلی از مالیاتها رو نداده بودم و چند بار هم به خاطره دعوا دادگاه رفته بودم بخاطر همین میترسیدم برم خودمو سیتیزن کنم) ولی من حتا گواهینامه واشنگتن رو هم دارم و کد ملی رو هم یادمه و تازه اینکه تو پاسپورتم هم مهرهای آمریکا روش خورده چون اون زمان من ۲-۳ بر اومدم و رفتم . و الان هم خیلی دوست دارم برگردم و برمو دیگه اونجا زندگی کنم یا حداقل خودمو سیتیزن کنم و بعد از این طریق برای زنو بچّم هم پاسپورت آمریکا رو بگیرم تا دیگه اونا هم راحت شن.و درضمن اینو هم بدونید اون زمان گرینکارت هاش تاریخِ انقضا نداشت و همیشگی بود و من هم از اون گرینکارتها دارم ولی بعد از چند سال بعد عوض شد که من دیگه به دنبالش نرفتم تا ببینم که باید گرینکارت رو عوض کنم یا نه که فکر کنم باید عوض میکردم . حالا به نظر شما من میتونم چی کار کنم بالاخره من نزدیک ۱۵ ساله که نرفتم ولی خوب از اون ور هم ۳۰ سال اونجا بودم و حسابی جون کندم ، درس خوندم ، و زندگی کردم حالا شما به من کمک کنید که من چی کار کنم و دوستانی که اونجا هستن میتونند کمک کنند یا برن بپرسن خواهش میکنم کمک کنید .
ممنون
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...