موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان لطفأ كمكم كنيد من برنده لاتاري هستم و گرين كارت دارم و به علت اينكه درسم تمام نشده نميتونم برگردم ويك سالم رد ميشه آيا بعد از يك سال يك سال 3ماه برگردم برا بار اول با گرين كارت مشكلي برام پيش مياد لطفأ دوستان راهنماييم كنيد متشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كمك كمك كمك و... ***با سلام من و همسرم و فرزندم تقريبأ 11 ماه قبل به آمريكا رفتيم جهت فعال كردن و گرفتن گرين كارت از همان تاريخ تا حالا به خاطري يكسري كارها در ايران و تحصيل گرفتن مدرك هنوز بر نگشتيم نگران اينم كه موقع برگشت اگر بعد از يك سال برگرديم چه اتفاقي ميافتد(مثلاٰ يك سال 2 ماه) آيا گرين كارتمون را باطل ميكنند؟****
باتشكر از همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا هيچ كس جواب نميده و...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي دوست عزيز از راهنمايتون حال اگر قبل از 1 سال هم برگردم بازم مشكل پيش مياد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پرونده پزشكي بردن آياشامل ايمپلنت دندان هم ميشه يا بايد پرونده پزشكي خاصي ببريم لطفا راهنماييم كنيد دوستان با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز چه نوع پرونده پزشكي قابل قبول چه نوع مريضي ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز چه نوع پرونده پزشكي قابل قبول چه نوع مريضي ها
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام يه سوال خيلي فوري
پدر و مادرم تقريباً ٧ ماه امريكا بودن بعد به خاطر مريضي من مجبور شدن برگردن حالا سوالم اينجاست درمان من بيشترر از ٦ ماه طول ميكشه (شيمي درماني) حالا اگه بخوان بعد از ٨ يا ٩ ماه برگردن مشكلي پيش مياد يا نه؟ يعني حتي اگه نامه از دكتر بگيرن در مورد مريضي من توضيح بده باز هم مشكلي هست يا نه؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز