موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از nazem عزیز که تاپیک خیلی خوبی رو شروع کرده.
یه پیشنهاد دارم:
الان شما میاین یه موضوع یا یه شرایط رو مطرح میکنین، بعدش باید ۱۰۰ تا کاربر بیان و هی بگن گزینه ۲ ، گزینه ۳ و ...
به نظر من این رو شبیه نظرسنجی کنین که هر کی بیاد فقط گزینه مورد نظر رو انتخاب کنه. اینجوری هم تعداد صفحات زیاد نمیشه و هم اینکه یه آماری از سطح دانش کاربران نسبت به قوانین به دست میاد.
حالا خود مدیران عزیز فکرکنن ببینن که چطور بهتر میشه.ولی اینجوری مطمئن باشین که شلوغ پلوغ میشه و این تاپیک حیفه
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-25 ساعت 15:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-25 ساعت 15:49 توسط aghdam.)
(2011-06-25 ساعت 10:19)Hojjat نوشته: من هم یک سوال مطرح میکنم:
کاربر حجت بعد از انجام مصاحبه و دریافت ویزا با خوشحالی به ایران باز میگردد اما در خیابان ولیعصر مورد حمله یک موتورسوار قرار میگیرد و مدارک هویتیاش، از جمله گذرنامهاش (و در نتیجه روادید آمریکا هم) به سرقت میرود. او پریشان و مستاصل به مهاجرسرا میآید و در انجمن گفتگوی آزاد، تاپیک جدیدی باز میکند که در آن ماجرا را با سوز و گداز فراوان تعریف کرده و از دیگران راهنمایی میخواهد. عنوان تاپیک جدیدی که ایجاد میکند چه باید باشد؟
(۱) کمک!
(۲) لعنت بر سردمداران مملکت
(۳) passport maro dozd bord
(۴) به سرقت رفتن گذرنامه حاوی ویزا
(۵) خاک بر سرم شد به فنا رفتم
راهنمایی: قوانین مهاجرسرا
با توجه به موارد زیر ، به نظر من گزینه 4 مناسب است :
۵- کاربران میبایست به هنگام ارسال موضوع جدید از عنوانی مناسب استفاده نمایند. این عنوان میبایست در نشاندهنده محتوای آن موضوع باشد. استفاده از عنوانهایی مانند «درخواست کمک» یا «راهنمایی کنید» مجاز نیست. مدیران مجازند ارسالهای مشکل دار را ویرایش یا پاک کنند
۷- کلیه مطالبی که در سایت مطرح میشوند میبایست به زبان فارسی نوشته شوند، مگر مطالبی که از یک منبع خارجی که به زبان دیگری است نقل قول شوند. ارسال مطالب به زبان ساختگی Fingilish یا Pinglish (متونی که در آنها عبارات فارسی با کاراکترهای انگلیسی نوشته میشوند؛ برای مثال عبارت «ایران» به صورت "iran" نوشته میشود) اکیداً ممنوع میباشد.
۱۶- به جز در خصوص مسایل مدیریتی، مدیران سایت تفاوتی با دیگر کاربران ندارند . . . . . تمامی نوشتهها و فعالیتهای مدیران مشمول قوانین سایت میشوند.
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
۱.نوشتن به پینگلیش
۲. تبلیغات در سایت
۳. رعایت نکردن اصول اخلاقی در نوشته ها
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
اضافه کنید:
استفاده از فونت های غیر معمول ورنگی
ایجاد یک تاپیک جداگانه برای یک ارسال
ناظم جان نقص قانون تو هم اینجاست که مجازات مورد نظر تو متتاسب با تخلف انجام شده و مقررات نیست.
انصافا ذهن خلاقی می خواد همچین سناریویی نوشتن.
میگم حالا چه مدارکی می خوان برای ثبت نام دونقطه دی!
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
اقدم جان این دو موردی که برای من گفتی مورد قبول نیست و یوزر پاسخ درست رو به سوال من داد.
دوستان بگردید توی سناریوی حجت و قوانین سایت ببینید مورد دیگه ای بجز موارد مورد اشاره جناب اقدم پیدا می کنید.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
یک سوالم من مطرح کنم :
کاربری که پس از ایجاد سه تاپیک مشابه در انجمن های مختلف بطور موقتی از حضور در سایت محروم می شود با ایجاد اکانتی جدید به مدیر محروم کننده در پیام خصوصی فحاشی می کند و در تالار های عمومی سایت تلاش برای کم کردن روی مدیران می کند.
بنظر شما مجازات معقول برای کاربر خاطی چیست؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-26 ساعت 15:42)Nazem نوشته: اقدم جان این دو موردی که برای من گفتی مورد قبول نیست و یوزر پاسخ درست رو به سوال من داد.
دوستان بگردید توی سناریوی حجت و قوانین سایت ببینید مورد دیگه ای بجز موارد مورد اشاره جناب اقدم پیدا می کنید.
نمی دونم ولی طبیعتا شما امکان اعدام شخص خاطی رو ندارید! پس مجازاتی رو که نمی تونید اجرا کنید ، دیگه متناسب بودن با جرمش معنی نداره
مگر اینکه بگید که می تونید
جدا از شوخی ، در هیچ یک از قوانین سایت ، صحبتی از الزام مدیران به اتخاذ تصمیم های تنبیهی متناسب با تخلف کاربر به میان نیامده و اتخاذ نوع تصمیم به مدیر واگذار شده است . . .
1- نقض هر یک از موارد میتواند منجر به واکنش از طرف گروه مدیران (به صورت ویرایش یا حذف مطالب، امضا یا رتبهبندیهای ارسال، تغییر نام کاربری، قطع دسترسی کاربر و غیره) گردد
2- مدیران سایت برای اقدامات مدیریتی ملزم به جواب پس دادن به کاربران متخلف نیستند.
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb