موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-07 ساعت 15:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-07 ساعت 15:04 توسط gadfly.)
(2011-06-07 ساعت 14:39)Nazem نوشته: کاربر X در پستی با توجه به کار کردن با آقای Y وکیل مهاجرتی کشور کانادا و رضایت کامل از ایشان شماره تلفن و آدرس پست الکترونیکی وکیل مذکور را در پستی جهت استفاده سایرین قرار می دهند . با توجه به قوانین سایت مدیران چه اقدامی بایستی انجام دهند؟
ناظم عزیز سلام
این سوال ، موردی بود که بنده در ارسالی در تاپیک انتقاد از مدیران مطرح کرده بودم . من معتقدم بند 30 و 31 قوانین سایت در این زمینه باید بازنگری شود . طوری که حذف برخی از ارسالها و باقی گذاردن برخی دیگر با سیاست حفظ قانون که مدیران محترم برای آن تلاش شایسته انجام می دهند ، شاید مغایرت داشته باشد . ضمناً حدود 160 تا از ارسالهای بنده نیز به دلیل نامعلومی مفقود شده است و آیندگان نخواهند توانست از فیوضات اینجانب بهره مند شوند
موفق باشید
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-07 ساعت 15:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-07 ساعت 17:04 توسط gadfly.)
(2011-06-07 ساعت 15:21)Nazem نوشته: (2007-08-19 ساعت 19:31)admin نوشته: بند ۳۰ - کاربرها مجاز به درج اطلاعات تماس شخصی خود یا فرد دیگر در سایت نیستند (نظیر تلفن یا آدرس پستی) و در صورت عدول از این قانون،
مسئولت تمامی عواقب به عهده خود کاربر خواهد بود.
(2007-08-19 ساعت 19:31)admin نوشته: بند ۳۱- تبلیغات در سایت ممنوع است و کاربرها مجاز به درج لینک یا اطلاعات تبلیغاتی برای سایتهای دیگر یا شرکتها نیستند. تشخیص موارد «تبلیغات» و افتراق آن از مواردی که لینک به عنوان منبع استفاده شدهاست با مدیران خواهد بود.
بنطر بنده این دو بند مغایرتی با هم ندارند و هر دو در یکسو به مطلب نگاه می کنند ، فقط بند 30 با لحنی بازدارنده گفته شده و بند 31 با لحنی عامرانه .
مثل پدر و مادری که هر دو یک هدف را دارند اما الحان و شیوه های متفاوتی دارند.
مدیر محترم ناظم عزیز سلام
بنده هم با نظر شما کاملاً موافقم که این دو بند هیچ مغایرتی با یکدیگر نداشته و حتی در جهت تایید یکدیگر می باشند . ولی موضوعی که وجود دارد اگر جنابعالی به عنوان مدیری توانمند در مهاجرسرا (که بنده کاملاً به آن اعتقاد دارم) بخواهید براساس بند 31 عمل کنید باید بسیاری از ارسالها که حاوی اطلاعات افراد یا شرکتهای کمک کننده به عنوان مثال در ابوظبی یا آنکارا می باشند را حذف فرمایید چون مصداق واضح تبلیغات است . اما می دانیم و می دانید که عنوان نمودن این شماره ها و آدرسهای تماس با نیت ارزشمند کمک به دیگران است نه حس سودجویی یا تبلیغ از یک شرکت یا شخص خاص و بسیاری از دوستان در مسافرتهای خود از این اطلاعات استفاده شایان نموده اند . البته بوده اند افراد یا شرکتهایی که خواسته اند از ظرفیت و توانایی مهاجرسرا به نفع خود سوءاستفاده نمایند که مدیران محترم به درستی آن ارسالها را حذف نموده اند . پس به نظر می رسد باید این دو بند به گونه ای اصلاح شود که این تناقض در رفتار بوجود نیاید.
موفق باشید
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
گزینه یک بهترین و گزینه 3 امری دوست داشتنی و بسته به سلیقه هر فرد .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
قطعاً گزینه 1. حتی گزینه 3 هم به نظر من درست نیست (مگر اینکه دو طرف آشنایی زیادی (سابقه) با هم داشته بوده باشند!)
Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve with PMA
PMA: Positive Mind Attitude
W.Clement Stone
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
نظر من روی گزینه 4 است
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
به نظر من همه شما اشتباه کردید چون گزینه 2 درست است. اگر به سوال خوب دقت کنید نکته انحرافی دارد و می گوید که یک کاربر باسابقه کلیرنس خودش را اعلام می کند پس باید بر روی دکمه پاسخ فشار دهید و در پایین قصه حسین کرد شبستری او که توضیح داده است چگونه به خانه رفته است و متوجه این قضیه شده است یک خط جدید باز کنید و بنویسید که تبریک می گویم!
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
1 بهترین هست 3 هم باعث دوستی بیشتر میشه.