موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یامی جان یا سایر دوستان
دیلر خوب و قابل اعتماد طرف وست پالم بیچ (فلوریدا) سراغ دارین؟ ضمنا به نظرتون حدود ۶۰۰۰ دلار ماشین شاسی بلند چی بگیرم بهتره؟ Toyota Rav4 رو پیشنهاد میدین؟
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه درباره وام خودرو کمی توضیح بدین؟
سودش؟میزان وام؟چه مدت طول میکشه تا اقصاتش تموم شه؟چه مدت میشه وامو گرفت؟تا چه سقفیه وامش؟
ممنون میشم جواب بدید
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
سلام دوستان نظ تون درباره BMW 530i مدل 2004 یا 2005 زیر 6000 تا چیه؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-18 ساعت 20:14)alirezanz نوشته: سلام دوستان نظ تون درباره BMW 530i مدل 2004 یا 2005 زیر 6000 تا چیه؟
اصل موضوع رو نگفتید. مایلجش ؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2015-01-21 ساعت 11:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-21 ساعت 11:28 توسط soheilbadami.)
یامی جان اولا سرور خودتی من خیلی باشم همون هاب اینا هستم
بعله ای مدیر عزیز ! یامی راست میگن ماشینم مثل چیزای دیگه از مکان به مکان متفاوته. البته من منظور کلی ام از ارزانی ارزانی مطلق نیست بلکه مقدار افتی هست که ماشین از روز نویی که از دیلرشیپ میاد میکنه. واقعا قیمتش مثل برف تابستون اب میشه در اکثر مدلها و ظرف 3 سال ممکنه قیمت نصف بشه. حالا همینطور که یامی گفت یک کف قیمت هم بالاخره هست یعنی دیگه ماشین مثلا 3 هزار دلاری چقدر میتونه افت کنه ؟ اما نکتش اینه که کمی بلدی و مهمتر شانس میخواد در این قیمتها ماشین خوب پیدا کردن
در ضمن من توی این چند سال که اینجام دیگه 100 درصد مطمئنم که در این ملک در همه موارد رابطه پول و میزان اش بشدت برقراره و مو لای درزش نمیره. لامصب انگار یکی نشسته همه رو حساب کرده ! مثلا محاله شما از جاده کنار مثلا بری که پول تول اتوبان رو ندی یک پنی به صرفت بشه ! حتما سوخت و همه چیزت مساوی همون پول عوارضه ( در یک ساعت از روز یا شب) و صدها مورد دیگه. به نظرم یامی راست میگه که نباید کنکاش زیاد کرد و هر پولی که میدی بابت ماشین همونو ازش انتظار داری و بس و شایدم یخوده کمتر !
راستی پونتیاک وایب هم ماشین خوبیه ولی خیلی کمه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-24 ساعت 20:21)yami نوشته: به به همسایه! شما اینطرفها هستی و به دور هم جمع شدنهای ما نمیایی؟؟ به به به به
هه ههههه
دیلر و خوب و قابل اعتماد؟ دیلر اگه خوب و قابل اعتماد باشه که دیگه نمیتونه دیلر باشه؟ همان اول کار ورشکست میشه دیگه!! هههههه
نه والا ولی این ماشینی که میگین ماشین خوبیه. من مکانیک حرفه ای سراغ دارم که اگه چیزی از کریگزلیست یا حتی دیلر خواستین بخرین میتونین ببرین نشونش بدین.
منطقه به این تراکم من فقط به این یک نفر اعتماد دارم. خودش هم ماشین میفروشه ولی ماشینهایی که فعلا داره به درد شما نمیخوره. مگه ازش بخواهید که از آکشن براتون یک چیز خوب بخره. به من گفت با همان حدود پول میشه ماشین عالی خرید از آکشن. اله و اعلم!
سلام
ا به به شما هم وست پالم بیچ هستین؟ دور همی ها چی هست؟ اگه میشه برام پیغام خصوصی بدین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**