موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خيلى خيلى ممنون از لطف همه دوستان ببخشيد زياد سوال ميپرسم خواستم يكى از دوستان كه اطلاعات كامل داره راجع به title status هم توضيح بده مثلا فرق بين salvage rebuilt clean lien چى هست از لحاظ معنى لغتى نميگم از لحاظ اينكه رتبه بندى موقع انتخاب بعد از clean،بعد بيمه خوب و ارزون كدوم بهتره من خيلى گشتم state farm يا geico..... بد نبودن كلا راجع به بيمه خودرو يكم توضيح بدين ممنون ميشم با سپاس.
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام من برای سه ماه میخوام بیام امریکا اورنج کانتی اونجا هم حمل و نقل عمومیش خوب نیست بنظرتون برای سه ماه یه ماشین در حد 2 تا 3000 بخرم خوبه بعد بفروشمش؟ با اجاره کنم؟ بعد تو این حدود قیمت چه ماشینی میتونم بخرم؟ مارکز خرید در اورنج کانتی کجاست؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
بنده تا 20 روز دیگه دارم برمیگردم ایران. سمت ارواین (کالیفورنیا) میشینم و می خوام ماشینمو بفروشم، از دوستان اگه کسی تمایل داشت پیغام بذاره تا مشخصات کامل رو به استحضار برسونم.
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-07 ساعت 08:30)spider007 نوشته: سلام دوستان.
بنده تا 20 روز دیگه دارم برمیگردم ایران. سمت ارواین (کالیفورنیا) میشینم و می خوام ماشینمو بفروشم، از دوستان اگه کسی تمایل داشت پیغام بذاره تا مشخصات کامل رو به استحضار برسونم.
سلام ماشینتون چی هست و قیمتش چنده؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2015-04-06 ساعت 23:51)renausa نوشته: (2015-03-23 ساعت 02:45)Hamed112 نوشته: خيلى خيلى ممنون از لطف همه دوستان ببخشيد زياد سوال ميپرسم خواستم يكى از دوستان كه اطلاعات كامل داره راجع به title status هم توضيح بده مثلا فرق بين salvage rebuilt clean lien چى هست از لحاظ معنى لغتى نميگم از لحاظ اينكه رتبه بندى موقع انتخاب بعد از clean،بعد بيمه خوب و ارزون كدوم بهتره من خيلى گشتم state farm يا geico..... بد نبودن كلا راجع به بيمه خودرو يكم توضيح بدين ممنون ميشم با سپاس.
الان کجایی؟ اگر هیوستون هستی یک کارگزار ایرانی بهت معرفی کنم. البته واسه من کلی توضیح داد ولی آخرش هم نفهمیدم چی شد. .
دوستان سلام من الان سه ساله تو نشویل تو کار ماشین هستم میخرم تو کرگ لیست میفروشم
تو کار ریبیلت هستم ، تو دیلر هم کار میکنم ، ماشینهای تصادفی که بیمه توتال میکنه رو تیتلسو به سلویج تغییر میدی ، بد از درست کردن باید برای ربیلت اقدام بشه
هیچ مشکلی هم دا کار نیست ، اما این مهم که کی و چطوری ماشین رو جم کرده باشن
موقع خرید میتونید کارفکس ماشین رو بگیرید که ریپورت قبل ماشین هستش، اگه هیچ سر رشتیه ای ندارید حتما با مکانیک نشون بدید
وین ماشین رو با تایتل چک کنید ، تایتل رو با دقت و حوصله بخونید ، بفهمید مایلش واقعیه صاحبش اوکی ، لین نباشه ،یعنی تو رهن نباشه
اگه لین باشه حتما بعلاوهٔ اسم فروشنده یه شخص یا کمپانی رو خواهید دید ، اگر لون (وام) تموم باشه از آاش بخواهید با شما بیاد DMV
بد پشت تایتل آوا نامه خریدار و آدرس
مایل ----- امضای فروشنده و آدرس نام فروشنده
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-23 ساعت 20:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-23 ساعت 20:57 توسط far62.)
سلام دوستان من یک هیوندای 2004 دارم واقعا تمیزه و شرایطش خوب اگه کسی از دوستان دنبال ماشین به ایمیلم پیام خصوصی بده ممنون
در ضمن اگه کسی دلار لازم داره می تونم دلار بدم و ریال تو ایران بگیرم ممنون
در ضمن اگه کسی دلار لازم داره می تونم دلار بدم و ریال تو ایران بگیرم ممنون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یک هیوندای 2004 دارم واقعا تمیزه و شرایطش خوب اگه کسی از دوستان دنبال ماشین به ایمیلم پیام خصوصی بده ممنون البته من هیوستون تگزاسم
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
کمپانی تویوتا در حال حاضر فاینس ۶۰ ماهه رو با نرخ 0% برای تمام مدلهای ۲۰۱۵ ارائه می ده.
این موقعیت خیلی خوبیه برای کسانی که تمایل به خرید تویوتا صفر دارند.
توجه داشته باشید که inventory چند تا نمایندگی رو چک کنید و حتما سر قیمت باهاشون چونه بزنید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
در حال قبل هم میداد. من 2014 یه کرولا گرفتم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان یه سوالی داشتم البته شاید یه کم پیش پا افتاده باشه میخواستم بدونم اگه ماشین تو یه ایالت مثل کالیفرنیا بخری و بعد بخوای بری یه ایالت دیگه مشکلی نداره؟ برای بیمه ماشین چطور؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه ممکنه کمی درمورد خرید قسطی توضیح بدین اکثر صفهحه ها رو خوندم ولی چیزی نبود.به گفته ارش جان ماشین گرون بهتره که با کردیت گرفته شه .ولی اگه. حدود ده هزار تابود.اونوقت چه جوری؟بعد تو چند وقت باید تمومش کرد؟
به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص