موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-19 ساعت 10:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-19 ساعت 11:04 توسط arvin2000.)
من هم يكبار تركيه رفتم
مستقيم رفتم آنكارا خونه عموم . اونجا يه شهر فرهنگيه يعني بيشتر داشجو و كارمندن توي آنكارا
ولي يه شب رفتيم استانبول براي تفريح. همونطور كه عموم گفت استانبول فقط براي تفريح خوبه
توي استانبول ديسكوهاي شبانه خيلي توپي وجود داشت ولي 50$ وروديش بود و اكثرا اونجا مست ميكردن و بعد از چند ساعت بزن و بكوب دست يك فروند زيبارورو ميگرفتن و ميرفتن وادامه ماجرا...
چيزي كه فهميدم اين بود كه استانبول شهر بيكارا و هرزه هاس!(نه همه)
يه محله اي اونجا بود به نام "آكسارا"
عموم ميگفت اينجا محله ايرانياس
واقعا هم همينطور بود جلوي رستورانها تابلوهاي "آبگوشت بزباش" يا "غذا حاضر است"ديده ميشد
از قاچاقچيهاي آدم اونجا بودن تا زنان تن فروش و افراد جوياي كار و...
ولي در كل اگه راه پول دراوردنو كسي توي استانبول بلد باشه بايد پولاشو پارو كنه!
يه نكته اي كه خيلي به نظرم جالب اومد اين بود كه دختران و زنان ترك خيلي مرتب بودن ولي اصلا آرايش نميكردن
اعتقاد داشتن كه آرايش كردن كار زنان بدكارس
خداوند انسان را آزاد آفرید و انسان بندگی را برگزید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-19 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-19 ساعت 20:02 توسط arvin2000.)
من نه طرفدار ايرانم نه خصومتي با تركيه دارم نه اصرار دارم كه شما به حرفهاي من استناد كنيد
شما كه اونجا زندگي ميكنيد يه شرح كامل از اونجا بنويسيد تا همه استفاده كنن نه اينكه بياي از من اشكال بگيري
جالب اينه كه شما از بين همه نوشته هاي من همون يه جملرو ديدي!
خداوند انسان را آزاد آفرید و انسان بندگی را برگزید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بدونم برای رفتن به آنکارا کدوم پرواز بجز ترکش ایر بهتر هستش؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-18 ساعت 02:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-18 ساعت 02:24 توسط 1404.)
سلام دوستان
ما برای 30 شهریور میخواهیم بریم استانبول ایا شما هتل با قیمت مناسب سراغ دارید نقاط دیدنی در این شهر کجا هستند یا راهنمایی کنید از کجا میتونم پیدا کنم و ایا شما سفر با تور را پیشنهاد میکنید یا انفرادی ممنون
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
اگه 2 نفر هستین تور رو پیشنهاد میکنم
اما اگه 4 نفر به بالا هستین پیشنهاد میکنم خونه بگیرین خیلی با صرفه تره
خونه 3 خوابه یا دو خوابه با حدو 100 الی 130 دلار میتونین شبی اجاره کنین جای خوب
تقریبا همه جای استانبول از نظر من دیدنی هست
اما بیشترین مکانهای تاریخی و موزه ها و کاخها قسمت اروپائی هست
سمت فاتح و سلطان احمد . بشیکتاش .تور تنگه بسفر رو از دست ندین هم روزانه و هم شبانه کشتی ها از اسکله گالاتا راه میفتن
برای رفتن به جزیره ها از اسکله بشیکتاش میتونین برین
دفترهای مسافرتی و توریستی تور های روزانه متنوعی دارن میتونین ار توریسم اینفو اطلاعات بگیرین
تور های داخلی هم برنامه های جالبی رو ارائه میدن البته با پرداخت وجه اضافه ولی میارزه اگه نمیخواین خودتون دنبال تور ها تو استانبول بگردین..
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اگر نمودار ساليانه دماي هواي شهر آنكارا تركيه رو دارند بزارند ممنون ميشم،بلاخره خيلي از دوستان محل مصاحبه شون آنكارا مي باشد.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید به همه... خواستم تجربیاتم رو در مورد ترکیه به دوستان عزیز بگم.
نکته اول اینکه، همه جای دنیا، خوب و بد وجود داره، پس نمیتونیم با قطعیت بگیم کجا خوب و کجا بد هست اما نکته ای که باید اشاره کنم اینه که، هیچ وقت جایی رو که ایرانی های عزیز با هزینه های پایین به اونجا میرن رو با کل یک شهر یا کشور مقایسه نکنید. اکثر جاهایی که توریست هایی که با قیمت های پایین تو هتل های درجه 2-3 به سر میبرن تو بدترین و بدنام ترین جاهای شهر هست. پس انتظار زیادی از اون جور نقل قول ها نداشته باشید.
مورد ازمیر بگم خدمت دوستان که با توجه به مدتی که در ازمیر بودم، باید بگم یکی از زیباترین، مرتب ترین و باکلاس ترین شهرهایی که دیدم ازمیر هست. توی ازمیر همه جور آدمی پیدا میشه ولی تا وقتی کاری به کسی نداشته باشید، کاری به کارتون ندارن. این که از ایرانی ها بدشون بیاد اصلا وجود نداره تو ازمیر... من خودم رو به عنوان ایرانی معرفی میکردم و در جاهای مختلف شهر با آدمهای مختلف صحبت می کردم نتایج جالبی گرفتم که اکثرا از فرهنگ و شعرای ایرانی خوششون میاد. ازمیر به طور عجیب غریبی پر از سگ هست ولی کاری به کار آدما ندارن... خود و خوراک هم قیمت ایران و اگر بلد باشید جاهای مختلف شهر رو، شاید ارزون تر از ایران باشه... دریای ازمیر برای شنا مناسب نیست ولی ساحل بی نظیری داره ... برای رفت و آمد شهری حتما از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید. با تاکسی ورشکست خواهید شد.... سوالی بود بپرسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من میخوام با یک وکیل ایرانی که در ترکیه هست مشورت کنم.
مورد من ازدواج است ولی یک مقدار مشکلات سر راهم است.
اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم معرفی نمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی هیچ کس نیست راجغ به قوانین خانوادگی ترکیه اطلاعات داشته باشد؟