موضوعها: 0
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که آشنایی دارن لطفا یک سایت رسمی از اعلام برانامه های نمایشگاههای ترکیه جهت شرکت درانها را لینک بدهند
در ایران مثلا سایت وزارت صنایع قسمت نمایشگاهها اینکارو میکنه.
آیا نجات دهنده ای هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، احیانا کسی اطلاعاتی راجع به بیمه شدن توسط یک شرکت تو ترکیه رو داره؟ مشکلات احتمالی این روش میتونه چه چیزهایی باشه؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دوستم ازمیر زندگی میکنه میخواستم برم پیشش
نمیدونم چه جوری باید برم چون میدونم پرواز مستقیم نداره
خواستم از اطلس جت بلیط رزرو کنم
تهران-استانبول-ازمیر داشت
سوالی که داشتم اینه که من تو استانبول که پیاده میشم تو فرودگاه آتاترک هست برای سوار شدن به هواپیمای استانبول- ازمیر باید به اون یکی فرودگاه مراجعه کنم یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه عضو شدم، قصد مهاجرت به ترکیه را دارم، مدرکم مهندسی برق هست با معدل بالا و ترکی استانبولی هم بلد هستم. من هیچی راجع به مهاجرت به ترکیه و شرایطش نمی دونم ممنون میشم کمکم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من یه سوالی داشتم که می خواستم از دوستان کمک بگیرم
من مدت 74 روز در ترکیه بودم ولی زمانی که می خواستم به ایران برگردم در فرودگاه ،پلیس ترکیه مرا جریمه کرد و من چون زمان زیادی به پروازم باقی نمانده بود بسیار دچار استرس شدم و پس از پرداخت جریمه توانستم وارد هواپیما شوم . سوالی که من دارم این است که اگر مدت زمان اقامت در ترکیه 90 روز است چرا من جریمه شدم . درضمن من اینقدر نگران پروازم بودم که متوجه نشدم که پلیس مهر خروج را در پاسپورت نزده ... با توجه به اینکه من مجبورم بار دیگر به ترکیه برگردم آیا این درست است که حق ندارم تا 90 روز به آنجا بروم آیا پس از 90 روز بازگشت من بلا مانع است آیا مهر خروجی که زده نشده دردسر ساز نمی شود ؟
بسیار سپاسگزار خواهم بود اگر دوستانی که اطلاعات دارند مرا نیز آگاه سازند...
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
یه خونه تو استانبول میخواستیم کرایه کنیم واسه 1 هفته میشه کسی راهنمایی کنه
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
باید بگم که بعد از تغییر قانون در آوریل ۲۰۱۴ دیگه بدون خرید خانه هم اقامت میدن فقط باید شرایط زیر رو داشته باشید:
۱. به نام خودتون خانه بخرید یا ۱ ساله اجاره کنید و حتما در خانه ساکن باشید چون پلیس میاد کنترل میکنه
۲.بیمه ۱ ساله داشته باشید هزینه با توجه به سنّ متفاوت میانگین ۱۰۰۰ لیر است ( برای جزئیات بیشتر در مورد بیمه Kito Tourism and Business)
۳.برای ۱ سال ۶۰۰۰ دلار در حساب بانکی داشته باشید یا از صرافی برگه چنج پول بگیرید (صرافیها بدون نیاز به چنج ۶۰۰۰ دلار این برگه رو با ۲۵ لیر بهتون میدن)
۴.اداره ی امنیت حدود ۲۵۰لیر بابت مالیات و دفترچه ازتون پول میگیره
اگه شرایط بالارو داشته باشید اقامت ۱ ساله میگیرید و هرسال میتونید تمدید کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-16 ساعت 19:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-16 ساعت 19:09 توسط mohsen1979.)
سلام .راجع به اقامت و زندگی تو ترکیه میتونید راهنمایی بکنید ؟؟؟
شماره ای هست بتونم باهاتون تماس بگیرم ؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ميشه راجب شهر استانبول اطلاعات بدين من خيلي تو اينترنت گشتم ولي جز اطلاعات كليشه اي هيچي پيدا كردم خيلي دوست دارم نظر هموطنان ساكن استانبولو راجب محله ها امنيت و زندگي با مردم استانبول بدونم???
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من انکارا هستم زندگی میکنم اجاره منزل دقیقااز 600لیر بالوازم هست تا 1500لیر هزینه مثل ایران پول اب برق گاز دو برابر ایران
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که در ترکیه هستن لطفا اطلاعات درست بدن من اصلاح میکنم پلیس نمیاد کنترل کنه منزل هستید یا نیستید بیمه نفری500لیر اقامت نفری 350لیر حتما باید حساب بانکی 6000دلار روبازکنید صرافی نمیشه بانک زراعت حساب باز میکنه ولی میتونید فردای همان روز مبلغ رو بگیرید کلیه این اطلاع به روز هست چون من کارم تو انکارا همینه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد جریمه بیش از 90 روز هم باید بگم درسته ولی کمتر از 90 روز حق جریمه ندارن فیش پرداخت جریمه رو بیارید ازشون بگیرید دقت کنید این مواردرو میشه گرفت پول رو