موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال داشتم . من با یه شرکت برنامه نویسی یه خورده ارتباط داشتم و براشون راهنما و اینا درست کردم. حالا تو سایتشون دیدم استخدام دارن. میخواستم باهاشون تماس بگیرم. به نظر شما وضعیتم رو کامل بگم چطوره ؟ یعنی اینکه تو قرعه کشی برنده شدم و اینا . بعد اگر که بخوان منو و قبل از مصاحبه باشه. این یه مزیته واسه مصاحبه یا تاثیری نداره؟ کلا به نظر شما چجوری براشون مطرح کنم بهتره. مرسی از راهنماییتون
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مهندسی کشاورزی خوندم ، 3سال سابقه کار در گلخانه و پرورش گل های شاخه بریده رز و آلسترومریا رو دارم و مشاور فنی در ساخت گلخانه شیشه ای هلندی هستم ، 1هکتار گلخانه شیشه ای احداث کردم ( گلخانه وارداتی ) سوپروایزر نصب بودم همچنین مشاور فنی طرح و مدیر پروژه ، زبانم متوسط رو به بالا هست ...
ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد 1سال دیگه اونجا هستیم...
به نظر شما دوستان این کارهایی که کردم و تجربه ای که دارم به درد میخوره یا از الان به فکر راه دیگه ای باشم!؟
به شدت منتظر نظرات و پیشنهادات و راهنمایی های شما هستم.
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.....دوستان اوضاع کاریه نصب دوربین های امنیتی چطوره؟
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/color]سلام دوستان.من کارشناس تربیت بدنی هستم و الان تو ایران دبیر تربیت بدنیم. لاتاری برنده شدیم و قصد رفتن داریم.لطفا راهنماییم کنید با توجه به رشته تحصیلی و شغلم اونجا کاری برام هست؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برنده لاتاری 2014 هستم و لیسانس کامپیوتر دارم می خواستم بدونم در زمینه کاری
1- E-commerce خرید و فروش های اینترنتی در آمریکا آیا دوره خاصی داره یا نه ..
2- در مورد خرید و فروش ملک چه نظری دارید و باید چه آموخته هایی داشته باشم ...
اگه کسی می دونه توضیح بده ممنون
من در ایران کارهای اداری انجام می دم
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون می شم کسانی که در مورد رشته ی من چیزی می دونن هم من رو راهنمایی کنن.من فوق دیپلم گرافیک دارم و لیسانس سینما.کارم بیشتر توی زمینه ی انیمیشن و استاپ موشن هست و چند تا کار انیمیشن هم ساختم.نرم افزارهای فتوشاپ ،کارل، پریمایر و تا حدودی افتر افکت رو بلدم و الانم واسه ی دوره های حرفه ای 3D و مایا ثبت نام کردم که انشالا تا کارام جور بشه این دو دوره هم تموم شده.زبانم متوسط رو به بالاست و دارم خودم رو واسه تافل آماده می کنم.توی امریکا شانس پیدا کردن کار در زمینه ی رشته ی خودم چقدره؟و اگر پیدا بشه حدودا چقدر درامد داره؟
پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی کنن مچکرم.
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 15:29)smpf نوشته: (2013-04-21 ساعت 12:45)BABAK MAJDI نوشته: سلام
ازشما دوستان می خواستم بپرسم بازار تولید و فروش صنایع دستی مخصوصا منبت و معرق چوب در آمریکا چگونه است؟
دوستان متخصص لطفا جواب بديد
من متخصص هنری نیستم ولی میدونم میتونید تولید و روی ای بی بفروشید اما مثل هر بیزنس دیگه ای بازاریابی و غیره داره .من یک تابلو نقاشی رو که کار یک دوست بود براش فروختم و شد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-30 ساعت 14:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-30 ساعت 14:33 توسط kamranh.)
مرسي
من توي شبكه من و ... 1 يه برنامه به نام اين خانه چند ؟ هستو دارم دنبال مي كنم خيلي به نظرم جالب اومد و افرادي كه توي اين شغل هستند با سن خيلي كم ( توي برنامه قبلي 22 ساله) چه در آمداي توپي دارن ..
در مورد تجارت الكترونيك هم هر كسي رو ببيني يه سايت زده و داره دلالي فروش اجناسو مي گيره
در مورد ايالتم بايد بگم كه نيوجرسي هست
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-03 ساعت 21:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-03 ساعت 21:21 توسط a.marandian.)
سلام
اول دم همه اونایی که جواب میدن گرم
دوم یه سوال!!!
من Coffee Man هستم . (یعنی تو کافی شاپ قهوه ها و دسر ها رو درست می کنم.)
می خوام برم ارمنستان یه دوره حرفه ای این کار رو هم ببینم و مدرکش رو بگیرم
به نظرتون اوضاع این کار اونجا چطوره؟ و حدود درآمدش چقدره؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام دوستان
لطفا منو کامل روشن کنید من کارشناسی تکنولوژی نرم افزار - کامپیوتر میخونم در ایران و برای کارشناسی ارشد میخوام برای امریکا یا المان و اتریش اقدام کنم الویتم امریکا است میخواستم بدونم تو مدت تحصیلم در امریکا بازار کار برای رشته من هست؟حقوق ها حداقل و حداکثر چقدر هست؟در هفته چند ساعت اجازه کار دارم؟هزینه کلی یک ماه زندگی با خوراک پوشاک و مسکن حدودا چقدر در میاد؟
ممنون از راهنمای تمام شما دوستان
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد
من و همسرم برنده 2014 هستيم . ميخام از كساني كه تجربه دارند و مطلع هستند بپرسم براي كارشناسي ارشد زبانشناسي و دكتراي روابط بين الملل چه كارهايي بيشتر وجود داره و در كدام ايالتها. ممنون ميشوم بنده را راهنمايي كنيد. با تشكر
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر