کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
سلام
یه سوال داشتم . من با یه شرکت برنامه نویسی یه خورده ارتباط داشتم و براشون راهنما و اینا درست کردم. حالا تو سایتشون دیدم استخدام دارن. میخواستم باهاشون تماس بگیرم. به نظر شما وضعیتم رو کامل بگم چطوره ؟ یعنی اینکه تو قرعه کشی برنده شدم و اینا . بعد اگر که بخوان منو و قبل از مصاحبه باشه. این یه مزیته واسه مصاحبه یا تاثیری نداره؟ کلا به نظر شما چجوری براشون مطرح کنم بهتره. مرسی از راهنماییتون

پاسخ
تشکر کنندگان: proje ، behfaza
سلام
من مهندسی کشاورزی خوندم ، 3سال سابقه کار در گلخانه و پرورش گل های شاخه بریده رز و آلسترومریا رو دارم و مشاور فنی در ساخت گلخانه شیشه ای هلندی هستم ، 1هکتار گلخانه شیشه ای احداث کردم ( گلخانه وارداتی ) سوپروایزر نصب بودم همچنین مشاور فنی طرح و مدیر پروژه ، زبانم متوسط رو به بالا هست ...
ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد 1سال دیگه اونجا هستیم...
به نظر شما دوستان این کارهایی که کردم و تجربه ای که دارم به درد میخوره یا از الان به فکر راه دیگه ای باشم!؟
به شدت منتظر نظرات و پیشنهادات و راهنمایی های شما هستم.
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
پاسخ
تشکر کنندگان: proje ، rs232 ، behfaza
سلام.....دوستان اوضاع کاریه نصب دوربین های امنیتی چطوره؟
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt

Life is short ...
So love your life ...
[/en]

پاسخ
تشکر کنندگان: proje ، behfaza
[/color]سلام دوستان.من کارشناس تربیت بدنی هستم و الان تو ایران دبیر تربیت بدنیم. لاتاری برنده شدیم و قصد رفتن داریم.لطفا راهنماییم کنید با توجه به رشته تحصیلی و شغلم اونجا کاری برام هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: proje ، rs232 ، behfaza
(2013-04-27 ساعت 19:55)farmad نوشته:  سلام به همه بچه های باحال مهاجر سرا بلاخص دوستایی که راهنمایی میکنند و مارو از تجربیات واطلاعات خودشون مطلع میکنن . یه سوال داشتم طبق معمول خداکنه یه نفر با تجربه از دوستامون پیدا بشه بخونه و سوال مارو جواب بده ؟ Shyدوستانی که U$S$A هستندCool؟
میشه یه تازه وارد ، مثلا من که هنوز زبانم خیلی خوب نیست و سابقه کار ندارم برای اینکه تجربه کسب کنم برای استخدام شدن مثلا من به کارفرما یی که میخواد منو استخدام کنه شرط کنم که حاضرم 2 ماه با کمترین حقوق آزمایشی کار کنم براش اگه از کارم راضی بود استخدام کنه؟ اینجوری یه تجربه هم خود آدم کسب میکنه اگه مثلا قابل قبول باشه اونجا ؟یا مثلا بگم 1 ماه بدون حقوق .....یا از این جور شرایط که بشه تجربه کسب کرد ؟البته منظورم تو زمینه تخصصی مورد نظر خودمه مثلا برق_کنترل......این طور گرایشهای مهندسی
اگه میشه از این روشها استفاده کرد دوستای با تجربه لطفا راهنمایی کنن تو این مورد؟
ممنون میشم بی نهایتWink . البته اگه هم کسی پیدا نشهSad خوب بازم متشکرم که حداقل خوندنش ولی خوب حالا بگن دیگه بچه های باحال دم همتون گرم؟Big Grin

بنده فعلا یو اس نیستم ولی تا جایی که اطلاع دارم در هفته های اول، ساعات کاری شما محدوده و کارفرما اگه از کار شما راضی باشه ساعات کاری شما و حتی حقوق ساعتی شما رو افزایش میده. بنظر من ما که تجربه کمی تو زمینه کاری داریم لازمه چندتا نرم افزار یاد بگیریم که چیزی برای ارائه در رزومه داشته باشیم نه اینکه قیمت و ارزش کار خودمونو بیاریم پایین که شانس کار پیدا کردنمون بره بالا. ولی در کل بنظر من بسته به شرکتی که می خواد شما رو استخدام کنه شرایط متفاوته و نمیشه گفت که پیشنهاده شما عملی هست یا نه.

تا جایی که من اطلاع دارم شرکتها در اینجا ترجیح می دن اگر قرار باشه افرادی رو بدون حقوق بگیرن و آموزش بدن تا یه روزی شاید جذبشون کنند، اونها رو از میان تازه فارغ التحصیلان کالج (یا دانشگاه) یا حتی دانشجوها بگیرن. چرا؟ چون هم سن پایین تری دارند عموماً ، هم سواد آکادمیک به روز و جدیدی دارند. معمولا به این تیپ درخوایتهای شغلی ، اینترن شیپ می گن.

شما اگر سابقه کار ندارید و می خواید به این طریق اینترن شیپ پیدا کنید، بهترین راه ثبت نام در کالج هست ( برداشتن دوره های تخصصی رشته خودتون یا حتی ثبت نام برای خوندن رشته ای منجر به degree). اگر دانشجوی خوبی باشید، هر ترم job fair ها و جلسات مختلفی برگذار میشه که کالج، رابطه دانشجوهاشو با شرکتها و صنایع مختلف برقرار می کنه. شرکتها هم ترجیح میدن از این طریق افراد رو برای اینترن شیپ انتخاب کنند.

در ضمن اکثر اینترن شیپ ها بدون حقوق و دوره های سه ماهه هستند ( برای ترم تابستان) .
[/quote]
منظورتون از برداشتن دوره های تخصصی رشته خودتون چیه؟ یعنی میشه ما فقط در کالج فقط واحدهای تخصصی خودمونو پاس کنسم؟ آیا مدرکی بهمون میدن؟ هزینه هاش به چه نحو خواهد بود؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: sasbk ، Lemony ، behfaza
سلام
من برنده لاتاری 2014 هستم و لیسانس کامپیوتر دارم می خواستم بدونم در زمینه کاری
1- E-commerce خرید و فروش های اینترنتی در آمریکا آیا دوره خاصی داره یا نه ..
2- در مورد خرید و فروش ملک چه نظری دارید و باید چه آموخته هایی داشته باشم ...
اگه کسی می دونه توضیح بده ممنون
من در ایران کارهای اداری انجام می دم
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
سلام
ممنون می شم کسانی که در مورد رشته ی من چیزی می دونن هم من رو راهنمایی کنن.من فوق دیپلم گرافیک دارم و لیسانس سینما.کارم بیشتر توی زمینه ی انیمیشن و استاپ موشن هست و چند تا کار انیمیشن هم ساختم.نرم افزارهای فتوشاپ ،کارل، پریمایر و تا حدودی افتر افکت رو بلدم و الانم واسه ی دوره های حرفه ای 3D و مایا ثبت نام کردم که انشالا تا کارام جور بشه این دو دوره هم تموم شده.زبانم متوسط رو به بالاست و دارم خودم رو واسه تافل آماده می کنم.توی امریکا شانس پیدا کردن کار در زمینه ی رشته ی خودم چقدره؟و اگر پیدا بشه حدودا چقدر درامد داره؟
پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی کنن مچکرم.Smile
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، behfaza
(2013-04-21 ساعت 12:45)BABAK MAJDI نوشته:  سلام
ازشما دوستان می خواستم بپرسم بازار تولید و فروش صنایع دستی مخصوصا منبت و معرق چوب در آمریکا چگونه است؟

دوستان متخصص لطفا جواب بديد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-05-24 ساعت 12:34)kamranh نوشته:  سلام
من برنده لاتاری 2014 هستم و لیسانس کامپیوتر دارم می خواستم بدونم در زمینه کاری
1- E-commerce خرید و فروش های اینترنتی در آمریکا آیا دوره خاصی داره یا نه ..
2- در مورد خرید و فروش ملک چه نظری دارید و باید چه آموخته هایی داشته باشم ...
اگه کسی می دونه توضیح بده ممنون
من در ایران کارهای اداری انجام می دم
توی آمریکا همه چیز دوره داره، مخصوصاً توی حوزه IT که یکی از برترینهای دنیاست. کالج ها معمولاً دوره های آمادگی شغلی خوبی دارن که با قیمت مناسب ارائه می دن. البته من نفهمیدم شما میخوای e-com پیاده سازی کنی یا یک خودت سایت خرید و فروش راه بندازی.

برای ملک من تخصصی ندارم ولی دوره دیدم براش هست و مدرک کار میدن. اگر بتونی توی ملک موفق باشی درآمدش خیلی خوبه.

اگر بگی چه ایالتی مد نظرت هست بهتر میشه کمک کرد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: proje ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-05-29 ساعت 15:29)smpf نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 12:45)BABAK MAJDI نوشته:  سلام
ازشما دوستان می خواستم بپرسم بازار تولید و فروش صنایع دستی مخصوصا منبت و معرق چوب در آمریکا چگونه است؟

دوستان متخصص لطفا جواب بديد

من متخصص هنری نیستم ولی میدونم میتونید تولید و روی ای بی بفروشید اما مثل هر بیزنس دیگه ای بازاریابی و غیره داره .من یک تابلو نقاشی رو که کار یک دوست بود براش فروختم و شد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Saiban
مرسي
من توي شبكه من و ... 1 يه برنامه به نام اين خانه چند ؟ هستو دارم دنبال مي كنم خيلي به نظرم جالب اومد و افرادي كه توي اين شغل هستند با سن خيلي كم ( توي برنامه قبلي 22 ساله) چه در آمداي توپي دارن ..
در مورد تجارت الكترونيك هم هر كسي رو ببيني يه سايت زده و داره دلالي فروش اجناسو مي گيره
در مورد ايالتم بايد بگم كه نيوجرسي هست
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
پاسخ
سلام
اول دم همه اونایی که جواب میدن گرم
دوم یه سوال!!!
من Coffee Man هستم . (یعنی تو کافی شاپ قهوه ها و دسر ها رو درست می کنم.)
می خوام برم ارمنستان یه دوره حرفه ای این کار رو هم ببینم و مدرکش رو بگیرم
به نظرتون اوضاع این کار اونجا چطوره؟ و حدود درآمدش چقدره؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، زری وحدتی ، behfaza
من که 19 سال بی تخصصم با کرین کارت جه کاری میتونم بکنم؟ Sad
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، زری وحدتی ، behfaza
سلام به تمام دوستان
لطفا منو کامل روشن کنید من کارشناسی تکنولوژی نرم افزار - کامپیوتر میخونم در ایران و برای کارشناسی ارشد میخوام برای امریکا یا المان و اتریش اقدام کنم الویتم امریکا است میخواستم بدونم تو مدت تحصیلم در امریکا بازار کار برای رشته من هست؟حقوق ها حداقل و حداکثر چقدر هست؟در هفته چند ساعت اجازه کار دارم؟هزینه کلی یک ماه زندگی با خوراک پوشاک و مسکن حدودا چقدر در میاد؟
ممنون از راهنمای تمام شما دوستان
پاسخ
با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد
من و همسرم برنده 2014 هستيم . ميخام از كساني كه تجربه دارند و مطلع هستند بپرسم براي كارشناسي ارشد زبانشناسي و دكتراي روابط بين الملل چه كارهايي بيشتر وجود داره و در كدام ايالتها. ممنون ميشوم بنده را راهنمايي كنيد. با تشكر
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، ojee ، زری وحدتی ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان