موضوعها: 0
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من کارشناسی ارشد ژئو فیزیک خوندم ودر حال حاضر تو مدرسه و اموزشگاه تدریس فیزیک میکنم و استفاده از نرم افزار های مطابق با رشتمو بلدم رشته ام ی جورایی در باره تفسیر کارهای استخراجی اکتشافی هست کسی اطلاعاتی در مورد زمینه ی کاریش داره؟؟؟؟
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan
[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...[/font]
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-30 ساعت 11:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-12 ساعت 12:28 توسط batigoal_189.)
حذف نمیشه منم اینجوریش کردم پستمو
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من لیسانس الکترونیک دارم .تا حدودی کار با نرم افزارارو بلدم سابقه کاریمم کارشناس ازمایشگاه برقم 7 سال تو دانشگاه ازاد .بنظرتون واسه من تو مریلند کار پیدا میشه زبانم هم متوسط و اینجا رو چه زمینه ای بیشتر کار کنم ممنون
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تجربه 5 سال کار شبکه دارم و اکنون ادمین هستم(کارشناس کامپیوتر نرم افزار ) . اگه فقط سابقه کاری تهیه کنم و ترجمه کنم کافیه یا باید از اداره بیمه هم استعلام بگیرم . به نظرتون واسه واشنگتن یا سیاتل یا هر جای دیگه می توونم کار پیدا کنم یا الان دنبال یه مدرک بین اللملی باشم ؟
ممنون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از دوستان،من فوق لیسانس مامایی و ام پی اچ بهداشت هستم و در حال حاضر هم دانشجوی پی اچ دی هستم و از طریق ویزای نامزدی میخوام برم آمریکا آیا بعد از گرفتن گرین کارت امکان کار برای من در آنجا هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من امسال قبول شدم (2014) من از 18 ساله گی تو بازار بودم و کاسبی کردم الانم 30 سال دارم. تو صنف اهن و طلا بودم و الان هم تو صنف مواد غذای هستم...و در حال ادامه تحصیل در رشته کشاورزی گرایش زراعت در مقطع کارشناسی ارشد .تو رشته کشاورزی اصلا کار نکردم.. به نظره شما اونجا چه کاری می تونم انجام بدم ؟ متاهل هستم همسرم مهندسی شیمی گرایش صنایع غذای در مقطع کارشناسی ارشد خونده سطح زبان advanced ,و منم سطح زبان متوسط که دارم افزایش میدم . ممنون میشم راهنمایی کنید...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نظرتون درمود تعمیر لودر و بلدوز در آمریکا چیه ؟ کار میشه پیدا کرد با چه حقوقی ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای رشته مهندسی تکنولوژی نساجی کاری هست؟ اصلا اونجا کارخونه مرتبط با تساجی وجود داره؟ آخه یادم نیست کدوم تاپیک یکی گفته بود کل صنعت پوشاک آمریکا رفته چین
اینو واسه همسرم پرسیدم .
خودم کارشناسی نرم افزار کامپیوتر خوندم. دبیر هنرستان هستم و 10 سال سابقه دارم . نرم افزارایی مثل فوتوشاپ ،پریمایر،دریم ویور و فلش و آفیس درس میدم . یه مقدار برنامه نویسی ویژوال بیسیک . کارای اپراتوری مثل نصب نرم افزار ورفع عیب و اینا هم که همه بلدن . تو شیکه هم کابل کشی و بعضی تنضیمات رو بلدم .
چیکاره میشم اونجا؟
یه جا دیدم گفته بودن روزی 8 ساعت و هفته ای 5 روز مردم کار میکنن که با ساعتی 8 دلار میشه ماهی 1200 دلار حدودا . بعد با این پول حتی اجاره خونه نمیشه داد . نمیدونستم اینو کجا بپرسم . درسته؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان مهاجرسرا من رشته مدیریت اموزشی مقطع دکترا ومدرس دانشگاه وهمسرم کارشناس ارشد امور گمرگی و کارمند با 17 سال سابقه کار دولتی ا. برندگان لاتاری 2014 هستیم دغدغه مهاجرت به امریکا را داریم دارای 1 بچه. اینجا در تهران زندگی راحتی داریم نمی دونم چه کاری در امریکا ما میتونیم داشته باشیم لطفا راهنمایی کنید؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان واسه خانمها بنظرتون بهترین دوره هایی رو که توی ایران میتونن بگذرونندکه اونجا بدرد پیدا کردن کارو اشتغالشون بخوره چه دور هایی میتونه باشه ؟؟؟ ممنونم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند