کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
سلام آقای یامی.
ممنون از اطلاعات مفیدی که میذارید. سئوالم اینه من که تخصصی ندارم و لیسانس مترجمی هستم میخام اینجا چیزی بخونم بدرد دنیا و آخرتم بخوره... نه مثل اون مدرک آبکی که هیچ جا دردی دوا نمیکنه...چی بخونم بنظر شما؟ آیلتس 7هستم با اسپیکینگ افتضاح البته... یک مدرکی میخام که زودتر تمام بشه و آدم به کاروپول درست درمونی برسهLA / CA هستم... رشته های انسانی و حسابداری و مدیریت خوشم نمیاد... شاید عجیبه ولی شیمی فیزیکم بهتره...برگزیده المپیاد شیمی بودم زمانی .... بهرحال یک خرابکاری انتخاب رشته دوران نوجوانی و سیستم اشتباه دانشگاه دولتی مسیر تحصیلم را خراب کرد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-22 ساعت 06:11)wxyz نوشته:  سلام آقای یامی.
ممنون از اطلاعات مفیدی که میذارید. سئوالم اینه من که تخصصی ندارم و لیسانس مترجمی هستم میخام اینجا چیزی بخونم بدرد دنیا و آخرتم بخوره... نه مثل اون مدرک آبکی که هیچ جا دردی دوا نمیکنه...چی بخونم بنظر شما؟ آیلتس 7هستم با اسپیکینگ افتضاح البته... یک مدرکی میخام که زودتر تمام بشه و آدم به کاروپول درست درمونی برسهLA / CA هستم... رشته های انسانی و حسابداری و مدیریت خوشم نمیاد... شاید عجیبه ولی شیمی فیزیکم بهتره...برگزیده المپیاد شیمی بودم زمانی .... بهرحال یک خرابکاری انتخاب رشته دوران نوجوانی و سیستم اشتباه دانشگاه دولتی مسیر تحصیلم را خراب کرد...

والا چی بگم آخه! من خودم کتک خورده همان سیستمی که میگید هستم!!

اول اینکه این مسائل بسیار به سن و جنسیت و توان فیزیکی و توان ذهنی و استعدادها و امکانات مالی فرد بستگی داره. همینجوری که نمیشه دیمی یک چیزی گفت.

یکی رو میبینی با یک تخصص سیم کشی یا لوله کشی داره فلان قدر در میاره اما در عوض یکی دیگه با فوق لیسانس بهترین دانشگاه هنوز اندر خم یک کوچه هست. یکی رو میبینی با فوق دیپلم مدیریت یا حسابداری داره تو بازار بورس خدا تومن پول در میاره اما یکی با فوق لیسانس همان رشته تو بانک داره پول مردم رو میشمره!

من خودم آمریکا که آمدم گفتم کشور نو، تولد دوباره! رشته رو هم عوض کنیم. از آی تی یک دفعه زدم رفتم تو رشته پارامدیک (تکنسین اورژانس) ثبت نام کردم. در یکی دو هفته اولش چنان چشمم به این رشته و رشته های مشابه اش مثل پرستاری باز شد که دو تا پا هم قرض کردم، الفرار!!

بنابرین پیشنهادم به شما اینه که ریسک بیفایده نکنید. اگه در ایران در یک رشته ای کار کردید و کمابیش جا افتادید و باهاش کنار آمدید، اینجا هم سن و سالی ازتون گذشته بهتره که همان رو ادامه بدید. بهترین مدرک تحصیلی رو هم بگیرید اما سن سالتون بالا و بدون سابقه کار باشید زیاد جالب نخواهد شد.

در ضمن اینجا پول خوب در آوردن زیاد به رشته هم ربط نداره. یک نخود داره هاا اما نه بیشتر! مثلا شما اگه دکترای کتابداری هم بگیرید کماکان نباید انتظار پول قلنبه ازش داشته باشید در عوض این رشته برای شما میتونه یک شغل با امنیت شغلی و محیط کار آرام و اعصابی راحت بده. در عوض رشته هایی هم هستن که پول بیشتری به شما میدن اما عوضش سلامتی و آرامش روح و جسمتون رو ازتون میگیرند.

من میگم اگه به جان کندن بود همان کشور خودمان میکندیم! اینجا آمدیم برای سیر و صفا!!! بنابرین به نظر من امنیت شغلی و راحتی و آرامش شغل مهمترین فاکتورها هستند. (هر وقت در این مورد سیر و صفا و آرامش شغلی صحبت میکنم، همه دوستان و هموطنان عزیز به من میگن، احیانا شما شیرازی نیستی!! مگه بده آخه!!؟؟)
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، mohsenmb ، taherifar ، barfi1 ، حاجی واشنگتن ، wxyz ، vroom ، kasra ، goliii ، jupiterx ، manheb1 ، ArjenPSN_23
میای توی پستهای آمریکا از خیال تا واقعیت میبینی در مورد انتخاب رشته و تحصیل و کار آینده حرف میزنن میری توی پستهای برای من در آمریکا چه کاری است میبینی دارن از خیال تا واقعیت حرف میزنن.بچه ها تورو خدا مراعات کنید اینجا خانواده نشسته ها
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Haghighat ، DELPHI5 ، مير منصور ، ArjenPSN_23
سلام ، به همه عزیزان مهاجرسرایی .

من 25 ساله کاردانی کامپیوتر که همون بهتر نداشتمش ، قصد مهاجرت به آمریکا رو دارم ، با توجه اینکه مدرک های دانشگاهی ما فقط به درد کوزه می خوره ، و الان سر در گم هستم که باید چکار کنم ، آخه توی دانشگاه چیزی به ما یاد ندادن و از هر چی 1 درصدش رو گفتن ، تصمیم دارم که بیام اونجا و جا گیر که شدم برای درس به دانشگاه برم ، و همه چیز رو از صفر شروع کنم ، کمی از کارهای فنی سر در میارم ، در تعمیرات اساسی شرکت های نفتی و گازی به عنوان کارگر ماهر کار کردم ... به نظرتون با این اوضاع اصلا من میتونم کاری اونجا داشته باشم ؟ دوستان ممنون میشم نظر بدید و راهنمایی کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان:
یامی جان. ممنونم از تحلیل مفیدتون.
راستش منم دارم دهه سوم را تمام میکنم و میرم تو 40... ایران مدیربازرگانی کارخونه ای بودم و کم و بیش به صادرات واردات مسلط .قوانینش بین المللی و یکسانه ولی برای استارت نمیدونم کار چطوره اینجا.... چند ماهیه با ویزای ازدواجی اینجام و هنوز گیج میزنم... ولی صادقانه بگم برام کار و درآمد به ازدواج تو این سن اولویت داره . . . تو پست دیگرم گفتم میخام ببینم ایا با تحصیل آینده کاری بهتر میشه یا زودتر برگردم؟ منم به یک کار ساده دیتااینتری با حقوق عادی راضیم والا...
الان همش میگم فرضادر بدترین حالت .... اصلا داشتن گرین کارت یا سیتیزنی برای آدمهای ساده و معمولی مثل من با توقعات کم از زندگی چه کاربردی داره؟ آدمی که نیازی به سفرهای متعدد به اقصی نقاط عالم ندارند هرجا هم بخواد بره خب راحت ویزا میگیره- مشکلات 30آسی یا اجتماعی یا ...ندارند... موندن اینجا براشون پوینتی نداره... اهل ماجراجویی و کشفیات نیست... دلیل منطقی برای برگشت به آمریکا هم ندارند ... میخام ببینم چه امتیازی میده بعد از سفرهای متعدد و دردسرهای فراوان فرضا سیتیزن هم شد؟... میدونم بحث مفصله و بسته به شرایط هر انسان متغیره... ممنون میشم راهنمائی کنید.

(2015-01-22 ساعت 08:23)yami نوشته:  [quote='wxyz' pid='574896' dateline='1421890868']
سلام آقای یامی.
ممنون از اطلاعات مفیدی که میذارید. سئوالم اینه من که تخصصی ندارم و لیسانس مترجمی هستم میخام اینجا چیزی بخونم بدرد دنیا و آخرتم بخوره... نه مثل اون مدرک آبکی که هیچ جا دردی دوا نمیکنه...چی بخونم بنظر شما؟ آیلتس 7هستم با اسپیکینگ افتضاح البته... یک مدرکی میخام که زودتر تمام ب.......

اول اینکه این مسائل بسیار به سن و جنسیت و توان فیزیکی و توان ذهنی و استعدادها و امکانات مالی فرد بستگی داره. همینجوری که نمیشه دیمی یک چیزی گفت.

یکی رو میبینی با یک تخصص سیم کشی یا لوله کشی داره فلان قدر در میاره اما در عوض یکی دیگه با فوق لیسانس بهترین دانشگاه هنوز اندر خم یک کوچه هست. یکی رو میبینی با فوق دیپلم مدیریت یا حسابداری داره تو بازار بورس خدا تومن پول در میاره اما یکی با فوق لیسانس همان رشته تو بانک داره پول مردم رو میشمره!............

/quote]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، من 40 سالمه و 18 سال سابقه کار در شرکت بیمه را دارم ، چند سالی هم رییس شعبه خسارت خودرو بودم ، به نظرتون برای کار بنده تو آمریکا با زبان متوسط در حال تمرین و کلاس رفتن برای افزایش مهارت در زبان ، کار در خوری هست یا نه و کلا وضعیت این رشته در آمریکا چطوریاست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-23 ساعت 02:11)wxyz نوشته:  یامی جان. ممنونم از تحلیل مفیدتون.
راستش منم دارم دهه سوم را تمام میکنم و میرم تو 40... ایران مدیربازرگانی کارخونه ای بودم و کم و بیش به صادرات واردات مسلط .قوانینش بین المللی و یکسانه ولی برای استارت نمیدونم کار چطوره اینجا.... چند ماهیه با ویزای ازدواجی اینجام و هنوز گیج میزنم... ولی صادقانه بگم برام کار و درآمد به ازدواج تو این سن اولویت داره . . . تو پست دیگرم گفتم میخام ببینم ایا با تحصیل آینده کاری بهتر میشه یا زودتر برگردم؟ منم به یک کار ساده دیتااینتری با حقوق عادی راضیم والا...
الان همش میگم فرضادر بدترین حالت .... اصلا داشتن گرین کارت یا سیتیزنی برای آدمهای ساده و معمولی مثل من با توقعات کم از زندگی چه کاربردی داره؟ آدمی که نیازی به سفرهای متعدد به اقصی نقاط عالم ندارند هرجا هم بخواد بره خب راحت ویزا میگیره- مشکلات 30آسی یا اجتماعی یا ...ندارند... موندن اینجا براشون پوینتی نداره... اهل ماجراجویی و کشفیات نیست... دلیل منطقی برای برگشت به آمریکا هم ندارند ... میخام ببینم چه امتیازی میده بعد از سفرهای متعدد و دردسرهای فراوان فرضا سیتیزن هم شد؟... میدونم بحث مفصله و بسته به شرایط هر انسان متغیره... ممنون میشم راهنمائی کنید.

(2015-01-22 ساعت 08:23)yami نوشته:  [quote='wxyz' pid='574896' dateline='1421890868']
سلام آقای یامی.
ممنون از اطلاعات مفیدی که میذارید. سئوالم اینه من که تخصصی ندارم و لیسانس مترجمی هستم میخام اینجا چیزی بخونم بدرد دنیا و آخرتم بخوره... نه مثل اون مدرک آبکی که هیچ جا دردی دوا نمیکنه...چی بخونم بنظر شما؟ آیلتس 7هستم با اسپیکینگ افتضاح البته... یک مدرکی میخام که زودتر تمام ب.......

یکی رو میبینی با یک تخصص سیم کشی یا لوله کشی داره فلان قدر در میاره اما در عوض یکی دیگه با فوق لیسانس بهترین دانشگاه هنوز اندر خم یک کوچه هست. یکی رو میبینی با فوق دیپلم مدیریت یا حسابداری داره تو بازار بورس خدا تومن پول در میاره اما یکی با فوق لیسانس همان رشته تو بانک داره پول مردم رو میشمره!............

/quote]

والا چی بگم دوست جون!!

راستش با این شرایطی که شما گفتی، اگه اهل بعضی خوردنی ها و بعضی نوشیدنی ها و بعضی تفریحات هم نباشی، اینجا بودنت فکر کنم یک چیزی هم در حد سوبسید دادن از جیبه!!

منم فقط کمی از شما جوانتر هستم و شرایط شما رو کاملا درک میکنم. به سفت و سخت چسبیدن زندگی هم در حد مرگ راضی نیستم و سعی میکنم همیشه راحتترین راه رو انتخاب کنم!!

واقعیت این هست که برای ماها که سنمان برای اینجا کمی بالاست جا افتادن کمی سخت خواهد بود. برای همین مثلا من زیاد تو فکر بیمه و بازنشستگی و ... نیستم و میگم حال رو بچسب، بعدن هم خوب نشد، نهایت میذارم میرم!!

افرادی که با سن نهایتا 25 سال وارد اینجا میشن تا سی سالگی کلی سابقه کار درست کردن و حوالی سی سالگلی هم سیتیزن میشن و سر و مر و گنده وار بازار کار جدی میشن ولی برای ما نمیگم کار نیست بلکه از ایران هم بیشتر کار هست ولی اینکه شما فکر کنید خواهید شد مدیر بازرگانی یک کارخانه ای کمی دور از ذهنه مگر اینکه معجزه ای در حد برداشته شدن تحریم ها اتفاق بیوفته و ممکنه بعضی شرکتها که دنبال تجارت با ایران هستن، در صورتی که زبانتون خوب باشه، دو دستی افرادی مثل شما رو بقاپند!!

با این مشاغلی مثل همان دیتا اینتری و تو فروشگاه کار کردن و اینا هم اینجا نمیشه زندگی کرد و تا خود داخل قبر آدم عذاب خواهد کشید. مخصوصا با این سیستم بسیار بد تامین اجتماعی اینجا که عملا میگه اگه سابقه کار درست حسابی و بیمه بازنشستگی درست درمون تا حالا ندادی تا جون داری باید کار کنی و به عینه هم شاهد هستیم که چه پیر پاتالهایی در فروشگاهها دارند کار میکنن. افرادی که نمونه های ایرانیشون در ایران در قهوه خانه مشغول قلیان کشیدن و یا در پارکها در حال صحبت در مورد مدیریت جهانی هستند!!

من نمیدونم مدرک تحصیلی شما چی هست. به نظر من اگر شما زبانتون رو به حد عالی برسونید (رشته شما بینهایت به زبان و مکالمه تلفنی وابسته هست) و یک فوق دیپلم در مورد بیزنس بگیرید و یا اگه از ایران مدرک دانشگاهی دارید، یک سرتیفیکیتی چیزی اینجا بگیرید جای امید هست که انشالا فرجی حاصل بشه اما واقعیت اینه که ممکنه سالها طول بکشه. یعنی خودتون رو برای چهار پنج سال بلاتکلیفی آماده کنید. تازه اون موقع هم ممکنه بگن که سابقه کار تخصصی شما دیگه کهنه شده!! هم ممکنه بشه ممکنه نشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، ParsTrader ، wxyz ، حاجی واشنگتن ، pari pariaaa ، jupiterx ، manheb1
کسی نپرسیده که اگر کسی مثل من تخصصی نداشته باشه و بخواد بره آمریکا چه بزینسی کنه ؟

یکی از دوستان ما وقتی زمان خدا بیامرز رفت امریکا توی رستوران مشغول به کار شد تا توست یه مقدار پول جمع کنه و خرج تحصیلش را دربیاره

ظرف شویی نظافت چی و امثال این گرجه کلاس آدم را پاین میاره ولی اما

موقتا در کوتاه مدت می تونه پشتوانه تحضیلی و مخارج زندگی آدم باشه

البته اگر در خانه ی پدریت تخصصی یاد گرفته ای عالی یا در هنرستان و..

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: kaziar
(2015-01-27 ساعت 00:40)khatarnak نوشته:  کسی نپرسیده که اگر کسی مثل من تخصصی نداشته باشه و بخواد بره آمریکا چه بزینسی کنه ؟

یکی از دوستان ما وقتی زمان خدا بیامرز رفت آمریکا توی رستوران مشغول به کار شد تا توست یه مقدار پول جمع کنه و خرج تحصیلش را دربیاره

ظرف شویی نظافت چی و امثال این گرجه کلاس آدم را پاین میاره ولی اما

موقتا در کوتاه مدت می تونه پشتوانه تحضیلی و مخارج زندگی آدم باشه

البته اگر در خانه ی پدریت تخصصی یاد گرفته ای عالی یا در هنرستان و..

موفق باشید

خطرناک جان

ایکاش فقط کلاس پایین بود ولی متاسفانه 99 درصد قضیه اینه که از نظر بنیه و توان فیزیکی ما ها در این مشاغل کم میاریم.

در ایران روالش اینه که کسی که کار کلاس پایینی رو انجام میده معمولا زیاد اذیتش نمیکنن. مثلا طرف آبدارچی هست، میبینی دو تا این چایی میبره، یک بار هم کارمندها خودشون پامیشن میرن آبدارخانه چایی برای خودشون میریزند! تازه به سید مرتضی و یا مش ممد یا کربلایی کاظم هم تعارف میکنن!!
میگن خدا رو خوش نمیاد بنده خدا صبح تا شب داره اینجا برای ما زحمت میکشه!!!

اما اینجا شما هر چقدر در مشاغل پایین مشغول باشید، سختی فیزیکی و روحی کار بیشتره.
منی که در فروشگاه صرفا فروشنده بودم از یک آمریکایی که در فست فود داشت ساندویج میفروخت صد برابر کارم راحتتر بود و حقوقمان تقریبا برابر!!

اون بنده خدا باید توالت میشست، دود و دم روغن رو تحمل میکرد، صدها مدل ترکیب مختلف از محصولات مختلف رو بر طبق سفارشهای عجیب مشتری ها آماده میکرد، رستوران رو نظافت میکرد، همش هم سر پا بود. تازه کارش هم به نسبت خطرناکتر بود! بالاخره با مواد داغ و بخار و اینا سر و کله میزدن.

بنابرین من صدها بار اینجا به دوستان عزیزم این توصیه برادرانه رو کردم و فکر میکنم هزار بار هم تاکید کنم کمه که فکر نکنید کار کلاس پایین سختی اش فقط کلاس پایینی اش هست.

بلکه سختی اصلی این کارها فشار فیزیکی و روانی خود کار هست. فشاری که به سرعت کاری میکنه که اصلا بی کلاس بودن کار یادتون بره!!
پاسخ
سلام yami عزیز عرض شود من مدتهاست مطالب شما جسته و گریخته می خوانم همسر من حسابداره وتقریبا 25سال سابقه داره همه جا هم کار کرده در اداره بطور ثابت و بعنوان کار دوم در مدرسه کارخانه فروشگاه تعاونی وتولدی قارچ درضمن از سند زنی شروع کرده الان مدیر مالیه مدتی هم حسابداری صنعتی کار کرده در مورد برنامه های اکسل هم چیز میدونه ولی زبانش زیاد خوب نیست یعنی می فهه ولی توی صبحت خوب نیست با این شرایط کار براش,پیدا میشه بنظرتون از لطف شما جهت وقتی که صرف می کنید ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، khatarnak
(2015-01-22 ساعت 12:37)masoud768 نوشته:  سلام ، به همه عزیزان مهاجرسرایی .

من 25 ساله کاردانی کامپیوتر که همون بهتر نداشتمش ، قصد مهاجرت به آمریکا رو دارم ، با توجه اینکه مدرک های دانشگاهی ما فقط به درد کوزه می خوره ، و الان سر در گم هستم که باید چکار کنم ، آخه توی دانشگاه چیزی به ما یاد ندادن و از هر چی 1 درصدش رو گفتن ، تصمیم دارم که بیام اونجا و جا گیر که شدم برای درس به دانشگاه برم ، و همه چیز رو از صفر شروع کنم ، کمی از کارهای فنی سر در میارم ، در تعمیرات اساسی شرکت های نفتی و گازی به عنوان کارگر ماهر کار کردم ... به نظرتون با این اوضاع اصلا من میتونم کاری اونجا داشته باشم ؟ دوستان ممنون میشم نظر بدید و راهنمایی کنید .

دوست عزیز بنظر من بهتره شما ابتدا تصمیم بگیری که میخوای کدوم فیلد رو در آینده در دانشگاه ادامه بدی و تو این فاصله سعی کنی روی اون تمرکز کنی و کارت رو در اون زمینه در لول پایین تر شروع کنی تا بتونی تجربه ای پیدا کنی و در دداز مدت هم برات مفید باشه . در مورد مدرکت باید بگم که بحث قبولی مدرک در ام رکا رو باید به دو بخش تفکیک کرد : بخش اول معتبر بودن برای دانشگاهه که تا حدودی جرف شما درسته و برخی جاها قبول ندارند ولی بخش دوم مربوط به بازار کاره که باید بگم اگر اون کاری که براش اپلای کردید رو بلد باشید میتونه تا حدود بسیار زیادی مشکل مدرک رو حل کنه چون واقعیت اینه که مهارت شما برای انجام کار برای هر شرکتی مهمه نه صرف مدرک ! بسیاری از افرادی که از همیجا فارغ التحصیل میشن هم در ابتدا مهارت خاصی که بدرد شرکتها بخوره ندارند و خیلی از شرکتها تمایل دارند که افراد با تجربه رو جدب کنند حتی به قیمت اینکه مهاجر بوده و یا تازه به اینجا اومده و هنوز هم با فرهنگشون اشنایی کامل نداره . برای همینه که میبینید که بعضا مهاجران به اینجا میاند خیلی سریع رشد میکنند چون بسیاری از اونها ادمهای با سابقه ای در کشور خوودشون بودند و تونستن این موضوع رو که از پس کار بر میان رو به اون شرکت خاص ثابت کنند .
در نهایت سابقه کاری اینکه برای هر رشته ای در امر یک ا سابقه کاری بسیار با ارزش تر از مدرک تحصیلیه و جالبه که اینجا طبق استاندارد رزومه نویسی حودشون میگن اگر سابقه کار داری باید اونو در اوایل رزومه قرار بدی و مدرک و دانشگاه رو پایین تر و در انتهای رزومه بداری !

پس اگر قصد ادامه در بخش نفت و گاز رو دارید مهارت و تواناییتون رو در این بخش بالا ببرید و دوره های مربوطه برای اینکار و نرم افزاری مربوطه رو یاد بگیرید که وقتی اینجا اومدید بتونید سرتیفیکت اینجا رو بگیرید و در واقع فقط ازمون رو بدید و هزینه کلاس رو که سر سام اوره نپردازید .و اگر هم میخواید در کامپوتر ادامه بدید که سیار هم فیلد خوبیه کلاسهای برنامه نویسی و دانش روزش رو یاد بگیرید که اینجا با کمی مطالعه و کار بتونید به سادگی خودتون رو به سطح بازار کار ا مر یکا برسونید . این موضوع برای همه ما ها صدق میکنه و برای همه رشته ها و گرایش ها میشه از همین الگو استفاده کرد .

یک مورد کلی دیگه اینکه درسته که میشه فیلد رو عوض کرد ولی این رو هم در نظر بگیرید که اینکار میتونه هزینه زمانی و مادی زیادی داشته باشه و چند سالی شما رو از مسیرتون دور کنه چون شما ممکنه در یکاری متوسط باشید و به شما در مصاحبه ها امتیاز خاصی نسبت به افراد تازه کار در این رشته بده وپتانسیل این رو داشته باشید که ظرف دو-سه سال آینده فرد متخصصی در این فیلد باشید ولی وقتی به یک کار کاملا متفاوت وارد میشید به اصطلاع لول ایتدایی هستید و علاوه بر اینکه در مسائل مالی و حقوق شما تاثیر گذاره زمان و انرژی زیادی رو نسبت به کاری که در حال حاضر تجربه ای در اون دارید از شما خواهد گرفت . البته این موضوع شاید برای کسانیکه تجربه بیشتراز 3-4 سال در زمینه خاص رو دارند بیشتر صدق میکنه وبرای سابقه کاری زیر دو سال شاید خیلی به چشم نیاد ولی این رو گفتم چون دیدم بیشتر کامنتها در مورد تغییر شغل برای افرادیه که سالها توی یک رشته خاص کار کردند و حالا میخوان وارد شاخه جدیدی بشن و بقول امر ی کایی Start from scratch کنند .پس قبل از هر چیز، موضوع زمان و هزینه اینکار رو در نظر بگیرید .
موفق باشید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، milspider ، masoud768 ، jupiterx ، manheb1
(2015-01-27 ساعت 02:47)پروانه نوشته:  سلام yami عزیز عرض شود من مدتهاست مطالب شما جسته و گریخته می خوانم همسر من حسابداره وتقریبا 25سال سابقه داره همه جا هم کار کرده در اداره بطور ثابت و بعنوان کار دوم در مدرسه کارخانه فروشگاه تعاونی وتولدی قارچ درضمن از سند زنی شروع کرده الان مدیر مالیه مدتی هم حسابداری صنعتی کار کرده در مورد برنامه های اکسل هم چیز میدونه ولی زبانش زیاد خوب نیست یعنی می فهه ولی توی صبحت خوب نیست با این شرایط کار براش,پیدا میشه بنظرتون از لطف شما جهت وقتی که صرف می کنید ممنونم

متاسفانه برای کار حسابداری اینجا کلا سیستمش فرق فوکوله! و البته خوب تمام کشورها با هم سیستمشون فرق داره.
ایشان باید بیان اینجا اگه مدرک دانشگاهی دارند اول اونو ارزشیابی کنند و بعد یک سرتیفیکیت حسابداری بگیرند که چندین ماه ممکنه دوره اش طول بکشه که به استاندارد اینجا آشنا بشند و بعد دقیقا نمیدونم برای کار کردن برای شرکتهای حسابداری هم باید لایسنس حسابداری از سازمان حسابداران هر ایالت بگیرند یا نه.
مثلا مال کالیفرنیا اینجاست:
http://www.dca.ca.gov/cba/applicants/ed_...ents.shtml

ولی اگه مدرک ندارند باید بیان از اول برم کالج و حداقل فوق دیپلم حسابداری بگیرند.

البته ناگفته نماند که بخاطر تجربه ایشان سرعت پیشرفتشون میتونه خیلی زیاد باشه در مقایسه با بقیه که به اصطلاح صفر کیلومتر هستند و به محض گرفتن مدرک هم میتونن قابلیتهاشونو راحتتر موقع مصاحبه نشان بدهند.
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، milspider
با سلام.امیدوارم شب و روز به کامتان باشد.
می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی درباره 2 تا شغل داره :
1 . خرید پمپ بنزین ؟
2 . خرید یا ساختن یک کلوپ شبانه ؟
سایتی هستش که بتونم این دوتا موضوع رو پیگیری کنم ، چون الآن سربازم و بعد از اون تصمیم 100% برا مهاجرت به آمریکا دارم.
اگه کسی سایتی یا منبعی بلد هستش ممنون می شم بهم معرفی کنه.
-->
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
تو آمریکا شغل پخش روزنامه و تراکت هم هست ؟!
فکر میکنم یکی از بهترین شغل های دانشجویی باشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-30 ساعت 14:22)milspider نوشته:  با سلام.امیدوارم شب و روز به کامتان باشد.
می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی درباره 2 تا شغل داره :
1 . خرید پمپ بنزین ؟
2 . خرید یا ساختن یک کلوپ شبانه ؟
سایتی هستش که بتونم این دوتا موضوع رو پیگیری کنم ، چون الآن سربازم و بعد از اون تصمیم 100% برا مهاجرت به آمریکا دارم.
اگه کسی سایتی یا منبعی بلد هستش ممنون می شم بهم معرفی کنه.

اینم لیست قیمتهای خرید پمپ بنزین

http://www.bizbuysell.com/new-york/gas-s...-for-sale/

http://www.bizbuysell.com/new-york/gas-s...-sale/?J=H
پاسخ
تشکر کنندگان: milspider ، t_arian_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان