موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقای یامی.
ممنون از اطلاعات مفیدی که میذارید. سئوالم اینه من که تخصصی ندارم و لیسانس مترجمی هستم میخام اینجا چیزی بخونم بدرد دنیا و آخرتم بخوره... نه مثل اون مدرک آبکی که هیچ جا دردی دوا نمیکنه...چی بخونم بنظر شما؟ آیلتس 7هستم با اسپیکینگ افتضاح البته... یک مدرکی میخام که زودتر تمام بشه و آدم به کاروپول درست درمونی برسهLA / CA هستم... رشته های انسانی و حسابداری و مدیریت خوشم نمیاد... شاید عجیبه ولی شیمی فیزیکم بهتره...برگزیده المپیاد شیمی بودم زمانی .... بهرحال یک خرابکاری انتخاب رشته دوران نوجوانی و سیستم اشتباه دانشگاه دولتی مسیر تحصیلم را خراب کرد...
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
میای توی پستهای آمریکا از خیال تا واقعیت میبینی در مورد انتخاب رشته و تحصیل و کار آینده حرف میزنن میری توی پستهای برای من در آمریکا چه کاری است میبینی دارن از خیال تا واقعیت حرف میزنن.بچه ها تورو خدا مراعات کنید اینجا خانواده نشسته ها
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، به همه عزیزان مهاجرسرایی .
من 25 ساله کاردانی کامپیوتر که همون بهتر نداشتمش ، قصد مهاجرت به آمریکا رو دارم ، با توجه اینکه مدرک های دانشگاهی ما فقط به درد کوزه می خوره ، و الان سر در گم هستم که باید چکار کنم ، آخه توی دانشگاه چیزی به ما یاد ندادن و از هر چی 1 درصدش رو گفتن ، تصمیم دارم که بیام اونجا و جا گیر که شدم برای درس به دانشگاه برم ، و همه چیز رو از صفر شروع کنم ، کمی از کارهای فنی سر در میارم ، در تعمیرات اساسی شرکت های نفتی و گازی به عنوان کارگر ماهر کار کردم ... به نظرتون با این اوضاع اصلا من میتونم کاری اونجا داشته باشم ؟ دوستان ممنون میشم نظر بدید و راهنمایی کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من 40 سالمه و 18 سال سابقه کار در شرکت بیمه را دارم ، چند سالی هم رییس شعبه خسارت خودرو بودم ، به نظرتون برای کار بنده تو آمریکا با زبان متوسط در حال تمرین و کلاس رفتن برای افزایش مهارت در زبان ، کار در خوری هست یا نه و کلا وضعیت این رشته در آمریکا چطوریاست
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
کسی نپرسیده که اگر کسی مثل من تخصصی نداشته باشه و بخواد بره آمریکا چه بزینسی کنه ؟
یکی از دوستان ما وقتی زمان خدا بیامرز رفت امریکا توی رستوران مشغول به کار شد تا توست یه مقدار پول جمع کنه و خرج تحصیلش را دربیاره
ظرف شویی نظافت چی و امثال این گرجه کلاس آدم را پاین میاره ولی اما
موقتا در کوتاه مدت می تونه پشتوانه تحضیلی و مخارج زندگی آدم باشه
البته اگر در خانه ی پدریت تخصصی یاد گرفته ای عالی یا در هنرستان و..
موفق باشید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام yami عزیز عرض شود من مدتهاست مطالب شما جسته و گریخته می خوانم همسر من حسابداره وتقریبا 25سال سابقه داره همه جا هم کار کرده در اداره بطور ثابت و بعنوان کار دوم در مدرسه کارخانه فروشگاه تعاونی وتولدی قارچ درضمن از سند زنی شروع کرده الان مدیر مالیه مدتی هم حسابداری صنعتی کار کرده در مورد برنامه های اکسل هم چیز میدونه ولی زبانش زیاد خوب نیست یعنی می فهه ولی توی صبحت خوب نیست با این شرایط کار براش,پیدا میشه بنظرتون از لطف شما جهت وقتی که صرف می کنید ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تو آمریکا شغل پخش روزنامه و تراکت هم هست ؟!
فکر میکنم یکی از بهترین شغل های دانشجویی باشه