کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2014-12-22 ساعت 01:42)yami نوشته:  بنده در این شب طولانی! قصد دارم مطلبی در مورد بک گراند چک شغلی بنویسم.

دوستان توجه کنید که بعد از ایشالا جا افتادنتان موقعی که برای مشاغل درست درمون تقاضا میدید به احتمال زیاد ازتون رضایت میگیرند که بک گراند چک کنند.

در این بک گراند چک تمام اسرار خلقت برملا گشته و تشت رسوایی آنانی که در تقاضانامه شغل دروغ سر هم کردن بر زمین داغ می افتد!!

مطالب بیشتر رو در این لینک بخوانید:

https://www.privacyrights.org/employment...kers-guide

برای مثال دوستانی که هر دو ماه یک دانه شغل عوض کردن و بعد از چند سال دنبال یک کار خوب میرن و موقعی که ازشون میپرسن که شما مشاغل قبلی تون چی بوده و ایشون فقط یکی شو میگه و بقیه شو میگه که مثلا در حال تحصیل یا عبادت بوده که مبادا بگن که در هیش کاری دوام نمیاره، با این بک گراند چکها همشو میفهمن.

بنابرین اگه در فکر استخدامهای خوب در آینده هستید، از الان حواستون باشه که نکات ایمنی رو جدی بگیرید!!

یکی از آنها همان Job Hopping نکردن یعنی فرت و فرت از یک کاری به کار دیگر نرفتن هست که برای مشاغل درست درمون هیچ کارفرمایی این ریسک رو نمیکنه که یک آدم هر روز در یک شغلی رو استخدام کنه.

کاملا درسته
یامی عزیز خدا یک در دنیا، صد در آخرت خیرت بده برای راهنمایی های خوبت به جوانان کم تجربه.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرا
بنده ده سال در چاپخانه تبیلغاتی سابقه کار دارم مسلط به نرم افزار فوتوشاپ وسرپرست دستگاهای پد پیرنتر وسیلک اسکرین اتوماتیک و نیمه اتوماتیک هستم .
میخواستم بپرسم که در بلاد کفر ایا کار مرتبتی با حرفه من هست یا نه
با تشکر از کسانی که برای هموطنانشان وقت میگذارند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-12 ساعت 19:38)parsa yavari نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرا
بنده ده سال در چاپخانه تبیلغاتی سابقه کار دارم مسلط به نرم افزار فوتوشاپ وسرپرست دستگاهای پد پیرنتر وسیلک اسکرین اتوماتیک و نیمه اتوماتیک هستم .
میخواستم بپرسم که در بلاد کفر ایا کار مرتبتی با حرفه من هست یا نه
با تشکر از کسانی که برای هموطنانشان وقت میگذارند
بله شما باید زبان و زبان تخصصی رشته خودتون رو قوی کنید بعد از ورود می تونید رو حرفه تخصصی اتون حساب کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: parsa yavari
سلام دوستان من هنوز حتی لاتاری برنده نشدم اما از روی کنجکاوی رزومه خودمو توی indeed گذاشتم هیچ دروغی هم توش ننوشتم و کاملا به اینکه سابقه کارم تو ایرانه اشاره کردم تا الان دو تا جاب آفر خوب داشتم که هردوتا شماره تلفونشونو ایمیل کردن که بهشون زنگ بزنم حقوقاشم بد نیس اینو اینجا نوشتم که بدونید چقدر این رزومه و سایت های کاریابی مهمند دوستان تو رو خدا واسم دعا کنید منم جز برنده های ۲۰۱۶ باشم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، mfte.teacher ، barfi1 ، goliii
(2015-01-13 ساعت 01:46)someonelikeyou نوشته:  سلام دوستان من هنوز حتی لاتاری برنده نشدم اما از روی کنجکاوی رزومه خودمو توی indeed گذاشتم هیچ دروغی هم توش ننوشتم و کاملا به اینکه سابقه کارم تو ایرانه اشاره کردم تا الان دو تا جاب آفر خوب داشتم که هردوتا شماره تلفونشونو ایمیل کردن که بهشون زنگ بزنم حقوقاشم بد نیس اینو اینجا نوشتم که بدونید چقدر این رزومه و سایت های کاریابی مهمند دوستان تو رو خدا واسم دعا کنید منم جز برنده های ۲۰۱۶ باشم

ایشالا که قسمتتون باشه

حالا تخصص و تحصیلاتتون چی هست که اینقدر زود جواب گرفتین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، ParsTrader
(2015-01-13 ساعت 01:46)someonelikeyou نوشته:  سلام دوستان من هنوز حتی لاتاری برنده نشدم اما از روی کنجکاوی رزومه خودمو توی indeed گذاشتم هیچ دروغی هم توش ننوشتم و کاملا به اینکه سابقه کارم تو ایرانه اشاره کردم تا الان دو تا جاب آفر خوب داشتم که هردوتا شماره تلفونشونو ایمیل کردن که بهشون زنگ بزنم حقوقاشم بد نیس اینو اینجا نوشتم که بدونید چقدر این رزومه و سایت های کاریابی مهمند دوستان تو رو خدا واسم دعا کنید منم جز برنده های ۲۰۱۶ باشم
دوست عزیز این جاب هایی که اینطور افر میدند معمولا جابهایی هستند که وقتی شما بخواید مشغول بکار شید هیچ حقوق پایه ای ندارند و هر چقدر بتونید براشون مشتری جذب کنید درصدی از درآمد رو میگیرید این قضیه برای شغل های دفتری اداری به این شکله که البته خیلی ها هم مشغول بکار میشند/
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
امیدوارم هر چی خیر شما توشه خدا پیش پاتون بذاره.

(2015-01-13 ساعت 09:32)mfte.teacher نوشته:  
آدرس سایت رو میشه بذارین. لطفا
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، someonelikeyou

آدرس سایت رو میشه بذارین. لطفا

دوستان چند تا سایته مانند : indeed- Careerbuilder-Monster که میتونید رزومه خودتون رو هم اپلود کنید تا کسانیکه اونجا بعنوان کارفرما هم هستند بتونند رزومه رو ببینند
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز مکانیکال... کاملا درست میفرمایند یکی از شغل ها دقیقا بدون حقوق پایه بود که متن ایمیلش اینه
Job Title: Sales Agent
Company: Future Paytech
I wanted to contact you as my director thought you could be a great fit for our company. The position I contacted you about is in Outside Sales with a great income potential, in a growing industry. All of our sales agents receive the following:

• Daily Appointments (typically 2-4, but that can vary based on your area)
• An Android Tablet that includes a professional sales video and presentation
• Daily Commissions – we pay commissions every day, upon account activation
• Training and ongoing support – we’ll help you every step of the way!

We also have an easy to achieve bonus system – our average sales agents are making $1,000-$2,000 per week in commissions and bonuses. If this sounds like it might be what you’re looking for, please give me a call back at 855-332-1081.

و اگه راست گفته باشن و هفته ای بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ کمیسیون گیر آدم بیاد خیلی خوبه
آفر بعدی اما business analyze بود که پایه حقوقش در حدود هفته ای ۹۰۰ دلار میشد ولی یه سرتیفیکیت هایی میخاست که نفهمیدم چی بود
دوستانی که آدرس سایت رو خواستن indeed.com شما میتونید اپلیکیشنشم رو آیفون نصب کنید
برنده خوش شانس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-13 ساعت 06:46)yami نوشته:  

ایشالا که قسمتتون باشه

حالا تخصص و تحصیلاتتون چی هست که اینقدر زود جواب گرفتین؟

یامی جان من فوق لیسانس emba دارم حدود شش سال سابقه کار شرکت خصوصی در بازاریابی و آنالیز کسب و کار های کوچک sme's
برنده خوش شانس
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
البته تو این بیکاری بازار اینکه اونا دنبال ادم بگردن، اونم ادمهایی با تخصص معمولی و نه تخصصهای کمیاب، کمی بو داره!

بهرحال مرسی از اطلاعات.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، someonelikeyou ، amjad
(2015-01-13 ساعت 18:37)yami نوشته:  البته تو این بیکاری بازار اینکه اونا دنبال ادم بگردن، اونم ادمهایی با تخصص معمولی و نه تخصصهای کمیاب، کمی بو داره!

بهرحال مرسی از اطلاعات.

کاش من گرین کارت برنده میشدم با سر میرفتم !!!
دوستانی که اونجان یه زنگ به شمارش بزنن ببینن جریان چیه اگه به درد کسی خورد خیلی خوبه
برنده خوش شانس
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
سلام به همه دوستان عزیز

من و خانمم حدود 50 روزه اومدیم لس آنجلس و Burbank ساکن شدیم. من الکترونیک خوندم و بیشتر از 9 سال سابقه کار در زمینه ابزاردقیق و کنترل دریک شرکت پتروشیمی دارم و پروژه های زیادی ام تو این زمینه انجام دادم و Certificate های مختلفی هم تو این زمینه دارم. تو تمام این سایتها هم رزومه ام را Upload کردم و خیلی جاها Apply کردم ولی متاسفانه هنوز هیچ خبری نشده. حتی Linked In من را حتی نگاه هم نکرده اند با اینکه لینک شا تو رزومه ام گذاشتم. کم کم دارم نگران می شم. فکر می کردم تا میام اینجا می تونم کار پیدا کنم. آخه تو زمینه شغل من کار اینجا زیاد هست. دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه چکار باید کرد؟Sad
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-19 ساعت 13:20)mohammadg846 نوشته:  
(2015-01-19 ساعت 01:04)fatima96 نوشته:  . در رابطه با انتخاب رشته هم باید بگم که من اگر برای پولش میخواستم بخونم میرفتم رشته برق نه کامپیوتر و نه معماری ولی معماری چیزی که من از بچگی عاشقش بودم و میدونم که فقط در این رشته میتونم خلاق باشم و میدونم که در آمریکا فرصت و امکان پیشرفت برای من هست

به عنوان یه تحصیلکرده برق میتونم به جرات بگم که در ایران درامد برق کمتر از معماریه.واگر گاها برابر باشه قطعا زحمتش بیشتره.درآمریکا هم کامپیوتریها بیشتر از برقیها میتونن دربیارن.برای مقایسه میتونید از سایتهایی که متوسط درامد هرشغل در آمریکا رو نشون میدن استفاده کنید
خییییییییلی ممنونم ولی خب چرا تک رقمی ها حتی اگر علاقه ندارن به برق بازم میرن چرا ترازش انقدر بالاست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-22 ساعت 01:52)fatima96 نوشته:  
(2015-01-19 ساعت 13:20)mohammadg846 نوشته:  
(2015-01-19 ساعت 01:04)fatima96 نوشته:  . در رابطه با انتخاب رشته هم باید بگم که من اگر برای پولش میخواستم بخونم میرفتم رشته برق نه کامپیوتر و نه معماری ولی معماری چیزی که من از بچگی عاشقش بودم و میدونم که فقط در این رشته میتونم خلاق باشم و میدونم که در آمریکا فرصت و امکان پیشرفت برای من هست

به عنوان یه تحصیلکرده برق میتونم به جرات بگم که در ایران درامد برق کمتر از معماریه.واگر گاها برابر باشه قطعا زحمتش بیشتره.درآمریکا هم کامپیوتریها بیشتر از برقیها میتونن دربیارن.برای مقایسه میتونید از سایتهایی که متوسط درامد هرشغل در آمریکا رو نشون میدن استفاده کنید
خییییییییلی ممنونم ولی خب چرا تک رقمی ها حتی اگر علاقه ندارن به برق بازم میرن چرا ترازش انقدر بالاست؟

البته من برقی نیستم ولی آنگونه که شنیده ام علتش این هست که همانگونه که پزشکی (و نه دندانپزشکی و دامپزشکی و شیمی و ...) مادر رشته های تحصیلی گروه علوم تجربی هست، رشته برق (مخصوصا گرایش الکترونیک) مادر رشته های گروه فنی مهندسی حساب میشه.

اونایی که واقعا نخبه هستن و در فکر ادامه تحصیل و گرفتن دکترا و پست داک و و نهایتا مشاغل دانشگاهی، میدونن که با این رشته ها راهشان در ادامه تحصیل آکادمیک (و نه تکنیکال) بازتر و عریض تر هست تا اینکه مثلا بیان مهندسی صنایع یا متالورژی بخونند.

در رشته های تحصیلی مادر معمولا پولی آنچنانی در مقاطع ابتدایی آن نیست چون بیشتر مطالب علمی یاد گرفته اند تا عملی و طبعا درامدزا و حتما باید تا آخرین مقطع تحصیلی اش ادامه بدهند ولی در عوض امکان ادامه تحصیل مخصوصا ادامه تحصیل در خارج از کشور در آنها تا حدی ساده تر هست.

در عوض دوستانی که در پی فراغت از تحصیل از در کوتاه ترین مدت و کسب درامد بالا فکر میکنند، ممکنه تحصیل در رشته دندانپزشکی و یا مکانیک ساخت و تولید براشون موجه تر باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، manheb1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان