موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرا
بنده ده سال در چاپخانه تبیلغاتی سابقه کار دارم مسلط به نرم افزار فوتوشاپ وسرپرست دستگاهای پد پیرنتر وسیلک اسکرین اتوماتیک و نیمه اتوماتیک هستم .
میخواستم بپرسم که در بلاد کفر ایا کار مرتبتی با حرفه من هست یا نه
با تشکر از کسانی که برای هموطنانشان وقت میگذارند
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من هنوز حتی لاتاری برنده نشدم اما از روی کنجکاوی رزومه خودمو توی indeed گذاشتم هیچ دروغی هم توش ننوشتم و کاملا به اینکه سابقه کارم تو ایرانه اشاره کردم تا الان دو تا جاب آفر خوب داشتم که هردوتا شماره تلفونشونو ایمیل کردن که بهشون زنگ بزنم حقوقاشم بد نیس اینو اینجا نوشتم که بدونید چقدر این رزومه و سایت های کاریابی مهمند دوستان تو رو خدا واسم دعا کنید منم جز برنده های ۲۰۱۶ باشم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-13 ساعت 09:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-13 ساعت 09:33 توسط mfte.teacher.)
(2015-01-13 ساعت 01:46)someonelikeyou نوشته: سلام دوستان من هنوز حتی لاتاری برنده نشدم اما از روی کنجکاوی رزومه خودمو توی indeed گذاشتم هیچ دروغی هم توش ننوشتم و کاملا به اینکه سابقه کارم تو ایرانه اشاره کردم تا الان دو تا جاب آفر خوب داشتم که هردوتا شماره تلفونشونو ایمیل کردن که بهشون زنگ بزنم حقوقاشم بد نیس اینو اینجا نوشتم که بدونید چقدر این رزومه و سایت های کاریابی مهمند دوستان تو رو خدا واسم دعا کنید منم جز برنده های ۲۰۱۶ باشم
امیدوارم هر چی خیر شما توشه خدا پیش پاتون بذاره.
(2015-01-13 ساعت 09:32)mfte.teacher نوشته: (2015-01-13 ساعت 01:46)someonelikeyou نوشته: سلام دوستان من هنوز حتی لاتاری برنده نشدم اما از روی کنجکاوی رزومه خودمو توی indeed گذاشتم هیچ دروغی هم توش ننوشتم و کاملا به اینکه سابقه کارم تو ایرانه اشاره کردم تا الان دو تا جاب آفر خوب داشتم که هردوتا شماره تلفونشونو ایمیل کردن که بهشون زنگ بزنم حقوقاشم بد نیس اینو اینجا نوشتم که بدونید چقدر این رزومه و سایت های کاریابی مهمند دوستان تو رو خدا واسم دعا کنید منم جز برنده های ۲۰۱۶ باشم
امیدوارم هر چی خیر شما توشه خدا پیش پاتون بذاره.
آدرس سایت رو میشه بذارین. لطفا
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز مکانیکال... کاملا درست میفرمایند یکی از شغل ها دقیقا بدون حقوق پایه بود که متن ایمیلش اینه
Job Title: Sales Agent
Company: Future Paytech
I wanted to contact you as my director thought you could be a great fit for our company. The position I contacted you about is in Outside Sales with a great income potential, in a growing industry. All of our sales agents receive the following:
• Daily Appointments (typically 2-4, but that can vary based on your area)
• An Android Tablet that includes a professional sales video and presentation
• Daily Commissions – we pay commissions every day, upon account activation
• Training and ongoing support – we’ll help you every step of the way!
We also have an easy to achieve bonus system – our average sales agents are making $1,000-$2,000 per week in commissions and bonuses. If this sounds like it might be what you’re looking for, please give me a call back at 855-332-1081.
و اگه راست گفته باشن و هفته ای بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ کمیسیون گیر آدم بیاد خیلی خوبه
آفر بعدی اما business analyze بود که پایه حقوقش در حدود هفته ای ۹۰۰ دلار میشد ولی یه سرتیفیکیت هایی میخاست که نفهمیدم چی بود
دوستانی که آدرس سایت رو خواستن indeed.com شما میتونید اپلیکیشنشم رو آیفون نصب کنید
برنده خوش شانس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-13 ساعت 06:46)yami نوشته: (2015-01-13 ساعت 01:46)someonelikeyou نوشته: سلام دوستان من هنوز حتی لاتاری برنده نشدم اما از روی کنجکاوی رزومه خودمو توی indeed گذاشتم هیچ دروغی هم توش ننوشتم و کاملا به اینکه سابقه کارم تو ایرانه اشاره کردم تا الان دو تا جاب آفر خوب داشتم که هردوتا شماره تلفونشونو ایمیل کردن که بهشون زنگ بزنم حقوقاشم بد نیس اینو اینجا نوشتم که بدونید چقدر این رزومه و سایت های کاریابی مهمند دوستان تو رو خدا واسم دعا کنید منم جز برنده های ۲۰۱۶ باشم
ایشالا که قسمتتون باشه
حالا تخصص و تحصیلاتتون چی هست که اینقدر زود جواب گرفتین؟
یامی جان من فوق لیسانس emba دارم حدود شش سال سابقه کار شرکت خصوصی در بازاریابی و آنالیز کسب و کار های کوچک sme's
برنده خوش شانس
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
البته تو این بیکاری بازار اینکه اونا دنبال ادم بگردن، اونم ادمهایی با تخصص معمولی و نه تخصصهای کمیاب، کمی بو داره!
بهرحال مرسی از اطلاعات.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-13 ساعت 18:37)yami نوشته: البته تو این بیکاری بازار اینکه اونا دنبال ادم بگردن، اونم ادمهایی با تخصص معمولی و نه تخصصهای کمیاب، کمی بو داره!
بهرحال مرسی از اطلاعات.
کاش من گرین کارت برنده میشدم با سر میرفتم !!!
دوستانی که اونجان یه زنگ به شمارش بزنن ببینن جریان چیه اگه به درد کسی خورد خیلی خوبه
برنده خوش شانس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
من و خانمم حدود 50 روزه اومدیم لس آنجلس و Burbank ساکن شدیم. من الکترونیک خوندم و بیشتر از 9 سال سابقه کار در زمینه ابزاردقیق و کنترل دریک شرکت پتروشیمی دارم و پروژه های زیادی ام تو این زمینه انجام دادم و Certificate های مختلفی هم تو این زمینه دارم. تو تمام این سایتها هم رزومه ام را Upload کردم و خیلی جاها Apply کردم ولی متاسفانه هنوز هیچ خبری نشده. حتی Linked In من را حتی نگاه هم نکرده اند با اینکه لینک شا تو رزومه ام گذاشتم. کم کم دارم نگران می شم. فکر می کردم تا میام اینجا می تونم کار پیدا کنم. آخه تو زمینه شغل من کار اینجا زیاد هست. دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه چکار باید کرد؟
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس