موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوالی دارم که خیلی ممنون میشم کمکم کنید. من خودم اقامت امریکا دارم. دوست صمیمیم که ایران زندگی میکنه قصد داره بیاد امریکا تا هم ادامه تحصیل بده و هم کار کنه. می خواستم بدونم که اگه ویزای توریستی بگیره امکانش هست که بتونه یه مدت نسبتا طولانی امریکا بمونه؟ درضمن دوستم مدرک فوق دیپلم داره.
من راستش نمیدونم تو کدوم فروم باید دنبال جوابم بگردم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون میشم بگید آدرس ایمیل سفارت آمریکا در دوبی برای ارسال تکمیل مدارک چی هست؟ در توضیح بگم که من برگه زرد گرفتم و افسر پرونده گفت برام کارت معافیت از خدمت ارسال کن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من تازه با این سایت آشنا شدم و از مطالب بسیار استفاده کردم.تقریبا تمام مطالب.
لطفا به سوالام پاسخ بدید.امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم.
من 19 سالمه.مشمول هستم.دانشجوی کامپیوتر.
1.دلیل قبول نشدنم برای ویزای توریستی چیه؟(اینجا دوستان فقط گفتند سنت پایینه!)
2.اصلا از چه راهی میتونم اقدام کنم؟(با توجه به سنم و مجرد بودن)
با تشکر.منتظر محبت شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز . من کل مطالب این تاپیک رو خوندم و فقط یه مورد مشابه خودم بود اونم د2-3 تا پست بالا تره
من 22 سالمه. دانشجوی کامپیوتر. رزومه ی قوی و دانش بالایی دارم. دوستم آمریکا هستش. در واقه من واسه یه شرکت آمریکایی کار میکنم به صورت ریموت. همون مدیرم واشنگتون دی سی هستش. وضع مالی خیلی خوبی دارم و اینکه در مورد پول و این داستانا فک نمی کنم مشکلی باشه
اون مدیرم هم میتونه دعوت نامه بفرسته خونه هم داره می تونم برم مدتی که آمریکا هستم پیشش.
حالا دو مورد خیلی ذهنمو مشغول کرده:
1. به کارم گیر می دن که در ارتباط با آمریکا هستش؟
2.در هر سال 2بار میشه خارج شد از کشور. من یه بار واسه مصاحبه باید برم. یه بارم واسه دریافت پاسپورت اگه قبول بشه.... پس من توی یه سال 2 بار میتونم برم با معافیت تحصیلی که هر 2 بارشم میره واسه دوبی...
توی دوبی هستن کسایی که بتونن پاسپورت رو برام بگیرن و بفزستن
من هیچ شناختی به این ماجرا ندرم هرچی بود رو گفتم لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم و چه چیزی ممکنه پیش بیاد
بسیار بسیار ممنون دوستان عزیز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از پاسخ دهی سریع و خوبتون
من چجوری می تونم اثبات کنم که من به ایران بر میگردم حتما ؟
منظورم اینه که چجوری بهترین اثبات رو داشته باشم؟