موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا یکی به من پاسخ بده
من و همسرم میخوایم یک ماه بریم آمریکا رو بگردیم و برگردیم،الان مدت زیادی هست دارم سایت های مختلف رو زیرو رو میکنم که با اطلاعات برای ویزای توریستی اقدام کنم، ولی توی هر سایت یک سری مدارک رو نوشتن، من چندتا سوال دارم که ممنون میشم جوابم رو بدید:
1- من با توجه به اینکه زمان خاصی برای این مسافرت در نظر ندارم و میخوام هر وقت که ویزا درست شد چند هفته بعدش برم آیا باز هم لازم هست که برای تاریخ مشخصی بلیط رزرو کنم یا نه؟ و اگر رزرو نکنم ممکنه که نکته منفی باشه ؟
2- داشتن ملک چقدر تأثیر داره ؟
3- جایی خوندم که حتما باید برنامه ریزی داشته باشید که اونجا چه کارهایی میخواید بکنید و کجاها رو میخواید ببینید؟ آیا باید این برنامه رو داشت و اونها داد؟
4- من چون میخوام با همسرم برم باید دوتا فرم DS-160 رو پر کنیم و دوتا وقت بگیریم؟ یا نه یکی کافی هست؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-13 ساعت 15:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-13 ساعت 15:15 توسط vahid.vp.)
بله باید فرم برای هر دوی شما تکمیل بشه و هنگام تعین وقت بصورت فامیلی وقت بگیرد و حضور هر دو نفر شما الزامیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-14 ساعت 22:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-14 ساعت 22:05 توسط آرشیتکت.)
با تشکر از اطلاعات مفید شما . من وقت سفارت ارمنستان برای مصاحبه دارم و خدمت سربازیم رو در سپاه به صورت سرباز معلم گذروندم . آیا این تاثیر منفی روی مصاحبم داره و آیا به نظر شما مدرکی رو دال بر این موضوع با خودم همراه داشته باشم ؟
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان، یه سوالی داشتم که خیلی فکرم رو مشغول کرده. قبلا یادمه که برای پیک آپ ویزای توریستی (از سفارت آمریکا در دبی) ۳ ماه فرصت بود. آیا این درسته که الآن شده ۳۰ روز؟ و اگر پیک آپ نکنی وارد مرحله کلیرنس می شه؟ دوست من توی مصاحبه قبول شده ولی چون منتظر کلیرنس همسفرش بود بعد از ۱ ماه نیم تازه پاسپورتش رو فرستاده. خیلی دلم شور می زنه براش. کسی می تونه من رو آپدیت کنه لطفا؟
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یه سوالی داشتم ممنون می شم راهنمایی کنید.
برای شرکت در کنفرانس باید از طریق ویزای توریستی اقدام کرد یا ویزای خاصی برای این کار هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 24 سالمه و میخوام تنها اقدام کنم واسه گرفتن ویزای توریستی آیا مشکلی برای گرفتن ویزا برام هست؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم.من ۳ماهه که اومدم آمریکا و الان واسه پدرم برای ویزای توریستی اقدام کردم که ۱ماه بیاد پیشم.کاری که کردم فقط DS 160 رو براش پر کردم ۱۶۰دلار هم دادم و وقط مصاحبه گرفتم.حالا این دعوت نامه دیگه چیه؟چجوری باید دعوت نامه بفرستم؟
و اینکه بابام ۶۵ سالشه نمایشگاه ماشین وخونه داره و همین چیزا.سفرم خیلی سال پیش اروپا رفته ولی اخیرا سفراش همین دوبی ترکیه مالزی بوده.به نظرتون بهش ویزا میدن؟وای من اینجا خیلی تنهام میترسم بهش ویزا ندن...
کیس : **44
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-03 ساعت 18:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-03 ساعت 18:59 توسط Fardta.)
با سلام
من ۲۶سالمه. لیسانسم و برادرم سیتیزن امریکا است مشکلی که هست من مجردم می خواستم واسه ویزای توریستی اقدام کنم به نظر شما تو ویزا گرفتنم برادرم چقدر تاثیر داره .در ضمن راهی به غیر از ویزای توریستی وجود داره که من با اون اقدام کنم. با تشکر